Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa A - Általános -

tourist

Recommended Posts

Itt az igazság..

Na ez az, amit nem értettek ma a GSi topikban, hogy mivel jobb egy C14SE astra, mint egy GSi....hát ha van alatta jó futómű, akkor nem kell bivaj erős motor, csak kell egy jó pilóta, aki meri vállalni a határokat a verdával és egy egészségeset csapatni kanyarokban. ;)

Megosztás:

Na ez az, amit nem értettek ma a GSi topikban, hogy mivel jobb egy C14SE astra, mint egy GSi....hát ha van alatta jó futómű, akkor nem kell bivaj erős motor, csak kell egy jó pilóta, aki meri vállalni a határokat a verdával és egy egészségeset csapatni kanyarokban. :lol:

De a jó és bevállalós pilóta a bmw-ből vagy a gsiből is többet hozott volna ki mint a felhúzott 1.4-ból ;)

Lehet azokból hiányzott a harmónia ;)

Megosztás:

Na ez az, amit nem értettek ma a GSi topikban, hogy mivel jobb egy C14SE astra, mint egy GSi....hát ha van alatta jó futómű, akkor nem kell bivaj erős motor, csak kell egy jó pilóta, aki meri vállalni a határokat a verdával és egy egészségeset csapatni kanyarokban. :lol:

Mert a GSi-sek csak egyenesen tudnak menni ;) ;) :lol:

Az tény, hogy gyorsuláshoz, autópályához kell egy XE egy Corsába, de ha pályán használod, kanyargásra, szart sem ér,mert tolja az elejét. Akkor már jobb ha elöl is könnyű. Ahhoz én is kisblokkoznék valami finom kis tengellyel meg karbisorral :lol:

Megosztás:

Mert a GSi-sek csak egyenesen tudnak menni ;) ;) :lol:

Az tény, hogy gyorsuláshoz, autópályához kell egy XE egy Corsába, de ha pályán használod, kanyargásra, szart sem ér,mert tolja az elejét. Akkor már jobb ha elöl is könnyű. Ahhoz én is kisblokkoznék valami finom kis tengellyel meg karbisorral :lol:

Nem hangos nagyon az xe egy corsában?

Az 1.6 is észrevehetően hangosabb lett az 1.2-höz képest.

Ha az xe sokkal hangosabb,mint egy 16sz az már hosszú távon büntetés szerintem.

Megosztás:

Szerintem nem hangos! Sőt nekem bejön. Amikor meleg idő van direkt szűrőt használok és ha odalép neki az ember bizony megdobogtatja a szívem ;) Hosszú távon inkább a kemény futómű ami büntet ;)

Megosztás:

A hang az kipufogórendszer függő. Eleinte még az NE-hez volt egy tákolt, amit egy darabig az XE-hez használtam. Na AAAZZ hangos volt ;)

Aztán alákerült a 63.5-es Bastuck Demótól, ami nem volt halk, de eléggé hátravezette a hangot és gyönyörűen szólt.

;)

Amúgy meg a másik, hogy aki ilyen autót akar az ne akarja már, hogy halk is legyen szvsz... :lol:

Megosztás:

Egyébként meglepően jól lehet gyorsulni egy bizonyos határig az én 12ST-mel is.Városban, a rövid váltó és az 55LE okoz meglepiket a népeknek.Nyilván nem valami felhúzott TDI-vel szoktam össze kötni a bajuszt! ;)

Swift 1.0? Az 53le.

Ilyen súly/le aránnyal én is sokáig nyugtattam magamat,de az erősebb motor, mind1,hogy alul,felül, mindíg jobb. Hiába nehezebb amit cipel 2-300kg-val.

Itt nagyobb a kontraszt,de a lényeg látszik.

Megosztás:

Swift 1.0? Az 53le.

Ilyen súly/le aránnyal én is sokáig nyugtattam magamat,de az erősebb motor, mind1,hogy alul,felül, mindíg jobb. Hiába nehezebb amit cipel 2-300kg-val.

Itt nagyobb a kontraszt,de a lényeg látszik.

Röhejesen fog hangozni, de az 1.0-ás stift nagyon jót lép a rövid váltóval és a pörgethető motorjával.Szóval olyannal inkább fej-fej mellett jönne a ki a dolog, de inkább a stift lenne az esélyes. Mondjuk az a motor 70-80km/h-nál úgy elfogy, hogy hihetetlen.Az enyém pedig még él max. 130km/h-ig.Utána fogy el.

Megosztás:

Röhejesen fog hangozni, de az 1.0-ás stift nagyon jót lép a rövid váltóval és a pörgethető motorjával.Szóval olyannal inkább fej-fej mellett jönne a ki a dolog, de inkább a stift lenne az esélyes. Mondjuk az a motor 70-80km/h-nál úgy elfogy, hogy hihetetlen.Az enyém pedig még él max. 130km/h-ig.Utána fogy el.

Volt nekünk is. ;) Ja, 70-80 között nagyon elfogy tök mind1,hogy kettesben vagy hármasban volt.

Megosztás:

Pontos is lesz?

Igen, mivel ez gyárilag C20XE-hez és F20-hoz van kitalálva. ;)

van GM száma is? ;)

Van :lol:

Nem tudom mennyire hamvába halt ötlet, de én megpróbálok találni olyan műanyag izét, ami a biztonsági övet előre tartja a vállnál.A jobbos meg van, de a balos törött.GM szám van rajta.

Calibráé nem jó?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.