Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
na máris itt vannak a dögkeselyűk és mindent széthordanak...már csak SP kellene ide és teljes lenne a dikkhászó team :lol:

Maradjámán'...kecseg kóóóóóórzás! ;) ;) :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Szia!

A fékekért és a váltóért mennyit gondoltál?

Köszi előre is!

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődéseket. Darabokban még nem találtam ki árakat.

Hétvégén megteszem és jelentkezem.

Örülnék, ha valaki egyben mozdulna rá.

Köszi

Elküldve
Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődéseket. Darabokban még nem találtam ki árakat.

Hétvégén megteszem és jelentkezem.

Örülnék, ha valaki egyben mozdulna rá.

Köszi

Corsika14 Robit hívd fel mindenképp, neki főleg egyben kéne tudtommal ;)

Elküldve
Ez is nagyobb volt már, ha jól tudom. Fura, főleg hogy nem is olyan rég volt cserélve.

Gyári volt, egy srác bontott A2-t, abból jött.Ugyanaz, mint az előzőnél.Átszakadt a membrán, aztán légfékes lett! ;)

Akkor már nézzél valami nagyobbat ;)

A múltkori agyalás után maradt polcon, sztem átbögölöm újra, hogy mit/mivel/hogyan.Akkor a hollanderes dolog miatt nem tudtam feltenni.De ugye azt is cserélni kellett az A2 technika miatt, szal most a nagyobb is rámehet.

Elküldve
Ez is nagyobb volt már, ha jól tudom. Fura, főleg hogy nem is olyan rég volt cserélve.

Jaa, akkor tényleg érdekes... Nem lehet, hogy valahol kapott valami komolyabb mennyiségű fékfolyadékot azért ment szét?

Elküldve
Gyári volt, egy srác bontott A2-t, abból jött.Ugyanaz, mint az előzőnél.Átszakadt a membrán, aztán légfékes lett! ;)

A múltkori agyalás után maradt polcon, sztem átbögölöm újra, hogy mit/mivel/hogyan.Akkor a hollanderes dolog miatt nem tudtam feltenni.De ugye azt is cserélni kellett az A2 technika miatt, szal most a nagyobb is rámehet.

Nézz egy nagy Delcot. Astrában, Vectrában fordul elő leggyakrabban és arra elvileg rámegy a Corsa 20-as főfékhengere. Átfaragásban tudok segíteni. ;)

Elküldve

Egy korszak vége... az autó eladódott, úgyhogy már sosem lesz benne C20XE. ;)

A végére beszúrok pár képet abból az időből amikor a legjobb formáját hozta:

374939-20111105-czKY7W.jpg

374940-20111105-SJjzi3.jpg

374941-20111105-YHREpV.jpg

374942-20111105-pPTWtT.jpg

...és egy kép a kezdetekről, így nézett ki amikor hozzám került:

374945-20111105-JMa3yV.jpg

Elküldve

Nem hiszem, egy középkorú házaspár vette meg munkába járós autónak (egy Vectra GT helyett), bár amikor említettem nekik a márkaklubot/fórumot, akkor azt mondták hogy a fiuk regisztrálva van itt. ;) De hogy ki lehet azt nem tudom.

Elküldve
Nem hiszem, egy középkorú házaspár vette meg munkába járós autónak (egy Vectra GT helyett), bár amikor említettem nekik a márkaklubot/fórumot, akkor azt mondták hogy a fiuk regisztrálva van itt. ;) De hogy ki lehet azt nem tudom.

A bertone meddig lesz kivonva?

Mennyi ideig árultad?

Elküldve

A Bertone szeptember 30.-án lett kivonva a forgalomból, és mivel az ideiglenes kivonás maximális időtartama fél év, ezért 2012 márc. 30.-án helyeződik vissza automatikusan (ha előbb akarom az viszont 2350Ft-ba kerülne, így meg ingyenes)

A Corsa meg október 17.-én lett felrakva a használtauto.hu-ra, szóval még két hétig sem. Ennyi idő alatt 11 érdeklődő volt, akik végül elvitték ők a színe alapján választották.

Elküldve
Egy korszak vége... az autó eladódott, úgyhogy már sosem lesz benne C20XE. ;)

S, akkor mi lesz a téli kocsi? Mert ugye korzi ezt a célt szolgálta....

Elküldve

Megöröklöm a családi C Corsát úgy néz ki... apám egyre kevesebbet használja (évente jó ha 1500km-t megy vele), úgy meg nem volt értelme fenntartani, ha meg valamelyik autót el kell adni akkor már az öregebbik menjen. Így most majd egy 2002-es Z10XE-t fogok használni helyette, télre jó. ;)

Elküldve
Megöröklöm a családi C Corsát úgy néz ki... apám egyre kevesebbet használja (évente jó ha 1500km-t megy vele), úgy meg nem volt értelme fenntartani, ha meg valamelyik autót el kell adni akkor már az öregebbik menjen. Így most majd egy 2002-es Z10XE-t fogok használni helyette, télre jó. ;)

BeZésedsz teljesen! ;)

Elküldve

Nekem is elviszik a c16nz-t a héten.

Szerencsére ismerős veszi meg, így munkálkodhatok az életben tartásán.

Öt év alatt az alábbi helyekre vitt el:

Ukrajna, Szlovákia, Lengyelország, Ausztria, Németország (Nürburgring), Hollandia, Franciaország (Corsica), Olaszország, Szlovénia, Horvátország

corse.JPG

Eddigi legkedvesebb autóm volt, és lesz is sokáig...

Elküldve
Nekem is elviszik a c16nz-t a héten.

Szerencsére ismerős veszi meg, így munkálkodhatok az életben tartásán.

Öt év alatt az alábbi helyekre vitt el:

Ukrajna, Szlovákia, Lengyelország, Ausztria, Németország (Nürburgring), Hollandia, Franciaország (Corsica), Olaszország, Szlovénia, Horvátország

http://m.blog.hu/pa/padregas/corse.JPG

Eddigi legkedvesebb autóm volt, és lesz is sokáig...

Uhhh akkor nekem A corsa gsi motoros corsám van,ráadásul az is meg van piszkálva +10le és 20nm kb.

GSI-m van,holnap ennek tudatában fogok közlekedni. Talán meglesz egy-két 1.3-as 8v swift is. (az 1.3 16v már szerintem kemény meccs lenne.)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.