J0hnny Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 na máris itt vannak a dögkeselyűk és mindent széthordanak...már csak SP kellene ide és teljes lenne a dikkhászó team :lol: Maradjámán'...kecseg kóóóóóórzás! ;) ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KTamas Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Szia! A fékekért és a váltóért mennyit gondoltál? Köszi előre is! Sziasztok! Köszönöm az érdeklődéseket. Darabokban még nem találtam ki árakat. Hétvégén megteszem és jelentkezem. Örülnék, ha valaki egyben mozdulna rá. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Sziasztok! Köszönöm az érdeklődéseket. Darabokban még nem találtam ki árakat. Hétvégén megteszem és jelentkezem. Örülnék, ha valaki egyben mozdulna rá. Köszi Corsika14 Robit hívd fel mindenképp, neki főleg egyben kéne tudtommal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KTamas Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Corsika14 Robit hívd fel mindenképp, neki főleg egyben kéne tudtommal ;) Már megvolt, köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Korzi megette a fékrásegítőt.Bakker.Most megint kukázhatok másikat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Korzi megette a fékrásegítőt.Bakker.Most megint kukázhatok másikat. ;) ;) Azt meg hogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Korzi megette a fékrásegítőt.Bakker.Most megint kukázhatok másikat. ;) Akkor már nézzél valami nagyobbat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Akkor már nézzél valami nagyobbat ;) Ez is nagyobb volt már, ha jól tudom. Fura, főleg hogy nem is olyan rég volt cserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Ez is nagyobb volt már, ha jól tudom. Fura, főleg hogy nem is olyan rég volt cserélve. Gyári volt, egy srác bontott A2-t, abból jött.Ugyanaz, mint az előzőnél.Átszakadt a membrán, aztán légfékes lett! ;) Akkor már nézzél valami nagyobbat ;) A múltkori agyalás után maradt polcon, sztem átbögölöm újra, hogy mit/mivel/hogyan.Akkor a hollanderes dolog miatt nem tudtam feltenni.De ugye azt is cserélni kellett az A2 technika miatt, szal most a nagyobb is rámehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Ez is nagyobb volt már, ha jól tudom. Fura, főleg hogy nem is olyan rég volt cserélve. Jaa, akkor tényleg érdekes... Nem lehet, hogy valahol kapott valami komolyabb mennyiségű fékfolyadékot azért ment szét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Gyári volt, egy srác bontott A2-t, abból jött.Ugyanaz, mint az előzőnél.Átszakadt a membrán, aztán légfékes lett! ;) A múltkori agyalás után maradt polcon, sztem átbögölöm újra, hogy mit/mivel/hogyan.Akkor a hollanderes dolog miatt nem tudtam feltenni.De ugye azt is cserélni kellett az A2 technika miatt, szal most a nagyobb is rámehet. Nézz egy nagy Delcot. Astrában, Vectrában fordul elő leggyakrabban és arra elvileg rámegy a Corsa 20-as főfékhengere. Átfaragásban tudok segíteni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Egy korszak vége... az autó eladódott, úgyhogy már sosem lesz benne C20XE. ;) A végére beszúrok pár képet abból az időből amikor a legjobb formáját hozta: ...és egy kép a kezdetekről, így nézett ki amikor hozzám került: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Ismerjük az új tulajt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Nem hiszem, egy középkorú házaspár vette meg munkába járós autónak (egy Vectra GT helyett), bár amikor említettem nekik a márkaklubot/fórumot, akkor azt mondták hogy a fiuk regisztrálva van itt. ;) De hogy ki lehet azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Nem hiszem, egy középkorú házaspár vette meg munkába járós autónak (egy Vectra GT helyett), bár amikor említettem nekik a márkaklubot/fórumot, akkor azt mondták hogy a fiuk regisztrálva van itt. ;) De hogy ki lehet azt nem tudom. A bertone meddig lesz kivonva? Mennyi ideig árultad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 A Bertone szeptember 30.-án lett kivonva a forgalomból, és mivel az ideiglenes kivonás maximális időtartama fél év, ezért 2012 márc. 30.-án helyeződik vissza automatikusan (ha előbb akarom az viszont 2350Ft-ba kerülne, így meg ingyenes) A Corsa meg október 17.-én lett felrakva a használtauto.hu-ra, szóval még két hétig sem. Ennyi idő alatt 11 érdeklődő volt, akik végül elvitték ők a színe alapján választották. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Egy korszak vége... az autó eladódott, úgyhogy már sosem lesz benne C20XE. ;) S, akkor mi lesz a téli kocsi? Mert ugye korzi ezt a célt szolgálta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Megöröklöm a családi C Corsát úgy néz ki... apám egyre kevesebbet használja (évente jó ha 1500km-t megy vele), úgy meg nem volt értelme fenntartani, ha meg valamelyik autót el kell adni akkor már az öregebbik menjen. Így most majd egy 2002-es Z10XE-t fogok használni helyette, télre jó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Megöröklöm a családi C Corsát úgy néz ki... apám egyre kevesebbet használja (évente jó ha 1500km-t megy vele), úgy meg nem volt értelme fenntartani, ha meg valamelyik autót el kell adni akkor már az öregebbik menjen. Így most majd egy 2002-es Z10XE-t fogok használni helyette, télre jó. ;) BeZésedsz teljesen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 BeZésedsz teljesen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Nekem is elviszik a c16nz-t a héten. Szerencsére ismerős veszi meg, így munkálkodhatok az életben tartásán. Öt év alatt az alábbi helyekre vitt el: Ukrajna, Szlovákia, Lengyelország, Ausztria, Németország (Nürburgring), Hollandia, Franciaország (Corsica), Olaszország, Szlovénia, Horvátország Eddigi legkedvesebb autóm volt, és lesz is sokáig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 A másik még megvan? ;) Meg szeretném nézni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 A másik még megvan? ;) Meg szeretném nézni ;) Megvan, de még nem határoztam véglegesen a sorsáról... Ha már pesten vagy gyere el nézd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Megvan, de még nem határoztam véglegesen a sorsáról... Ha már pesten vagy gyere el nézd meg. Oké, majd egyeztetünk telón ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Nekem is elviszik a c16nz-t a héten. Szerencsére ismerős veszi meg, így munkálkodhatok az életben tartásán. Öt év alatt az alábbi helyekre vitt el: Ukrajna, Szlovákia, Lengyelország, Ausztria, Németország (Nürburgring), Hollandia, Franciaország (Corsica), Olaszország, Szlovénia, Horvátország http://m.blog.hu/pa/padregas/corse.JPG Eddigi legkedvesebb autóm volt, és lesz is sokáig... Uhhh akkor nekem A corsa gsi motoros corsám van,ráadásul az is meg van piszkálva +10le és 20nm kb. GSI-m van,holnap ennek tudatában fogok közlekedni. Talán meglesz egy-két 1.3-as 8v swift is. (az 1.3 16v már szerintem kemény meccs lenne.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts