Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Valaki még mindig nem tudna segíteni?

Menj bontóba és keress olyan rudatatot, ami még nincs annyira szétkopva. :D

Állítólag A Corsához nem lehet műanyag perselyeket kapni a váltórudazat felújításához, a többié meg nem passzol.

Én télen átalakítom az egészet GE-szemesre. Vagyis csak a nagyok lesznek GE-szemesek, a felső két kicsi marad Faudi-szemes, mint ahogy már most is van.

Elküldve

Demó én ennyire nem vágom mint Te, sőt negyed ennyire sem :)

De majd elnézek akkor bontóba, csak az a bibi, h én sem tudom hogy néz ki, mert a szerelő mondta nekem is :D

Csak reméltem hogy itt van valakinek, mert elég sok hozzászólásba olvastam, h a váltóval játszadoztok, meg láttam youtube-on a videóidat is most reggel :D

Elküldve
Ha a féltengelyt kivetted volna, akkor se jött volna ki lefelé? :D

Tehát, ha levágom azt a vackot, akkor ki lehet forgatni felfelé?

Lefelé teljesen esélytelen szerintem, elbaszott egy formája van,

Ha levágtad a vakbelet, még csiszold fel szép ívesre, mert minden mm számít,

Ekkor kezdődik a hosszú vajúdás, két kézzel! benyúlsz mélyen, megfogod a füleinél, forgatod kicsit

Mikor látod hogy is lesz irányban, ott kezdheted cibálni, a motor még pont enged annyit, hogy kicsusszanjon

kint van

Rápihensz, mert most már a másikat kell ugyanezen a likon bepaszírozni

amúgy a kábelmunka sem egyszerű, kész operáció, na jó azért nem agyműtét

Elküldve
Siasztok. Tud valaki eladó hengerfejet 1,2es st-s Corsa A-ra?

Egy komplett 1,3-as karbis üzemképes motoret tudok neked adni vezérlővel kábelköteggel 10e-ért! :D

Elküldve
Valaki még mindig nem tudna segíteni?

Ha van esetleg katonai repülőteres ismerősöd, és raktáron is van még nekik, akkor kérj tőlük a méretnek megfelelően régi orosz repülőgép bovdent :) (meg lehet alkudni sztem simán :D ). Az még az atomot is bírja! :D :D

Elküldve
Sajna és sem értem,hogy milyen alkatrészre is gondolsz!!!

Csak ilyen javítókészletet lehet hozzá kapni!!

Klikk ide!

Amit a bárdi program hoz A Corsához, valójában Astrába passzol. :D

Elküldve

sziasztok

cimborám A corsája sajnos a múlté, de van néhány olcsó alkatrésze, ráadásul vannak 13" keskeny téligumijai 4x100 acélfelnin nagyon baba állapotban....

A srác pesti, pesthez közel vannak eltéve a cumói.....

Olcsón ad el mindent mert már F astrája van.......

csak telón érhetitek el :0620-431-1477

sziasztok

Elküldve
Hali!Mi a motorkódja az 1.3-as motornak?

Elvileg 13SB vagy 13NB

Az SB Pierburg 2E3 karburátorral szerelt 51KW (70LE) az NB Pierburg 1B1 és 44KW (60LE).

Az utóbbihoz (NB) a kézikönyv 91-es oktánszámú üzemanyagot ír, a másikhoz már 96/95-öst (ólmozott/ólmozatlan).

Elvileg egy kis előgyújtás beállításával szerintem lehet kompenzálni, hogy magasabb oktánszámot is elbírjon.

Elküldve
Elvileg 13SB vagy 13NB

Az SB Pierburg 2E3 karburátorral szerelt 51KW (70LE) az NB Pierburg 1B1 és 44KW (60LE).

Az utóbbihoz (NB) a kézikönyv 91-es oktánszámú üzemanyagot ír, a másikhoz már 96/95-öst (ólmozott/ólmozatlan).

Elvileg egy kis előgyújtás beállításával szerintem lehet kompenzálni, hogy magasabb oktánszámot is elbírjon.

Engem csak az 13SB érdekel!

Elküldve
Engem csak az 13SB érdekel!

A hengerfejben szerintem nincs különbség, csak más a karbi, meg a gyújtásvezérlési mód (tirisztoros/indukciós) más.

Kell rá valami Weber azt had szóljon! :) :)

Elküldve
A hengerfejben szerintem nincs különbség, csak más a karbi, meg a gyújtásvezérlési mód (tirisztoros/indukciós) más.

Széria 1.3-as érdekel,versenyautóba.Van weberem csak ha nem muszáj nem tankolok feleslegesen.

Elküldve
Széria 1.3-as érdekel,versenyautóba.Van weberem csak ha nem muszáj nem tankolok feleslegesen.

Versenyautóban mióta érdekes a fogyasztás? Az a lényeg, hogy menjen nem? :)

Amúgy meg, ha versenyre épül, akkor lehet, hogy jobb lenne egy nagyobb motor eleve :)

Elküldve

meg a dugó, meg a veztengely is más az S-es mocikon...

Elküldve
Versenyautóban mióta érdekes a fogyasztás? Az a lényeg, hogy menjen nem? :)

Amúgy meg, ha versenyre épül, akkor lehet, hogy jobb lenne egy nagyobb motor eleve :)

Azért kell széria motor mert a széria kategóriába indul a kocsi,és 70le a kategória felső határa.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.