Demó Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Csak megerősítenénk, ha nem van soké'! ;) Megpróbálok szerezni rajzokat, akkor apádék cégénél ki lehetne vágni (mondjuk két szettet ;) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Megpróbálok szerezni rajzokat, akkor apádék cégénél ki lehetne vágni (mondjuk két szettet ;) ). Okhaj! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Ismerek pár arcot, akiknek meglehet, csak nem tudom mennyore akarják odaadni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Ismerek pár arcot, akiknek meglehet, csak nem tudom mennyore akarják odaadni. ;) Egyébként forintosítva mennyi lenne a szett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Sziasztok! 88-as (befecskendezős, c13n)Corsába hol találom a motorhőfok, illetve vízhőfok jeladót\ gombát? Köszönöm elő is!!!: )) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 ugyemlékszem hogy a szívosorba a motor hátamögött.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 ugyemlékszem hogy a szívosorba a motor hátamögött.... Magán a szívó soron? Nekem egy kék vezeték megy rá, sima papuccsal( ha az a vízhófok jeladó). Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Azaz, az adja a jelet a műszerfali vízhőfokmérő órának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Azaz, az adja a jelet a műszerfali vízhőfokmérő órának. Akkor, jó volt a sejtésem, köszönöm! Viszont a motorhőfok jeladóra lövésem sincs hogy, hol lehet. :\ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Akkor, jó volt a sejtésem, köszönöm! Viszont a motorhőfok jeladóra lövésem sincs hogy, hol lehet. :\ C14NZ-n kábé az injektor alatt van betekerve a motorba a zűzfal felől. Ha végigköveted a nagy kábelkorbácsot biztos ráakadsz, arról ágazik le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Na ez beteg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Na ez beteg... Épített magának egy új AAAkórzát.Nincs ezzel semmi baj.Ha lehetne és tehetné, szerintem mindenki így csinálná........vagy én is beteg vagyok? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Épített magának egy új AAAkórzát.Nincs ezzel semmi baj.Ha lehetne és tehetné, szerintem mindenki így csinálná........vagy én is beteg vagyok? ;) Te sem nőttél ki a legoból mi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Te sem nőttél ki a legoból mi? ;) Mindig is tetszettek a kocka formák! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Mindig is tetszettek a kocka formák! ;) Szegény Timi... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolandka Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni!! Van egy A corsam szakadt veszérműszijjal. szét kaptam de nem lett semí baja hállaneki. Utána szépen össze lett rakva a vezérmű fogas kerék fell lett állítva az ékszíj tárcsát nem tudtuk leszedi ezért az azon talált jelzést le állítottuk. felkerűlt rá a szíj de az első indítás pillanatában nincs semmi nem indul valamiért nincs semmi fúrcsa zörej és nem indul a dugókat megtekeri pufog a pufo is egy picit de nem indul na ilyen kor mi lehet vele a segítséget előre is köszönöm. JA bocs ha rossz helyre irtam még nem nagyon tudok kimenni az oldalból.. ja a motorkód c12nz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Rosszul raktátok össze a vezérlést. Mindenképp vegyétek le az ékszíjtárcsát és az alapján állótsátok be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Ledobtam korziból az olajat.El is fogyott, el is koszolódott, de az új olajat nem kente össze, szal összekapta a koszt a régi frankón. GM olaj volt benne, most Castrolt kapott.Ehhez jutottam hozzá baráti áron.Most 10e.km-ig megint nyugi van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 C14NZ-n kábé az injektor alatt van betekerve a motorba a zűzfal felől. Ha végigköveted a nagy kábelkorbácsot biztos ráakadsz, arról ágazik le. Kösziiiii -) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Ledobtam korziból az olajat.El is fogyott, el is koszolódott, de az új olajat nem kente össze, szal összekapta a koszt a régi frankón. GM olaj volt benne, most Castrolt kapott.Ehhez jutottam hozzá baráti áron.Most 10e.km-ig megint nyugi van. Heloo Én most Fuchs titán CFE MC 10W40 molibdén-diszulfidos olajat vettem, szintén baráti áron 5L 10500-ért. Kíváncsi leszek, azt mondják nagyon jó : )) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KTamas Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Sziasztok! Belekezdtem egy A Corsa C20NE összeépítésbe, szépen megvásárolgattam hozzá mindent, viszont időközben új projekt alakult ki így nem fogom megépíteni. Szeretném, ha a dolgok értelmes kézbe kerülnének, nem akarom elszórni őket. Ami van: - fehér 1992-es 3 ajtós 1.2-es, magyar rendezett papíros autó - C20NE motor Astra GSI-ből (hengeres légtömegmérő) - hozzá + chippes computer - +nagypillangó (3000 24v-ről) - Astra GSI elsőfékek - Kadett GSI digit műszeregység, hozzávaló jeladóval + kábelköteg szükséges része - Kadett motoroldali bak - Dízel lendkerék, 3,5kg-al könnyítve - Külső AC - 5seb F13 - hátra sárga állítható koni gátlók - előre keményített gátlók - +2 garnitura rúgó - egy garnitura Calibra 15-ös felni (Vectra2000) A kocsi teljesen "gyári", megbontatlan. Ha érdekelhet valakit a projekt, szóljatok légyszives! Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Sziasztok! Belekezdtem egy A Corsa C20NE összeépítésbe, szépen megvásárolgattam hozzá mindent, viszont időközben új projekt alakult ki így nem fogom megépíteni. Szeretném, ha a dolgok értelmes kézbe kerülnének, nem akarom elszórni őket. Ami van: - fehér 1992-es 3 ajtós 1.2-es, magyar rendezett papíros autó - C20NE motor Astra GSI-ből (hengeres légtömegmérő) - hozzá + chippes computer - +nagypillangó (3000 24v-ről) - Astra GSI elsőfékek - Kadett GSI digit műszeregység, hozzávaló jeladóval + kábelköteg szükséges része - Kadett motoroldali bak - Dízel lendkerék, 3,5kg-al könnyítve - Külső AC - 5seb F13 - hátra sárga állítható koni gátlók - előre keményített gátlók - +2 garnitura rúgó - egy garnitura Calibra 15-ös felni (Vectra2000) A kocsi teljesen "gyári", megbontatlan. Ha érdekelhet valakit a projekt, szóljatok légyszives! Köszönöm Szia! A fékekért és a váltóért mennyit gondoltál? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Sziasztok! Belekezdtem egy A Corsa C20NE összeépítésbe, szépen megvásárolgattam hozzá mindent, viszont időközben új projekt alakult ki így nem fogom megépíteni. Szeretném, ha a dolgok értelmes kézbe kerülnének, nem akarom elszórni őket. Ami van: - fehér 1992-es 3 ajtós 1.2-es, magyar rendezett papíros autó - C20NE motor Astra GSI-ből (hengeres légtömegmérő) - hozzá + chippes computer - +nagypillangó (3000 24v-ről) - Astra GSI elsőfékek - Kadett GSI digit műszeregység, hozzávaló jeladóval + kábelköteg szükséges része - Kadett motoroldali bak - Dízel lendkerék, 3,5kg-al könnyítve - Külső AC - 5seb F13 - hátra sárga állítható koni gátlók - előre keményített gátlók - +2 garnitura rúgó - egy garnitura Calibra 15-ös felni (Vectra2000) A kocsi teljesen "gyári", megbontatlan. Ha érdekelhet valakit a projekt, szóljatok légyszives! Köszönöm Hali! Nekünk beszélnünk kellene erről. Tel: 06-30/22-33-179 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Sziasztok! Belekezdtem egy A Corsa C20NE összeépítésbe, szépen megvásárolgattam hozzá mindent, viszont időközben új projekt alakult ki így nem fogom megépíteni. Szeretném, ha a dolgok értelmes kézbe kerülnének, nem akarom elszórni őket. Ami van: - fehér 1992-es 3 ajtós 1.2-es, magyar rendezett papíros autó - C20NE motor Astra GSI-ből (hengeres légtömegmérő) - hozzá + chippes computer - +nagypillangó (3000 24v-ről) - Astra GSI elsőfékek - Kadett GSI digit műszeregység, hozzávaló jeladóval + kábelköteg szükséges része - Kadett motoroldali bak - Dízel lendkerék, 3,5kg-al könnyítve - Külső AC - 5seb F13 - hátra sárga állítható koni gátlók - előre keményített gátlók - +2 garnitura rúgó - egy garnitura Calibra 15-ös felni (Vectra2000) A kocsi teljesen "gyári", megbontatlan. Ha érdekelhet valakit a projekt, szóljatok légyszives! Köszönöm Az első hátsó gátlókat azonnal viszem, ha mondasz rá árat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 na máris itt vannak a dögkeselyűk és mindent széthordanak...már csak SP kellene ide és teljes lenne a dikkhászó team ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts