szkszaby Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 úúúú, de kórzás... :lol: :D B) Nem hülye, legalább a szép bűrr nem fog elkopni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem hülye, legalább a szép bűrr nem fog elkopni! Csak a szigszalag alatt :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Nem hülye, legalább a szép bűrr nem fog elkopni! A Corsába bőrkormány? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsa bratyó Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Kicseréltem az üzemanyag szürőket, nem tudom miben hiszek már ez az autó soha nem fog menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Kicseréltem az üzemanyag szürőket, nem tudom miben hiszek már ez az autó soha nem fog menni. Nemtudom, hogy neked írtam-e korábban, de kisértetiesen ugyanezt szívtam végig. Kipufogó volt úgy, hogy látszólag minden rendben volt vele. Vedd le a hátsó dobot, vagy csak akaszd szét a csövet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsa bratyó Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Miért akasszam szét a dobot az miért jó? Légyszi válaszolj fontos. Végülis kb 2-3 hónapja volt a hátsó spot dob ujra hegesztve és elképzelhető hogy akkor kezdődött ez a rángatásos tortúra de mostmár be sem indú vsak köszörülés. Várom a válaszod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Diagnosztikán volt már? MAP-szenzor csöve nincs lehúzva, nem törött? Vidd el valakihez, aki ért is ezekhez, olyan nincs, hogy nem lehet megtalálni a hibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsa bratyó Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Mi Vecsésiek vagyunk tudtok a közelben megbízható szerelőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Miért akasszam szét a dobot az miért jó? Légyszi válaszolj fontos. Végülis kb 2-3 hónapja volt a hátsó spot dob ujra hegesztve és elképzelhető hogy akkor kezdődött ez a rángatásos tortúra de mostmár be sem indú vsak köszörülés. Várom a válaszod. Én szimlpán levenném a katalizátort, vagy elötte megbontanám a csövet (3db csavar, ami csúnyán be lesz rohadva). és megpróbálnám. Anno hiába raktam oda a kezem a kipufogóhoz, hogy szelel-e rendesen, úgyéreztem, hogy jó. Jött ki a gáz, de nem lehet érezni, hogy jön-e eléggé. Csak azért ajánlom ezt a megoldást, mert ha van aknád, akkor fél óra alatt ki lehet próbálni, nem kerül pénzbe. A gyertyákat beköpi feketére? akkor lehet a kipufogó, viszont ha fehérek és fullad akkor benzint nem kap eleget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsa bratyó Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Én szimlpán levenném a katalizátort, vagy elötte megbontanám a csövet (3db csavar, ami csúnyán be lesz rohadva). és megpróbálnám. Anno hiába raktam oda a kezem a kipufogóhoz, hogy szelel-e rendesen, úgyéreztem, hogy jó. Jött ki a gáz, de nem lehet érezni, hogy jön-e eléggé. Csak azért ajánlom ezt a megoldást, mert ha van aknád, akkor fél óra alatt ki lehet próbálni, nem kerül pénzbe. A gyertyákat beköpi feketére? akkor lehet a kipufogó, viszont ha fehérek és fullad akkor benzint nem kap eleget. Elöször is köszönöm a választ! Jelen állás gyertyák feketék a gyertyát testhez tartva nincs szikra (de amikor a gyujtást ráadom az első nevezük ellenörző szikrát elküldi a trafó) csak köszörülés de még csak jele sincs annak hogy be akarna indulni. Ezek tudatában is van értelme szétszedni a katalizátórt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 ... Jelen állás gyertyák feketék a gyertyát testhez tartva nincs szikra ... Ezek tudatában is van értelme szétszedni a katalizátórt? Nincs :D Cserélj gyertyákat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Nincs B) Cserélj gyertyákat! :lol: szerinted nem lehet hall?? gyanúsan hasonló anyámék fastrájának a hibájához ott az volt probléma ,abban c14nz... igaz nem olvastam vissza mindent a corsiban milyen moci van :D szerk: megnéztem c12nz Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsa bratyó Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Nincs :D Cserélj gyertyákat! :lol: Oké de most cseréltünk mikor ez az egész scifi elkezdődött, ha kicserélem akkor elötte az okot is meg kéne találnom ami ezt tette ezekkel a szerencsétlen szikragépekkel? Vagy ha beteszem az uj gyertyát az már nem lehet kormos? Köszi a választ! Már biztos mindenki tök hülyének gondol de én csak probálok az erdőből kikeveredni és baromira érdekel a téma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 :lol: :D B) :D http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...2_5819480_n.jpg ez az új demós motor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 :D B) :D :D http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...2_5819480_n.jpg A képen nem látszik, de egy kicsi hörcsögfutkosót teker, attól megy a kocsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 yeeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 A képen nem látszik, de egy kicsi hörcsögfutkosót teker, attól megy a kocsi :lol: whááháááhááááá :D B) :D :D :D :) bocs .... :D :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 yeeeee http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...3_1046087_n.jpg http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...4_7691619_n.jpg Régi :D (de jó) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 <_< :D :D :) http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...2_5819480_n.jpg Azért az tényleg érdekelne, hogy hol lelhető fel ez a kép a neten és hogy került fel :D :D Sanya hűtő keresés közben találta, az azért kicsit fura. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Azért az tényleg érdekelne, hogy hol lelhető fel ez a kép a neten és hogy került fel <_< :D Sanya hűtő keresés közben találta, az azért kicsit fura. :D Udi, J0hnny, Losi képtára környékén lehet ilyesmikre lelni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Itt az influenza közepén volt időm videókkal bajlódni: klikk Már májusban befért a cél idő 2:30-alá a hungaroringen, a ferodo ds3000-nek hála. 2011 - 2:25 a cél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Itt az influenza közepén volt időm videókkal bajlódni: klikk Már májusban befért a cél idő 2:30-alá a hungaroringen, a ferodo ds3000-nek hála. 2011 - 2:25 a cél Nagyon jó! <_< Most nekem is megjött a kedvem pályázni, idén lehet felnézek majd én is egy ilyen nyílt napra a Corsával. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 A 2:29 is szerintem már igen szép! <_< Azért a videón ott 9 perc környékén az az elengedett kormány a célegyenesben kemény! :D :D :) Nagyon jó! :D Most nekem is megjött a kedvem pályázni, idén lehet felnézek majd én is egy ilyen nyílt napra a Corsával. :D És mit csinálsz a kanyarokban? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 És mit csinálsz a kanyarokban? :) <_< Mondjuk tekerem a kormányt? :D :D Nem sokkal rosszabb a súlyelosztásom, mint Brankónak az XE-vel, de ha oda megyek, tuti javítani fogok még a súlyelosztáson, a motorteljesítmény elbír még pár kilót a hátsó tengelyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts