Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ugye ez egy pár 10 méteres szakasz, ahol only BKV....

Tudom ismerem,de nem gondoltam volna,hogy ennyire súlyosan büntetik.

Ez fix telepített kamera vagy mobil?

Elküldve

nemrég bnőm fönöke beállt egy mellékutcába budán egy mozgássérült helyre (állítólag nem vette észre hogy az mozgássérült hely) és !108! ezerre büntették

Elküldve
A Corsát egyben nem tudnám eladni, kizárt, hogy valaki 2 millát letegyen érte, azalatt meg elbontom inkább. :wacko:

Csak ha hamar pénzzé tehető. :(

2 milláért is megvenném, ha ..... . . . . ..... ....... . . ......................... ... . ................ - Csak az a ha ne lett volnaaaaaaa <_<

Elküldve
nemrég bnőm fönöke beállt egy mellékutcába budán egy mozgássérült helyre (állítólag nem vette észre hogy az mozgássérült hely) és !108! ezerre büntették

Simán előfordulhat. Siet, hopp egy hely és már vágtat is.

+ van ahol elég kopott maga felfestés....

Elküldve
A gyorshajtásért mikor küldik a csekket?

Ha kaptál már értesítést arról hogy eljárás indult ellened, akkor a https://kozigbirsag.police.hu/ oldalon a határozatazonosító (nyolcassal kezdődő kilencjegyű szám, az értesítés fejlécében szerepel) és a rendszámod segítségével megnézheted hogy hol tart az ügy (itt egyébként az autódról készült fotót is láthatod <_< ), de amúgy jól mondta Pista, van egy 60 napos jogvesztő határidő, ha annyi idő alatt nem érkezik csekk, akkor nem kell befizetni a bírságot.

Elküldve
Ha kaptál már értesítést arról hogy eljárás indult ellened, akkor a https://kozigbirsag.police.hu/ oldalon a határozatazonosító (nyolcassal kezdődő kilencjegyű szám, az értesítés fejlécében szerepel) és a rendszámod segítségével megnézheted hogy hol tart az ügy (itt egyébként az autódról készült fotót is láthatod :wacko: ), de amúgy jól mondta Pista, van egy 60 napos jogvesztő határidő, ha annyi idő alatt nem érkezik csekk, akkor nem kell befizetni a bírságot.

Emlékeztem arra, amit te bevéstél <_<

Elküldve

Sziasztok!

2 dolgot keresnék, mindkettő elég sürgős lenne.

Az egyik A Corsa GSi-ből km-óra spirál, ami a fordszámmérőshöz van, mert nekem a sima van (nem fordszámmérős), ez pedig valószínüleg rövid, és emiatt kattog.

A másik, a motortérben az akksi mellet jobbra, közvetlenül a szélvédő alatti rács alatt középen, van egy nagyon vékony fekete műanyag takarólemez, ami a szellőzőrendszert védi a víztől meg minden egyébtől. Nekem az szarrá van törve, és beázik a kocsi. Konkrétan anyósülés előtt a lábtérnél áll a víz, ha fél napig esik az eső. Szerencsére gumiszőnyeggel kivédem a dolgot, és abból eddig még nem folyt túl, de ez nem megoldás.

Szóval nagyon-nagyon SÜRGŐS lenne.

Ha valaki tud segíteni, itt a számom: 06-30/2001-601

Csak telón értek el, mert a fórumot nem igazán tudom nézegetni.

Köszi,

Orsi

Elküldve
Pedig olyan jól nézne ki :wacko:

Az a legmokásabb, hogy van egy másik regje is :(

Aha, ez. Kérdőjel nélkül ;)

Másik reg??? Mi az? (Megelőzve Zoli hozzászólásást, nem azt nem tudom, hogy mi a reg, hanem azt, hogy melyik az <_< )

Elküldve
Aha, ez. Kérdőjel nélkül ;)

Másik reg??? Mi az? (Megelőzve Zoli hozzászólásást, nem azt nem tudom, hogy mi a reg, hanem azt, hogy melyik az <_< )

Cicu :(

Ez a másik.

Szmájli nélkül :wacko:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.