Volu Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Tudjuk, hogy nem olyan szép, mert szebb ;) Nagyon ezen jár az agyad, ha már ezt is álmodod. Így szokott kezdődni :rolleyes: az a fehér corsa a tiéd amiben a c20xe van? most nézegetem a carstylingot, vhogy ezt még engedi megnyitni a céges net :)jav: vszinü a te kocsid ha rá van irva h Stefan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 az a fehér corsa a tiéd amiben a c20xe van? most nézegetem a carstylingot, vhogy ezt még engedi megnyitni a céges net :rolleyes: Volt, sajna már szét lett bontva ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 amúgy azt álmodtam h vettem egy A corsát... :D pedig mint tudjuk annyira nem is szép mint egy b corsa :D Még jó, hogy nem mindenkinek tetszik ugyanaz. :D Nekem a B nem a szívem csücske, nem egy ronda autó (min pl. egy Multipla :rolleyes: ;) ), de nekem a szögletes A corsa bejövősebb, mint a gömbölyű B. :D Ez amúgy se közvéleménykutatás, itt mindenki tisztában van azzal, hogy az A Corsa a szebb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lallleee21 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 ... anyámnak B-s van nekem A-s és nekem se jön be a B. valahogy olyan instabilabb meg nem is tetszik... MAJDNEM sablon autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Nekem a B nem a szívem csücske, nem egy ronda autó (min pl. egy Multipla :rolleyes: ;) ), de nekem a szögletes A corsa bejövősebb, mint a gömbölyű B. :D Ez amúgy se közvéleménykutatás, itt mindenki tisztában van azzal, hogy az A Corsa a szebb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Santos Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Sziasztok! Múltkor írtam a feszítőgörgős beletört csavart.Na hallottam egy club-ba,hogy ha kiszerelem az olajpumpát ,könnyben kitudom szedni a beletört csavart,mivel azon van a feszítőgörgő helye,na én szépen le is szedtem mindent(vezérműtengelyen a fogaskereket,ékszíjtárcsát stb),hogy azt a takaróműanyagot le tudjam szedni.Kérdésem a menet teljesen végig van az felfogatáson(olajpumpán/szivattyú) vagy van benne egy 1-2 mm kihagyás és utána a menet.Csak azért kérdezem,mert kb nekem úgy van,hogy a beletört csavar tövénél vagy szétkopott a menet,vagy alapból nincs ott menet.Nem tudom,majd csinálok képet ha tudok. Ha esetleg mégis végig menet van akkor ,hogy lehet megcsinálni,hogy "gyári" menet (8-as) legyen?Illetve ,ha már szétszedtem mint etióp gyerek a segélycsomagot,mivel tisztíthatom le(gázolaj,brigéciol)?Tiszta olaj minden.Illetve megszeretném nézni a szelepeket,érdemes szétszedni?Kell új hengerfejtömítés ha szétszedem?Előre is köszi! Jha és igen az A Corsa nekem is jobban tetszik :D Íme egy kép emiről is beszélek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Sziasztok! Múltkor írtam a feszítőgörgős beletört csavart... Ha fursz bele egy 4.2 mm-es lukat és balmentesre fúrod 6os menet bele megy, akkor is kijönne sztem (persze csakha 8as a csavar ami benne van)... vagy beletörik a 6os is :D. Melegíteni lánghegesztő pisztollyal, megütni próbáltad a csavart? Pontozóval odab@szol neki óvatosan körkörösen....de alaposan:D persze előtte melegítsd:D esetleg hegeszteni rá valamit? Szerintem ha megmelengeted, meg pontozóval ütlegeled annak ki kéne jönni.... Az aluminium vagy vasöntvény? talán kivágni és visszahegesztni a darabot? mondjuk a feszgető görgőnél lehet nem túl ötletes Sry ha okoskodás cska segíteni akartam volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Ha fursz bele egy 4.2 mm-es lukat és balmentesre fúrod 6os menet bele megy, akkor is kijönne sztem (persze csakha 8as a csavar ami benne van)... vagy beletörik a 6os is ^_^. Melegíteni lánghegesztő pisztollyal, megütni próbáltad a csavart? Pontozóval odab@szol neki óvatosan körkörösen....de alaposan:D persze előtte melegítsd:D esetleg hegeszteni rá valamit? Szerintem ha megmelengeted, meg pontozóval ütlegeled annak ki kéne jönni.... Az aluminium vagy vasöntvény? talán kivágni és visszahegesztni a darabot? mondjuk a feszgető görgőnél lehet nem túl ötletes Sry ha okoskodás cska segíteni akartam volna. Látszik ,hogy vasas gyerek vagy. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Látszik ,hogy vasas gyerek vagy. ^_^ :D Akkor jó ha látszik :P jobb ha ez mintha hülyegyerek látszódna ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Akkor jó ha látszik ^_^ jobb ha ez mintha hülyegyerek látszódna :P Néha nehezen eldönthető! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Néha nehezen eldönthető! ^_^ Meg aztán az egyik nem zárja ki a másikat. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Köszönöm a bizalmat :D , akkor a corsa B topicban válaszolhatnátok is akár... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Magicmaker Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy 1989/7 Opel Corsa A 1.3i, C13N motorkódú autóhoz milyen diagnosztikai kábelt lehet kapni? Sajnos a neten erre nézve nem sok infót találtam! Válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Felnyomták a kocsimat - egy mp3-rádió ugrott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Felnyomták a kocsimat - egy mp3-rádió ugrott :D riasztó, kpzár? volt a kocsiba? hogy csinálta kivette a zárat kivülről? milyen kocsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 riasztó, kpzár? volt a kocsiba? hogy csinálta kivette a zárat kivülről? Ha nem gyári a kpzár,egy szál dróttal kinyitom a géped! ^_^ Tapasztalat,én már zártam be a kulcsom a kocsiba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 ... anyámnak B-s van nekem A-s és nekem se jön be a B. valahogy olyan instabilabb meg nem is tetszik... MAJDNEM sablon autó... Mert ugye az A corsa anno nem volt sablon/nép autó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Mert ugye az A corsa anno nem volt sablon/nép autó... :D Lehet az volt, de akkor is szebb! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Ha nem gyári a kpzár,egy szál dróttal kinyitom a géped! ^_^ Tapasztalat,én már zártam be a kulcsom a kocsiba. :D elárulhatnád mégis hogyan:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Ha nem gyári a kpzár,egy szál dróttal kinyitom a géped! ^_^ Tapasztalat,én már zártam be a kulcsom a kocsiba. :D A gyári kp-zárat is kinyitottam már dróttal. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 riasztó, kpzár? volt a kocsiba? hogy csinálta kivette a zárat kivülről? milyen kocsi? corsa A 1.4i - riasztó és kz nélkül nyüzsgő utcán reggel. Mégcsak nem is rossz környéken. Tennék fel képet a zárról, de a kepfeltoltes.hu nem szerené. Másképp hogy tudok képet feltenni? Szakértő" szerint a zár alá benyomtak egy csavarhúzót, ami be van könnyítve és egy villáskulccsal elfordították. :D A zárat kicserétem ( volt egy bontott az előző ajtóból ) ^_^ de nem kötöttem be ( jobb oldal) - mostmár forgathatják. Esetleg a zárban ki lehet cserélni a belsejét??? Bár az ablak mellett is be tudnak még' nyúlni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 riasztó, kpzár? volt a kocsiba? hogy csinálta kivette a zárat kivülről? milyen kocsi? corsa A 1.4i - riasztó és kz nélkül nyüzsgő utcán reggel. Mégcsak nem is rossz környéken. Tennék fel képet a zárról, de a kepfeltoltes.hu nem szerené. Másképp hogy tudok képet feltenni? Szakértő" szerint a zár alá benyomtak egy csavarhúzót, ami be van könnyítve és egy villáskulccsal elfordították. A zárat kicserétem ( volt egy bontott az előző ajtóból ) de nem kötöttem be ( jobb oldal) - mostmár forgathatják. Esetleg a zárban ki lehet cserélni a belsejét??? Bár az ablak mellett is be tudnak még' nyúlni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Sziasztok ! nézzétek meg szerintem marha jól sikerült http://www.youtube.com/watch?v=OKE5HNyISKs Miskolci Tuning Fesztivál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 A gyári kp-zárat is kinyitottam már dróttal. ^_^ Én meg a tiéd ajtaját az én kulcsommal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 sziasztok! Lehet cserélni szelepszárszimeringet hengerfej levétele nélkül? Csinált már valaki ilyet? Üdv: ZsöPö Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts