Demó Elküldve Április9, 2010 Elküldve Április9, 2010 Az szerintem is a fékfolyadék ikonja, bár eddig csak gyújtáson láttam világítani, akár volt benne fékfolyadék, akár nem. :)
Árpi170 Elküldve Április10, 2010 Elküldve Április10, 2010 Üdv Mindenkinek! Olyan kérdésem lenne, hogy "A" corsát gyártottak-e 1.4 si(C14SE) motorral vagy ha találtam ilyet, akkor abba "B" corsa motorja lett beépítve? Válaszokat előre is köszi!
Stefan Elküldve Április10, 2010 Elküldve Április10, 2010 Üdv Mindenkinek! Olyan kérdésem lenne, hogy "A" corsát gyártottak-e 1.4 si(C14SE) motorral vagy ha találtam ilyet, akkor abba "B" corsa motorja lett beépítve? Válaszokat előre is köszi! Volt A-ból is Si :)
tgabika76 Elküldve Április10, 2010 Elküldve Április10, 2010 Hehh, úgy néz ki végre szerető gazdihoz került Wolfi ex-Corsája, egy Astra-Coupé Clubos srác vette meg, már el is kezdődött az építés. Kíváncsi vagyok miből lesz a cserebogár, vagy pontosabban mi lesz végül a "cserebogárból"... ha tehetem majd tudósítok az épülés folyamatáról. Most ilyen:
perko Elküldve Április12, 2010 Elküldve Április12, 2010 Sziasztok! Visszaolvastam pár oldalt, de nem leltem rá a keresett infóra. A kérdésem az lenne, hogy melyik digit műszerfal működik az A2 Corsában. Mi kell hozzá? Elég csak a műszerfal?
Stefan Elküldve Április12, 2010 Elküldve Április12, 2010 Sziasztok! Visszaolvastam pár oldalt, de nem leltem rá a keresett infóra. A kérdésem az lenne, hogy melyik digit műszerfal működik az A2 Corsában. Mi kell hozzá? Elég csak a műszerfal? Kadett (E) GSi-ét szokták belerakni. Nem egy az egyben berakod és működik, kicsit át kell kötözgetni pár dolgot, meg kell egy plusz csati is hozzá. Ezen az oldalon érdemes körülnézni: klikk
pety79 Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 Üdv Cartársak , egy ismerősöm kért segítséget,A Corsa 1.5 isuzu motor, Kuplung bowden elszakadt, én fogom kicserélni, kérdésem vmi szerszám kell hozzá? Mire kell figyelnem? Üdv Pety (tudom nem egy nagy dolog a csere régi kadettembe cseréltem csak már nem emlékszem pontosan , a kocsi meg a soroksárin áll délután, kapja a kuplung bowdent, igy SOS a dolog)
Stefan Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 Üdv Cartársak , egy ismerősöm kért segítséget,A Corsa 1.5 isuzu motor, Kuplung bowden elszakadt, én fogom kicserélni, kérdésem vmi szerszám kell hozzá? Mire kell figyelnem? Üdv Pety (tudom nem egy nagy dolog a csere régi kadettembe cseréltem csak már nem emlékszem pontosan , a kocsi meg a soroksárin áll délután, kapja a kuplung bowdent, igy SOS a dolog) Szerintem semmi extra nem lesz a Kadetthoz képest. Kell valami feszítő alkalmatosság a váltónál a kinyomórúdhoz, hogy lelazuljon a bovden, aztán az állítónál le kell tekerni. A pedálnál talán kicsit macerás lehet odaférni normálisan, de ha már a motortérben le van lazítva ott is ki kell könnyen jönnie :) Akinek volt már Kadettja, az tuti, hogy meg tudja csinálni :D :)
pety79 Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 A pedálnál talán kicsit macerás lehet odaférni normálisan, de ha már a motortérben le van lazítva ott is ki kell könnyen jönnie :) Akinek volt már Kadettja, az tuti, hogy meg tudja csinálni :D :)
ZsöPö Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 Sziasztok! Ma levettem az elosztófedelet, s azt láttam, hogy alatta van egy kis friss olaj. Ott van valami tömítés, amit ki kell cserélni?
Demó Elküldve Április15, 2010 Elküldve Április15, 2010 ...Kell valami feszítő alkalmatosság a váltónál a kinyomórúdhoz, hogy lelazuljon a bovden... Egészen egyszerű, keresel valakit, aki felhúzza előre a kuplung pedált és már le is lazult. :) :)
Lallleee21 Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 Sziasztok! Ma levettem az elosztófedelet, s azt láttam, hogy alatta van egy kis friss olaj. Ott van valami tömítés, amit ki kell cserélni? szia van. a fedelet levetted 2 db csavarral alatta van egy alu rész amin keresztül kibújik a vezérmű tengelyed ezt az alu valamit egy 8 as csavar fogja alulról azt kicsavarod és egyik irányba fordítani kell és kijön. alatta van egy vékony O gyűrű. ami 80 ft asszem :) nekem tavaly kellett cserélnem. de jelöld össze a kivett darabot a henger felőli résszel, mondjuk vagy filc, vagy karcold meg, mert nekem pl így kell állítani a gyújtásomat. magyarul ha azt kiveszed akkor el is állítottad a gyújtást ha nem ugyanoda raqkod vissza
Stefan Elküldve Április16, 2010 Elküldve Április16, 2010 Egészen egyszerű, keresel valakit, aki felhúzza előre a kuplung pedált és már le is lazult. :D :) Akkor -ha egyedül csinálja- csak egy fadarab kell kitámasztani a pedált :)
Demó Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 :) http://www.corsaforum.de/download/file.php...2&mode=view http://www.corsaforum.de/download/file.php...1&mode=view http://www.corsaforum.de/download/file.php...0&mode=view
TomTech Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Csajozós a gép, de azért a kipuffot szebben is hegeszthették volna. :)
Stefan Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 :) http://www.corsaforum.de/download/file.php...2&mode=view http://www.corsaforum.de/download/file.php...1&mode=view http://www.corsaforum.de/download/file.php...0&mode=view Na végre valami kép az aljáról is :) Beindultak a tekervények? :D :D
Demó Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Na végre valami kép az aljáról is :) Beindultak a tekervények? :D :) Én már régebben is láttam képeket az aljáról... :D Nem tervezek ilyesmit, csak érdekességképpen mutattam meg. :D
hening Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Én már régebben is láttam képeket az aljáról... :) Nem tervezek ilyesmit, csak érdekességképpen mutattam meg. :) Ez milyen futómű??? Mármint mi alatt volt eredetileg?
Demó Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Ez milyen futómű??? Mármint mi alatt volt eredetileg? A Calibra 4x4 hátsó futóműve van alá faragva.
ZsöPö Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Boldog szülinapot ZsöPö-nek :) Nagyon szépen köszönöm!
hening Elküldve Április20, 2010 Elküldve Április20, 2010 A Calibra 4x4 hátsó futóműve van alá faragva. Értem.
motoraider Elküldve Április20, 2010 Elküldve Április20, 2010 Sziasztok! Ma végre levizsgáztattam a corsát :) ,ugyhogy ismét nyeregben vagyok :) .
J0hnny Elküldve Április20, 2010 Elküldve Április20, 2010 Hehh, úgy néz ki végre szerető gazdihoz került Wolfi ex-Corsája, egy Astra-Coupé Clubos srác vette meg, már el is kezdődött az építés. Kíváncsi vagyok miből lesz a cserebogár, vagy pontosabban mi lesz végül a "cserebogárból"... ha tehetem majd tudósítok az épülés folyamatáról. Most ilyen: :) :)
Piczi Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Sziasztok! Ma végre levizsgáztattam a corsát :) ,ugyhogy ismét nyeregben vagyok :) . Mikor viszel egy kört? :D
Recommended Posts