Stefan Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 Nem olvastál figyelmesen "a feleségemnek" :D Amugy a B corsa szerintem kicsit lányos :) Szerintem is az. J0hnnynak sem nő a szakálla, mióta B-je van :D
Mc-elek Elküldve Szeptember27, 2010 Elküldve Szeptember27, 2010 LOL, special edition Corsa :) Batmobil :D :D
padregas Elküldve Szeptember27, 2010 Elküldve Szeptember27, 2010 Ha valakit érint: 2010.10.10 Hungaroring nyílt nap
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Elküldve Szeptember27, 2010 Ha valakit érint: 2010.10.10 Hungaroring nyílt nap Napközben ? Mennyi amúgy ?
padregas Elküldve Szeptember28, 2010 Elküldve Szeptember28, 2010 Napközben ? Mennyi amúgy ? 7800 3x20perc
haby Elküldve Október4, 2010 Elküldve Október4, 2010 Sziasztok! Tegnap sikeresen felidegesített az elakadásjelző kapcsolóm, és szétösszevisszatörtem, és most nincs indexem. :) Az lenne a kérdésem, hogy mely csatlakozókat kell rövidre zárnom, hogy az elakadásjelző ne, de az index az működjön.
Volu Elküldve Október4, 2010 Elküldve Október4, 2010 http://www.hajoka.hu/hajoka/components/com..._2003428710.jpg :D :D :) szép...bár a szine meg a formája lehetne szebb is :D
Stefan Elküldve Október4, 2010 Elküldve Október4, 2010 szép...bár a szine meg a formája lehetne szebb is :D Nem értelek, ez így tökéletes :D Fogadjunk, hogy lányos Béd van :) :D
Volu Elküldve Október4, 2010 Elküldve Október4, 2010 Nem értelek, ez így tökéletes :D Fogadjunk, hogy lányos Béd van :) :D hm..macsós B-m van jó?! :D amúgy lehet öregszem de kezdek elcsábulni a fastra felé :D
spzoli Elküldve Október4, 2010 Elküldve Október4, 2010 hm..macsós B-m van jó?! :D amúgy lehet öregszem de kezdek elcsábulni a fastra felé :) Áh. Várható volt. :D Ilyenek ezek a korzások... :D Mondjuk, ha vectra felé kacsintgatnál, akkor mééég gázabb lenne. :D
Volu Elküldve Október4, 2010 Elküldve Október4, 2010 Áh. Várható volt. :) Ilyenek ezek a korzások... :D Mondjuk, ha vectra felé kacsintgatnál, akkor mééég gázabb lenne. :D vectra felé? neem, még azért nem akkora a baj :D
Volu Elküldve Október4, 2010 Elküldve Október4, 2010 Kecsegek :D :) azért minimális tisztelet maradt még Veled szemben a fehér corsa miatt :D
spzoli Elküldve Október4, 2010 Elküldve Október4, 2010 azért minimális tisztelet maradt még Veled szemben a fehér corsa miatt :) Tudtad, hogy az dízel volt? :D
Volu Elküldve Október4, 2010 Elküldve Október4, 2010 Tudtad, hogy az dízel volt? :) na most úszott el az a maradék tisztelet is ... :D
Stefan Elküldve Október4, 2010 Elküldve Október4, 2010 Tudtad, hogy az dízel volt? :D Legalábbis a benzinkutas azt hitte a hidrotőkék miatt... hogy csodálkozott, amikor E85-öt kértem :)
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Elküldve Október4, 2010 http://www.hajoka.hu/hajoka/components/com..._2003428710.jpg :D :D :) Kár,hogy amikor Corsát kerestem nem volt ez eladó!
Szissztem Elküldve Október5, 2010 Elküldve Október5, 2010 http://www.hajoka.hu/hajoka/components/com..._2003428710.jpg :D :D :) jajj de kis csini :D
mélykék76 Elküldve Október5, 2010 Elküldve Október5, 2010 Kár,hogy amikor Corsát kerestem nem volt ez eladó! http://www.youtube.com/watch?v=596N3xkYwZw :)
haby Elküldve Október6, 2010 Elküldve Október6, 2010 Üdv all! Elakadásjelző probléma megoldva. Esetleg azt tudja vki, hogy a világításkapcsolót hogy lehet leszedni? Remélem nem kell lebontani az egész műszerfalat. Köszi előre is
Stefan Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Üdv all! Elakadásjelző probléma megoldva. Esetleg azt tudja vki, hogy a világításkapcsolót hogy lehet leszedni? Remélem nem kell lebontani az egész műszerfalat. Köszi előre is Kislámpás, új műszerfalas? Mondjuk mindkét változatnál két ponton van bepattintva és alá kell nyúlni, de k*va óvatosan, mert a lapos részét, amin a piktogram van, igen könnyű eltörni. Második generációs műszerfalnál az a rész külön leszedhető -lenne, csak az egyik csavarja pont a világításkapcsoló mögött van. Az új műszerfalas kapcsolójának leszedhető a fogantyúja, alul kell a száron egy kis műanyag részt benyomni és lehúzható, de enélkül is lehet matatni a fő részén. Egy kis segítség.
haby Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Kislámpás, új műszerfalas? Mondjuk mindkét változatnál két ponton van bepattintva és alá kell nyúlni, de k*va óvatosan, mert a lapos részét, amin a piktogram van, igen könnyű eltörni. Második generációs műszerfalnál az a rész külön leszedhető -lenne, csak az egyik csavarja pont a világításkapcsoló mögött van. Az új műszerfalas kapcsolójának leszedhető a fogantyúja, alul kell a száron egy kis műanyag részt benyomni és lehúzható, de enélkül is lehet matatni a fő részén. Egy kis segítség. Igen az elfelejtettme írni, hogy az újabb fajta. Próbáltam én tegnap is a kapcsoló alját benyomni, de sehogy se akart lejönni :) Mindegy megpróbálom mégegyszer. köszi a segítséget! Jut eszembe. Amit belinkeltél az egy komplett javítási kézikönyvből van?
Stefan Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Igen az elfelejtettme írni, hogy az újabb fajta. Próbáltam én tegnap is a kapcsoló alját benyomni, de sehogy se akart lejönni :D Mindegy megpróbálom mégegyszer. köszi a segítséget! Jut eszembe. Amit belinkeltél az egy komplett javítási kézikönyvből van? Ki lehet szedni, csak nagyon figyelni kell, hogy ne feszíts nagyon arra a lapos részére, mert hamar törik. Utána is jó meg minden, de eléggé bosszantó tud lenni, hogy úgy kell visszarakni (mondjuk ám Kadetté, meg a régi műszerfalas Corsáé is jó bele -másképp néz ki, de a helyére megy :D ) :D Amúgy igen, az angol Haynesből van. Ha a kép fölötti linkre kattintasz vagy lapozol, akkor láthatod :)
Recommended Posts