Demó Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Hiányzik onnan még egy szín... :o :D Igen, a méregzöld, Tuccoé! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Meg egy fehér spider... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Meg egy fehér spider... :( Lapostetős ? :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ha minden igaz, akkor most ezek Magyarország legerősebb A Corsái. :o a corsák és a felnik szépek, de mi az a förmedvény matrica a piros oldalán?? ha szponzor matrica akkor nem szóltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 a corsák és a felnik szépek, de mi az a förmedvény matrica a piros oldalán?? ha szponzor matrica akkor nem szóltam :) Haveromék cége. :) Ott szereljük már jóideje a gépet, sokat segítenek is, valamint ott is fog telelni náluk, ahol a képen is már áll. :o Ez az én "köszönöm"-öm feléjük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Haveromék cége. :) Ott szereljük már jóideje a gépet, sokat segítenek is, valamint ott is fog telelni náluk, ahol a képen is már áll. :o Ez az én "köszönöm"-öm feléjük. :D mondom én hogy nem is olyan ronda az a matrica :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Sziasztok sürgősen eladó az autóm ha valakit érdekel hívjon.tel:06-30/239-3876 Opel corsa a 1.8i fokolt vezérműtengelyel könyitett főtengely és lendkerék ,OZ racing f1 felnikkel falken 195-45/14-es teljesen jó gumikkal bilstein teleszkopok rally szilentek kadett lcd gyári recarok omp kormányagy momo kormány a motorban kb.1500km van rengeteg alkatrészel. 250e ft az ár nem alkuképes Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Sziasztok Pár hét szívás után, fél motor cseréje után megvan a ludas, csak pont a kocsi másik végében kellett volna keresnem! A hiba az ac pumpát és a tankfedelet összekötő gumicsőben kellett volna keresnem! Nem vagyok autószerelő, és nem láttam még ilyen megoldást! A gumicső darab nem egy egyszerű benzincső darab, nem tömör gumi, hanem inkább gumi szivacs, nagyon puha és nagyon vastag a fala is! 10/25 körül van a nagy és a kis átmérő. A képen látható állapotban volt az autóban, annyi különbséggel, hogy már megfordítottam a csövet, mert az egyik vége kijáródott, és azért nem ment a kocsi, de most végleg kiszakadt! Amit meg kéne tudnom, hogy azért van csak az egyik végén bilincs, hogy nyomásszabályzóként funkcionáljon ez a spéci gumicső, vagy valami nincs itt rendben ezzel a felállással? Azt láttam, hogy az injektorfejben van egy nyomásszabályozó, viszont nem tudom, hogy ha ezt a csövet kicserélem egy kemény csőre, akkor nem okozhat e valami problémát ez, esetleg a megnövekedett nyomás nem szarhat el valamit? Az autós boltokban azt mondják, hogy nem fogok kapni ilyen csövet! Van valami ötlet, hogy hol kaphatnék ilyen gumicsövet, vagy mivel tudom kiváltani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 ... Van valami ötlet, hogy hol kaphatnék ilyen gumicsövet, vagy mivel tudom kiváltani? Egy darab benzincső olyan, mint ami kívül is van? Esetleg egy darab fékcső? Hátha jó a belső átmérő :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Egy darab benzincső olyan, mint ami kívül is van? Esetleg egy darab fékcső? Hátha jó a belső átmérő :o Azt raktam most be ideiglenesen, de agodóm azon, hogy nem véletlenül van olyan anyagból a cső, mint írtam, ez az én elképzelésem szerint egy egyszerű nyomásszabályzóként is kell, hogy funkcionáljon, ezért van ilyen puha gumiszivacsból, és ezért van csak az egyik végén bilincsel lefogatva! A szabadf végén ha nagy a nyomás, akkor a gumi kitágul, és elengedi a fölös nyomást! Ha én ide beteszek egy rendes csövet, akkor az semmit nem fog feltágulni, és az összes fölös nyomás az injektorfejbe jut! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Gyárilag bezincső van ott is. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Ha én ide beteszek egy rendes csövet, akkor az semmit nem fog feltágulni, és az összes fölös nyomás az injektorfejbe jut! Sima benzincsővet rakj be oda két awab bilinccsel és kész. Tökéletes lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 na hol a beígért überbrutálmegaállat videó a kék corsáról? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 na hol a beígért überbrutálmegaállat videó a kék corsáról? :o Na ez egy nagyon jó kérdés. Demó! Dobjatok bele egy akksit, míg kér a nép! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 1 kis finomság : http://racing-bazar.hu/alkatresz/komplett_...gsi_motor_elado Váltóra mindenki figyelmét kiemelten felhívnám :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 1 kis finomság : http://racing-bazar.hu/alkatresz/komplett_...gsi_motor_elado Váltóra mindenki figyelmét kiemelten felhívnám :o haverom tetőre rakta :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 haverom tetőre rakta :o:D Jahh, kölcsönadta versenyezni és nem adta ki. NEM Stefán volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Jahh, kölcsönadta versenyezni és nem adta ki. NEM Stefán volt :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 1 kis finomság : http://racing-bazar.hu/alkatresz/komplett_...gsi_motor_elado Váltóra mindenki figyelmét kiemelten felhívnám :o Ezt a váltót láttam szétszedve is, nem rossz darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Ezt a váltót láttam szétszedve is, nem rossz darab. Közben megkérdeztem Lacit, elsősorban a motor eladó. Kocsi egyelőre egyben marad, mármint nem napok az elbontásának kérdése, kipróbálható még. De ennyiért a többi is vihető : A-as belső ( f13/15/17 ) : 250000 Végáttétel : 100000 Sperr : 160000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Ez kié? A motorkép alapján nagylámpásnak tűnik. na hol a beígért überbrutálmegaállat videó a kék corsáról? :o Majd ha megy, addig már nem indítgatom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Ez kié? A motorkép alapján nagylámpásnak tűnik. Majd ha megy, addig már nem indítgatom. :D Patyi Laci... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Patyi Laci... :o Jáááááááááá. Demó kell a maradék kaszni ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Patyi Laci... :o nem ismerem de haveromat jó pár évvel ezelőtt szépen lehúzta nem is egyszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 nem ismerem de haveromat jó pár évvel ezelőtt szépen lehúzta nem is egyszer... Érdekes, én még spec hallottam róla ilyet. Mesélj..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts