mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Most mémá? :o :( Amúgy most egy másik márka is izgatja a fantáziámat... <_< Vannak, akik még meglepődnek... :wacko: Hááá akkor tegyél érteeeeee. Teeen agyon lükkkeeeeee, nem meglepődtem ;) Csak ilyenkor mindig eszbe jut P.Csabi féle eltekerés :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Nem kell valakinek egy XE A Corsa? ;) Úgy tűnik lesz egy, amit feljavítok és eladok. :( Vagy épp elbontok... :wacko: Demó! XE A Corsát mennyiért adsz el egy csórónak? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Demó! XE A Corsát mennyiért adsz el egy csórónak? <_< Ennek már van gazdája. ;) Mivel másik nincs, így nincs mit eladnom. :wacko: A turbósat eladnám, de úgyse fizetné meg senki. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Ennek már van gazdája. ;) Mivel másik nincs, így nincs mit eladnom. <_< A turbósat eladnám, de úgyse fizetné meg senki. :wacko: és a turbós A corsát mennyiért pakolnád át egy szép B corsába? :( <-------- lásd szép B corsa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 és a turbós A corsát mennyiért pakolnád át egy szép B corsába? <_< <-------- lásd szép B corsa :wacko: :( ;) ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 és a turbós A corsát mennyiért pakolnád át egy szép B corsába? :wacko: <-------- lásd szép B corsa :( sokért. <_< Ezt így hirtelen nem lehet megmondani, mert nagyban függ attól, hogy mi kell, milyen teljestménnyel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 sokért. <_< Ezt így hirtelen nem lehet megmondani, mert nagyban függ attól, hogy mi kell, milyen teljestménnyel... Jaj hááát ez nem lehet kérdés. Mint mindig : minnél több, minnél olcsóbban :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 cosworth hengerfejes c20xe-t, érdemes lenne megvenni 65ért mindennel együtt? (ha már igy az anyagiaknál tartunk <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 cosworth hengerfejes c20xe-t, érdemes lenne megvenni 65ért mindennel együtt? (ha már igy az anyagiaknál tartunk <_< ) igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 igen nekem olcsónak tünik...és hát olcsó húsnak hig a leve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 nekem olcsónak tünik...és hát olcsó húsnak hig a leve Ha nagy baja nincs, akkor nem rossz biznisz. <_< Én megvenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Ha nagy baja nincs, akkor nem rossz biznisz. :( Én megvenném. te figy, van egy eladó cosworth hengerfejes mocim 90ért, érdekel? <_<:D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 te figy, van egy eladó cosworth hengerfejes mocim 90ért, érdekel? <_<:D :wacko: Nem, nekem meg van egy frissen felújított Cossi hengerfejem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Nem, nekem meg van egy frissen felújított Cossi hengerfejem. <_< egyébként számit ez vmit teljesitményben, hogy KS vagy Cos.. hengerfejes? utána olvastam ennek de erröl nem szólt a fáma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 egyébként számit ez vmit teljesitményben, hogy KS vagy Cos.. hengerfejes? utána olvastam ennek de erröl nem szólt a fáma Igazából nem. Mindkettőnek megvannak az előnyei, szívóra jó a Cossi, mert nincs olyan nagy hőterhelés, turbósra Én viszont csak KS700-at tennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Ez már volt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Demónak LET motorban gazdag szülinapot <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Demónak LET motorban gazdag szülinapot :wacko: Fa... füle érjen pedálig! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Demónak LET motorban gazdag szülinapot :( Fa... füle érjen pedálig! <_< Köszönöm! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Ennek már van gazdája. :) Mivel másik nincs, így nincs mit eladnom. ;) A turbósat eladnám, de úgyse fizetné meg senki. ;) A túrbós A corsát nehogy máááán szétkapjátok!!!!! :( Inkább adjátok nekem! Én vigyázok rá! :wacko: <_< Szóval mennyit kellene gyűjtenem rá?????????? A Corsa éltessen sokáááá! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 A túrbós A corsát nehogy máááán szétkapjátok!!!!! :( Inkább adjátok nekem! Én vigyázok rá! :wacko: <_< Szóval mennyit kellene gyűjtenem rá?????????? A Corsa éltessen sokáááá! ;) http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=204911 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=204911 Köszönöm!!! Megveszem!!! Csak egy kicsit hagy gyűjtsek méééég! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Ennek már van gazdája. ;) Mivel másik nincs, így nincs mit eladnom. :( A turbósat eladnám, de úgyse fizetné meg senki. ;) Demó! Festmény vagy falkép a kicsiért cserébe nem érdekel??? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Köszönöm!!! Megveszem!!! Csak egy kicsit hagy gyűjtsek méééég! :( csatlakozom az előttem felköszöntő emberekhez, szóval Boldogat <_< ja, kétszer eladnám az autóm és akkor talán kijönne a gyári állapotú moci :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Demó! Festmény vagy falkép a kicsiért cserébe nem érdekel??? <_< :wacko: Hoppá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts