warwolf Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Ezt azért megnéztem volna. ;) ;) :lol: Demó már csak ilyen átmosolygós fajta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 It a nagy c20xe lelkendezésre felraktam egy videót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 no comment: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 It a nagy c20xe lelkendezésre felraktam egy videót. Nyálcsorgatós lájk. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 Meglett ma a cucc KTamástól. Köszi itt is! ;) Sárga állítható Koni hátra és gyári felkeményített előre. :) Köv héten szabin vagyok, lesz mit bütykölni és próbálni. :lol: Már az alsó bekötő csavarokra is kiagyaltam, hogyan fogom levenni. Kiviszem a gumishoz a verdát és légkulccsal kiveretem a helyéről. :P Múltkor is bejött a gólyalábnál ez a módszer. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November17, 2011 Megoszt Elküldve November17, 2011 no comment: 2:20nál a PUR-hab odab*sz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Sziasztok! Meg tudnátok nekem mondani,hogy mennyi fékfolyadék megy egy A Corsa fékrendszerébe? Köszönöm előre is! Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Sziasztok! Meg tudnátok nekem mondani,hogy mennyi fékfolyadék megy egy A Corsa fékrendszerébe? Köszönöm előre is! Gergő Ez sokmindentől függ, pl. hogy meddig légtelenítesz. :lol: Ha teljesen üres, akkor nekem nem szokott elég lenni fél liter, de ez gyári fékrendszer esetén akár elég is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Azért ez így, ebben a formában kicsit merész... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Azért ez így, ebben a formában kicsit merész... :lol: Gondolom arra gondolsz, hogy teljes néven kiírta, hogy ki építette neki a kocsit. Az valóban merész, nekem se tetszene, ha így kiírnák. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Gondolom arra gondolsz, hogy teljes néven kiírta, hogy ki építette neki a kocsit. Az valóban merész, nekem se tetszene, ha így kiírnák. ;) Írtam neki privit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Gondolom arra gondolsz, hogy teljes néven kiírta, hogy ki építette neki a kocsit. Az valóban merész, nekem se tetszene, ha így kiírnák. :lol: a köszönet sorban egyből emberek fészbúk linkjeit kellett volna tolnia ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Ez sokmindentől függ, pl. hogy meddig légtelenítesz. :lol: Ha teljesen üres, akkor nekem nem szokott elég lenni fél liter, de ez gyári fékrendszer esetén akár elég is lehet. Köszi Demó! Az "egészet" ki akarok cserélni, akkor gondolom elég 7,5 deci?! Amúgy 256-os hűtött tárcsák vannak elöl, hátul gyári dobok! Köszi még 1x! Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Köszi Demó! Az "egészet" ki akarok cserélni, akkor gondolom elég 7,5 deci?! Amúgy 256-os hűtött tárcsák vannak elöl, hátul gyári dobok! Köszi még 1x! Gergő *kiakarom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Köszi Demó! Az "egészet" ki akarok cserélni, akkor gondolom elég 7,5 deci?! Amúgy 256-os hűtött tárcsák vannak elöl, hátul gyári dobok! Köszi még 1x! Gergő Megnéztem két keresőben is, 4decit írnak fékfolyadék cserére Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Megnéztem két keresőben is, 4decit írnak fékfolyadék cserére Köszönömmm!! Amúgy milyen márkájút érdemes venni? Köszönöm! Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Köszönömmm!! Amúgy milyen márkájút érdemes venni? Köszönöm! Gergő nálunk most ATE van über akcióban és sztem az egyik legjobb,az enyémbe is ez van most,esetleg motult de az arany árban van...a többiről nincs tapasztalatom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Mit jelent az az über akció? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Mit jelent az az über akció? :lol: Volu fizet neked, hogy vidd a cuccokat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Mit jelent az az über akció? ;) Ate DOT 4 1L - 1465Ft 0,5L - 1090Ft 0,25L - 630Ft Lehet ennél vannak olcsóbbak,nálunk most ez van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Ate DOT 4 1L - 1465Ft 0,5L - 1090Ft 0,25L - 630Ft Lehet ennél vannak olcsóbbak,nálunk most ez van :lol: Helo! Van valami web lapotok vagy elérhetőségetek,ahonnan lehetne rendelni? Köszönöm!! Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Sziasztok! A vészvillogót meg lehet valahogy szerelni, hogy működjön kitámasztás nélkül? Az izzóig eljutottam, de ott elakadtam :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Sziasztok! A vészvillogót meg lehet valahogy szerelni, hogy működjön kitámasztás nélkül? Az izzóig eljutottam, de ott elakadtam :lol: . A2-es Corsánál: Magát a kapcsolót ki kell szedni és feszegetve szét lehet pattintani a csatlakozó résznél (nem egyszerű) de vigyázni kell, mert belülről ugrik is a rugó. Viszont van egy idióta kallantyú, ami egy csúszka-sínben mozog. Ez a kallantyú szokott kikopni, eltörni és már nem járja a régi útját. Elég nehezen lehet mókolni vele, de érdemes megnézni. Ha tudsz egy másik kapcsolót szerezni, akkor a kettőből összejöhet. A másik megoldás azt hiszem az Astrának a kapcsolója lehet, bár az is kicsit barkácsolós ;) A1-nél kicsit egyszerűbb, mert pl. Kadettben is ilyen kapcsoló van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 A2-es Corsánál: Magát a kapcsolót ki kell szedni és feszegetve szét lehet pattintani a csatlakozó résznél (nem egyszerű) de vigyázni kell, mert belülről ugrik is a rugó. Viszont van egy idióta kallantyú, ami egy csúszka-sínben mozog. Ez a kallantyú szokott kikopni, eltörni és már nem járja a régi útját. Elég nehezen lehet mókolni vele, de érdemes megnézni. Ha tudsz egy másik kapcsolót szerezni, akkor a kettőből összejöhet. A másik megoldás azt hiszem az Astrának a kapcsolója lehet, bár az is kicsit barkácsolós :lol: A1-nél kicsit egyszerűbb, mert pl. Kadettben is ilyen kapcsoló van. Köszönöm válaszod! A2-es a kicsi, és a rugókig eljutottam gond nélkül, és gondoltam, hogy annál a fém "kallantyú"-nál lehet a gond, de itt akadtam el. Amiben csúszkálnia kellene - oda el lehet jutni okosan, vagy csak izomból, kalapáccsal? Vagy valaki tudja, hogy néz ki belülről? Az Astra kapcsolóval sok a barkács meló? Passzol a műszerfalba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Köszönöm válaszod! A2-es a kicsi, és a rugókig eljutottam gond nélkül, és gondoltam, hogy annál a fém "kallantyú"-nál lehet a gond, de itt akadtam el. Amiben csúszkálnia kellene - oda el lehet jutni okosan, vagy csak izomból, kalapáccsal? Vagy valaki tudja, hogy néz ki belülről? Az Astra kapcsolóval sok a barkács meló? Passzol a műszerfalba? Én tudom, hogy néz ki belülről, de ezt nem lehet elmondani... :lol: Az Astra meg nem fog passzolni, viszont működni fog vele. Nekünk volt ideiglenesen ráhekkelve Corsa burkolattal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts