motoraider Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Te véletlenül nem a trostnál dolgozol? <_< Nem már nem :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Nem már nem <_< :wacko: :( de látom azért te is szert tettél egy pár akciós ap tárcsára ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 :wacko: http://hirdetotabla.duen.hu/utcai_jarmu/sz...orsa_gsi__150le Erről tud valaki valamit? Nem is hallottam még róla. Mondjuk elég szarul néz ki. <_< Amúgy egyel megint kevesebb van, amit a Feri csinált, az állítólag összetört. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 :wacko: http://hirdetotabla.duen.hu/utcai_jarmu/sz...orsa_gsi__150le Erről tud valaki valamit? Nem is hallottam még róla. Mondjuk elég szarul néz ki. <_< Amúgy egyel megint kevesebb van, amit a Feri csinált, az állítólag összetört. ezt az autót már jó rég óta hirdetik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Nem kell valakinek egy XE A Corsa? :( Úgy tűnik lesz egy, amit feljavítok és eladok. :wacko: Vagy épp elbontok... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Nem kell valakinek egy XE A Corsa? ;) Úgy tűnik lesz egy, amit feljavítok és eladok. :( Vagy épp elbontok... <_< egy xe moci esetleg érdekelne és akkor nem kell a szervoszivattyú :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 egy xe moci esetleg érdekelne és akkor nem kell a szervoszivattyú <_< Mondtam én már az elején, hogy XE kell oda... ;) :wacko: Közben annyit változott a dolog, hogy lehet egy az egyben átvándorol a technika egy másik GSI A Corsába. De ha motor kell, abban is tudok segíteni. :( Viszont átépítést idén már szerintem nem nagyon tudok bevállalni, csak ha ez a 3 autó végre eltűnik innen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Mondtam én már az elején, hogy XE kell oda... ;) :wacko: Közben annyit változott a dolog, hogy lehet egy az egyben átvándorol a technika egy másik GSI A Corsába. De ha motor kell, abban is tudok segíteni. :( Viszont átépítést idén már szerintem nem nagyon tudok bevállalni, csak ha ez a 3 autó végre eltűnik innen. 3 autó egyszerre? tudsz ám élni <_< amúgy,kb jövö tavaszban gondolkodom, de ki tudja mi lesz még addig..lehet lecserélem a B corsát egy A -ra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 3 autó egyszerre? tudsz ám élni <_< És ezek mind komolyabb projektek. ...lehet lecserélem a B corsát egy A -ra :wacko: Ezt az ötletet támogatom, bár nem rossz a B GSI-d. ;) Haverom megvenné. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 És ezek mind komolyabb projektek. Ezt az ötletet támogatom, bár nem rossz a B GSI-d. ;) Haverom megvenné. :wacko: Fox? nem cserélek golfra :( Látom nagyon ráérsz, nem mesélsz mik ezek a komolyabb projectek? esetleg pár kép? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Fox? nem cserélek golfra :wacko: Látom nagyon ráérsz, nem mesélsz mik ezek a komolyabb projectek? esetleg pár kép? <_< Ja, a Fux. Neki nagyon tetszett a Corsád. :( Van egy Audi 80 B4 Sedan Quattro, ami 2,2 20V Turbo lesz 400LE körül, van egy OPC, amibe 6-os váltó megy és van egy A Corsa, amibe 3000 V6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Ja, a Fux. Neki nagyon tetszett a Corsád. :( Van egy Audi 80 B4 Sedan Quattro, ami 2,2 20V Turbo lesz 400LE körül, van egy OPC, amibe 6-os váltó megy és van egy A Corsa, amibe 3000 V6. Fox Fux...szóval rá gondoltam én is <_< az az audi nem volt már akkor is ott mikor az enyémet csináltad? :wacko: ja, erröl a motorcserés dologról jutott eszembe, h újpesten a rendörök azzal "szórakoznak" mostnaában hogy az esti gyorsulókat illetve "tuning"verdákat, megállitják, mocitetö fel, és nézik h stimmel e a moci a forgalmival...ha nem, rendszám egyböl le Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Nem kell valakinek egy XE A Corsa? ;) Úgy tűnik lesz egy, amit feljavítok és eladok. ;) Vagy épp elbontok... <_< :( :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ramszesz Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Fox Fux...szóval rá gondoltam én is <_< az az audi nem volt már akkor is ott mikor az enyémet csináltad? :wacko: ja, erröl a motorcserés dologról jutott eszembe, h újpesten a rendörök azzal "szórakoznak" mostnaában hogy az esti gyorsulókat illetve "tuning"verdákat, megállitják, mocitetö fel, és nézik h stimmel e a moci a forgalmival...ha nem, rendszám egyböl le egy sima mezei rendőr miota nyitogathatja fel a mocitetődet? :( kpm-es nyitogathatja, vagy rendőr is ha van rá meghatalmazása? (én vhogy így tudom...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 egy sima mezei rendőr miota nyitogathatja fel a mocitetődet? <_< kpm-es nyitogathatja, vagy rendőr is ha van rá meghatalmazása? (én vhogy így tudom...) Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy találja meg az alváz/motorszámokat különböző típusú autókon. Mindet nem ismerheti és van pár autótípus, aminél eléggé "hülye" helyen vannak ezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Havernál, a 3000 V6 Calibrában se találta meg a KPM-es a motorszámot, pedig nincs eltüntetve. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 :wacko: <_< Ülj le szépen és meg se rezzenj ;) És NEM, nem próbálhatod ki :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 egy sima mezei rendőr miota nyitogathatja fel a mocitetődet? ;) kpm-es nyitogathatja, vagy rendőr is ha van rá meghatalmazása? (én vhogy így tudom...) Meghatalmazása ? <_< :wacko: Legyen oly kedves kinyitni a motorháztető és ennyi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 és van egy A Corsa, amibe 3000 V6. Óóóóóóóó &[@#meg <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Meghatalmazása ? :wacko: :( Legyen oly kedves kinyitni a motorháztető és ennyi ;) És ha azt mondom hogy nem? Ha legközelebb a s*ggembe akar belenézni, azt is hagynom kell? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 És ha azt mondom hogy nem? Ha legközelebb a s*ggembe akar belenézni, azt is hagynom kell? <_< Gabika, próbáld ki és kiderül mi lesz :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Ülj le szépen és meg se rezzenj :D És NEM, nem próbálhatod ki :( ;) Most mémá? :) :P Amúgy most egy másik márka is izgatja a fantáziámat... <_< Óóóóóóóó &[@#meg :wacko: Vannak, akik még meglepődnek... ;) Amúgy a Corsában még az is jó, hogy mivel a motornak kicsit kevesebb a helye, ahhoz is szét kell szedni a fél autót, hogy el lehessen olvasni a motorszámot :o "- Mutassa a motorszámot! - Oké, hozott magával zsiráfot?" :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
perko Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Sziasztok! Tudom, hogy kb. lottó 5ös esélye van, de hátha. Nagyon keresek jobb oldali lengőkart bp. környékén, mert letérdelt az autóm egy kicsit. Köszi előre is a segítséget. SOS! 06703644470 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Sziasztok! Tudom, hogy kb. lottó 5ös esélye van, de hátha. Nagyon keresek jobb oldali lengőkart bp. környékén, mert letérdelt az autóm egy kicsit. Köszi előre is a segítséget. SOS! 06703644470 sztem elég nagy az esélye annak, hogy kapsz lengökart a nagyobb autóalkatrész hálózatokban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
perko Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 sztem elég nagy az esélye annak, hogy kapsz lengökart a nagyobb autóalkatrész hálózatokban... Köszönöm. Persze, azzal nincs is gond. Én bontottra gondoltam, és sürgős lenne. Hétfőn már megoldom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts