Demó Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 ^_^ :D Na, végre a videók! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Na, végre a videók! :D ^_^ wáháháá...nesze neked subaru :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Na, végre a videók! :D ^_^ Anti vs. Demo ???? azt is megnézném :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pogi Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Nem demó és nem magyar, de nézzétek meg mert "naggyon buta"!! ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gogo Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Segítséget kérnék! 9 éve használunk egy Corsa A C12NZ 1,2i motoros autót. Eddig nem volt vele sok problémánk annak ellenére, hogy a sárga lámpa bemelegedés után mindig kigyullad. De ezt már így vettük. De egy ideje egyre jobban rángat. Olvastam, hogy a lambda szonda lehet a ludas. Ahhoz, hogy ki tudjam villogtatni tudnom kéne hol a Multec csatlakozó. De nem találom. A bizt. táblán se. Megmondaná valaki hol lehet? A szerelőm a benzinszűrőt cserélte. ^_^ Persze így sem jó. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ALDL csati az A Corsában a motortér szélvédő felőli részén van, arra a lemezre felcsavarozva (tűzfal?) ami az ablaktörlőszerkezetnek meg a fűtőmotornak kialakított "árkot" választja el az effektív motortértől. Nagyjából középen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Itt ni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gogo Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ALDL csati az A Corsában a motortér szélvédő felőli részén van, arra a lemezre felcsavarozva (tűzfal?) ami az ablaktörlőszerkezetnek meg a fűtőmotornak kialakított "árkot" választja el az effektív motortértől. Nagyjából középen. Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Itt ni: http://pics.coldline.hu/pics/79995-20100823-EGLnIG.jpg Az pont a MAP-szenzor. :D A diagnosztikai csatit, ha szemben állsz vele, akkor kicsit jobbra, lejjebb találod, az oktánszámcsati mellett. :D A képen látszik is az oktánszámcsati, 95-ön áll. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gogo Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Leírom a tapasztalataimat, hogy kevesebben kínlódjatok hasonló hibával. Szóval, miután megtaláltam az oktánszámállító mellett a diag. csatlakozót, és az A, és B pontokat rövidre zártam kivillogott: 35, 44, 45. 35=alapjárati motor, 45= dús keverék, 44=szegény keverék. Mi következik ebből? Lambdaszonda hiba. 9500Ft, csere, és minden maradt a régiben: rángat, ereje nincs. Ez után nem volt más ötletem, injektor csere. (4500Ft) És láss csodát, minden megjavult. Az alapj. motort kiszedtem, megtisztítottam, bejárattam, visszaszereltem. Ezt a hibát most is jelzi, nem tudom miért. 2000 alatti fordulaton most is rángat egy kicsit. De ezzel nem tudok mit csinálni. Szóval a szívás az volt, hogy cseréltem szondát, pedig nem kellett volna. Köszönöm a segítséget, tényleg az oktánszámállító mellett van a csati az én autómban. A MAP szezor mit mér, vákuumot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 A MAP szezor mit mér, vákuumot? Igen. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pogi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Üdv cartársak! Jól megszivattam magam... rendeltem 4 csomag 5db-os kék ledet T5-ös foglalatút a műszerfal világításom "tuningolásához", de csak a középkonzol órájában tudtam kicserélni az izzót ^_^ . Rájöttem hogy a zsebmetsző, irányjelző és a többi kicsi indikátornál felesleges kicserélni kékre mert színezett az "üveg" az izzó felett, de fehéret vagy SMD ledet lehetne berakni. Viszont a nagy óralapok megvilágításáért felelős 3db T10-es izzót ki tudom cserélni :D . Viszont nem tudom mit kezdjek a maradék bontatlan 3 csomag kék leddel. Ajándékba kicsit húzós lenne :D . Valakit érdekel? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
baripeti Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Sziasztok A minap megvettem Korzás barátunk (aki már Vectrás) Corsáját, amúgy hálás köszönet neki. Szóval nagyon szeretnék elektromos ablakemelőt az Ördögbe, mert ez a neve. Tudd valaki segíteni? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Stefan, neked megvan még a lila Corsa ablakemelője? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Stefan, neked megvan még a lila Corsa ablakemelője? :D Nincs. Ezek szerint neked mostmár csak a Veki van? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ramszesz Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Sziasztok A minap megvettem Korzás barátunk (aki már Vectrás) Corsáját, amúgy hálás köszönet neki. Szóval nagyon szeretnék elektromos ablakemelőt az Ördögbe, mert ez a neve. Tudd valaki segíteni? Előre is köszi üléseket nem akarod elcserélni? feltéve ha még a bőrözött gsi-k vannak benne :""( ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Nincs. Ezek szerint neked mostmár csak a Veki van? ^_^ Jaja! Nem volt kihasználva a kis fekete gyöngyszem! :D Meg ugye nekünk a folyamatos utazgatáshoz kicsi is volt a csomagtér... Nagyon sajnáltam, de meg kellett tőle válnom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 üléseket nem akarod elcserélni? feltéve ha még a bőrözött gsi-k vannak benne :""( ^_^ Nana, nem szétszedetni a régi vasamat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Nana, nem szétszedetni a régi vasamat! :D Úgyis mindegyiknek ez a sorsa :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ramszesz Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Nana, nem szétszedetni a régi vasamat! :D oszt ménem? gyönyörű az az ülés :D :F ,) Úgyis mindegyiknek ez a sorsa ;) ^_^ ígyvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Úgyis mindegyiknek ez a sorsa :D :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 oszt ménem? gyönyörű az az ülés <_< :F ,) ígyvan :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Sziasztok ha valakit érdekel vannak akciós féktárcsáim AP(brembo angol gyára) márkájú nagyon olcsón több tipusra pl Corsa A első 236-os 7000ft 2db Ascona B 5000ft calibra ,vectra,kadett hátsó 7000ft 2db első 14000ft 2db és sok másra nem opel modellekre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Sziasztok ha valakit érdekel vannak akciós féktárcsáim AP(brembo angol gyára) márkájú nagyon olcsón több tipusra pl Corsa A első 236-os 7000ft 2db Ascona B 5000ft calibra ,vectra,kadett hátsó 7000ft 2db első 14000ft 2db és sok másra nem opel modellekre is. Te véletlenül nem a trostnál dolgozol? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts