Demó Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Bameg,hűtő hogy fog beférni? :o :D Az a kisebbik gond, ráadásul egy marha nagy Diesel hűtő lesz benne. :) A légtömegmérő és szívósor közötti cső pillanatnyilag nagyobb fejfájást okoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Az a kisebbik gond, ráadásul egy marha nagy Diesel hűtő lesz benne. :o A légtömegmérő és szívósor közötti cső pillanatnyilag nagyobb fejfájást okoz. :D Képet mutass már a kritikus részről. Nincs miiiii ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Majd a Pista megoldja neked! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Képet mutass már a kritikus részről. Nincs miiiii ? :) :( Igazából úgy néz ki, mintha lenne elég hely, de nagyon nincs. :D Én se gondoltam volna, csak ma szembesültem a problémával, amikor megpróbáltam begyűrni a helyére azt a csövet, hogy teljesen felejtős a dolog. :o Vagy valami szilikoncső kell oda, vagy hátra kell fordítani mindent az akksi helyére, azt a srác úgyis a csomiba akarja rakni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Harmonikás féle :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Harmonikás féle :D Vagy trombita alakú..hamár a gitár nem fér be. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Vagy trombita alakú..hamár a gitár nem fér be. :D Ez most beszopt@d de semmi gond :) :) Jobb esetbe tanulsz a saját károdon :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Igazából úgy néz ki, mintha lenne elég hely, de nagyon nincs. :D Én se gondoltam volna, csak ma szembesültem a problémával, amikor megpróbáltam begyűrni a helyére azt a csövet, hogy teljesen felejtős a dolog. :o Vagy valami szilikoncső kell oda, vagy hátra kell fordítani mindent az akksi helyére, azt a srác úgyis a csomiba akarja rakni. :) Hát vagy az amit Pista mutat,vagy kamionosbolt és szilikoncső idom,esetleg savállócsőből idom és azt összekötni szilikoncsővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Jobb esetbe tanulsz a saját károdon :o A saját KÁRján? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Az az érdekes, hogy ennél is elfér valahogy... :o Holnap szerintem nekiállok levagdosni a felesleges merevítéseket és a kopogásérzékelő csati tartóját a csőről, valahogy be kell mennie oda! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Ha én ránézek, honnan tudom megállapítani, hogy 25xe vagy 30xe ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Ha én ránézek, honnan tudom megállapítani, hogy 25xe vagy 30xe ? Te? :o Sehonnan! :D Max a székedből! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Ha én ránézek, honnan tudom megállapítani, hogy 25xe vagy 30xe ? Ezeknél az átalakított motoroknál szinte sehogy. :o Hátul, az önindító alatt bele van öntve a blokkba, hogy 2.5, vagy 3.0, illetve a motorkódból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Te? :o Sehonnan! :D Max a székedből! :) Mr. Lélekbentuningoló :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Az az érdekes, hogy ennél is elfér valahogy... :o Holnap szerintem nekiállok levagdosni a felesleges merevítéseket és a kopogásérzékelő csati tartóját a csőről, valahogy be kell mennie oda! :) http://img255.imageshack.us/img255/6703/img0541l.jpg http://img146.imageshack.us/img146/9123/img0555uy.jpg Hajszárító/hőlégfúvó? :( Amúgy meg, ha úgyis a csomiba rakja az akksit, az több mindent megoldana. A szűrő is mindig friss levegőt kapna az ablak alól, meg lehet, hogy más kacatot is oda lehetne dobálni. Nincs olyan szívócsonk, ami jó rá csak a váltó felé megy (mint a LET vs. XE -nél)? Ebből lett a nagypapis,kalapos vectrás! :D Kalap már előtte is volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Van másikfajta szívócsonk, aminél a pillangó a 2 hengersor között helyezkedik el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Mr. Lélekbentuningoló :o :D Gyenge próbálkozás,dobjál fel valami új lemezt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Gyenge próbálkozás,dobjál fel valami új lemezt. :) Nem pórbálkozás, tény :) Persze más faxával szívesen vered a csalánt, rakjá bele NE-t, rakjá bele XE-t :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Nem pórbálkozás, tény :) Persze más faxával szívesen vered a csalánt, rakjá bele NE-t, rakjá bele XE-t :o :D És közben azzal próbálja vigasztalni magát, hogy a Suzukit lenyomta a körúton az 1.4 16v -vel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 És közben azzal próbálja vigasztalni magát, hogy a Suzukit lenyomta a körúton az 1.4 16v -vel :) :o :D :) ....ki volt az melyik nevetett? ööö én nem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Ma este beindult! :D :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Ma este beindult! :) :) :o :D Ma pedig csinálj videót! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 :o Ma pedig csinálj videót! :) :) Videó még mindig nincs, csak pár kép lesz. :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ha minden igaz, akkor most ezek Magyarország legerősebb A Corsái. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ha minden igaz, akkor most ezek Magyarország legerősebb A Corsái. :o http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/89..._1288468069.jpg Hiányzik onnan még egy szín... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts