dirty-handz Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 ha már itt járunk,régóta furdalja vmi az oldalam, mégpedig az hogy egy NE corsa hogy viszonyul(na) egy vti civichez? van egy pár vti-s ismerősöm de soha nem jutottunk el egy esetleges megmérettetéshez?! Vmi tapasztalat vkinek? :) Fej fej mellett kb. ha jól tudom 150nm/7000 160LE 7.8 mp alatt 100 :D tehát szerintem hasonlóak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Fej fej mellett kb. ha jól tudom 150nm/7000 160LE 7.8 mp alatt 100 :) tehát szerintem hasonlóak. azzal a különbséggel hogy a corsa szebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 azzal a különbséggel hogy a corsa szebb :) Hát én nekem is tetszik a corsa, de azért a honda elég sok kocsinál jóval szebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Mit hozok még fel? Amióta megvan a 190E-m tudom milyen egy igazán jó futómű és a corsa mekkora fényévekre van tőle. azért megnézném hogy a 190E-vel ugyanezt a pályát gyorsabban megcsinálod... és ez még csak egy gyári 1.6... Vagy Akkora íven fordul mint egy tankhajó, kábé úgy is billeg, ráadásul üvölt a motor közben meg megy vagy harminccal, mert olyan dögnehéz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 azért megnézném hogy a 190E-vel ugyanezt a pályát gyorsabban megcsinálod... és ez még csak egy gyári 1.6... Vagy Akkora íven fordul mint egy tankhajó, kábé úgy is billeg, ráadásul üvölt a motor közben meg megy vagy harminccal, mert olyan dögnehéz... Örülnék neki ha így tudnék vezetni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 azért megnézném hogy a 190E-vel ugyanezt a pályát gyorsabban megcsinálod... és ez még csak egy gyári 1.6... Vagy Akkora íven fordul mint egy tankhajó, kábé úgy is billeg, ráadásul üvölt a motor közben meg megy vagy harminccal, mert olyan dögnehéz... Én igyekeztem hasonlóságot felfedezni a két pálya között. Neked sikerült. Gratulálok. 1100kg dögnehéz? Mert egy B corsa nagyblokkal közel van az 1tonnához,az nem nehéz,érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Demjén művek, Hajós.C14SE-től az MV6-ig minden megoldást képes kivitelezni.Kisit kattant a csóka, de amúgy jóó fej! :D :D :D :) 150 km-re van + én is csak ábrándozom. Áztasd be csavarlazítóval, és utána erőszakoskodj vele.Mondjuk a vége lehet így is az lesz, hogy az állító részt uninstallálni kell, és szerválni hozzá egy újat. ;) akkor küzdök. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 ha már itt járunk,régóta furdalja vmi az oldalam, mégpedig az hogy egy NE corsa hogy viszonyul(na) egy vti civichez? van egy pár vti-s ismerősöm de soha nem jutottunk el egy esetleges megmérettetéshez?! Vmi tapasztalat vkinek? ;) Csak XE Corsával (A) van tapasztalatom VTi Civichez viszonyulásilag. 220-ig egész jól tartja a tempót a Honda, aztán valahogy elkezd távolodni a tükörben :D :D :D Mentségére legyen szólva, hogy 4 ajtós volt :lol: Egyébként ez nem A Corsa topik véletlenül? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Én igyekeztem hasonlóságot felfedezni a két pálya között. Neked sikerült. Gratulálok. Hol olvastál olyat hogy van hasonlóság a két pálya között? Ha már fordulékonyságról volt szó, ezt illusztrálandó igyekeztem bólyakerülgető videókat találni mindkét említett típusról. Az hadd ne legyen már az én hibám hogy nem kergették meg ugyanazon a pályán mindkét autót, de így is látszik hogy a Merga olyan ívben kerüli a bólyákat, hogy szerény véleményem szerint azon a pályán amin a Corsa ment, max. csokorba szedni tudta volna a bólyákat, nem kerülgetni. 1100kg dögnehéz? Mert egy B corsa nagyblokkal közel van az 1tonnához,az nem nehéz,érdekes. Fogalmam sincs milyen nehéz egy B Corsa nagy blokkal, de ahogy Stefan is megjegyezte, ez itt az A Corsa topik. Az én A-m pedig a gyári alapmotorjával 780kg, úgyhogy elég valószínű hogy nagyblokkal is alatta maradna a 900-nak. Ha pedig kanyarsebességről/stabilitásról van szó, akkor 200kg rengeteg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 :) 150 km-re van + én is csak ábrándozom. Elég sokat kell menni olykor a dolgokhoz.Az én épített NE Corsámhoz pl. az üléssort Kaposvárról hoztam el..... :D :D akkor küzdök. :D Érdekes módon a jelenlegi gép alatt sokkal értelmesebben van megoldva, ugyanaz a kézifékállító, pedig ez még az első szériák egyike. (1984) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Egyébként ez nem A Corsa topik véletlenül? :) Te most diszkriminatív vagy? vigyázzá,tudom hogy nézel ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Te most diszkriminatív vagy? vigyázzá,tudom hogy nézel ki! :D Mér' barátkozol ilyenekkel? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 ... Fogalmam sincs milyen nehéz egy B Corsa nagy blokkal, de ahogy Stefan is megjegyezte, ez itt az A Corsa topik. Az én A-m pedig a gyári alapmotorjával 780kg, úgyhogy elég valószínű hogy nagyblokkal is alatta maradna a 900-nak. Ha pedig kanyarsebességről/stabilitásról van szó, akkor 200kg rengeteg... A fehéret Demóéknál lemértük és kereken 900Kg volt. XE-vel, F20-al, ülésekkel, tetőablakkal, teletankolva, 256-os fékekkel. Amikor beleültem, akkor kicsit több. :D Forgalmi szerint nekem is 780 volt azt hiszem, de ez annyira nem mérvadó adat, mint pl. a teljesítmény. Egy fékpadon derül ki, hogy valójában kinek vannak még meg a gyári lovai :lol: Te most diszkriminatív vagy? vigyázzá,tudom hogy nézel ki! :D Mér' barátkozol ilyenekkel? :) :D :D :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Mér' barátkozol ilyenekkel? :D :D :D dehogy barátkozom ,egyszer kint voltam a lurdynál, Sp-vel beszélgettem és ő mindenkire rámutogatott hogy ki kicsoda (bemutatni persze már nem mutatott be nagyon senkinek :lol: ) szóval az arcok megvannak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Te most diszkriminatív vagy? vigyázzá,tudom hogy nézel ki! :) Maradjámászőrmók! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Maradjámászőrmók! :) :D :D :D Neked még szerencséd van mert nem tudom hogy nézel ki ...egyenlőre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 :D :D :D Neked még szerencséd van mert nem tudom hogy nézel ki ...egyenlőre ;) Egyelőre? :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Egyelőre? :) :D ;) Egyenlőre :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Egyenlőre :) :D :D :D :lol: ;) egyenlőre foglak darabolni amint tudom majd hogy hogy nézel ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 dehogy barátkozom ,egyszer kint voltam a lurdynál, Sp-vel beszélgettem és ő mindenkire rámutogatott hogy ki kicsoda (bemutatni persze már nem mutatott be nagyon senkinek :D ) szóval az arcok megvannak :) Persze...fogd rám :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 :) :D :D egyenlőre foglak darabolni amint tudom majd hogy hogy nézel ki :D stefant nem könnyű észrevenni mert egy nagyobb faág kitakarja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 stefant nem könnyű észrevenni mert egy nagyobb faág kitakarja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Én egy integrát kétszer is elvertem 80ról 160-ig az xe-vel. Egyszer a teljes mx-5 klubbot is sikerült két kör alatt a hungaroringen... Fékből pedig kötelező a nagy 256-os minden corsára, gumiban pedig 175/65R14 vagy 185/60R14. Utána jöhet a futómű és hangsúlyoznám, hogy csak a végén a motor meg a cicás napellenző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Én egy integrát kétszer is elvertem 80ról 160-ig az xe-vel. Egyszer a teljes mx-5 klubbot is sikerült két kör alatt a hungaroringen... Fékből pedig kötelező a nagy 256-os minden corsára, gumiban pedig 175/65R14 vagy 185/60R14. Utána jöhet a futómű és hangsúlyoznám, hogy csak a végén a motor meg a cicás napellenző. na ez milyen lehet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Utána jöhet a futómű és hangsúlyoznám, hogy csak a végén a motor meg a cicás napellenző. Jelentem a futóműnél tartok. Lesz Bilstein gátló, 40-es csücs és PU szilelnt englisből. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts