Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sziasztok!

Kadett motorvezérlő sem lenne jó? Mert olyat már találtam.

Köszönöm

Ki kell próbálni.

Attól hogy itt kérdezősködsz,mi sem tudunk távolba látni/javítani! :rolleyes:

Elküldve

Sziasztok!

A gyárilag felragasztott díszcsíkokat le lehet szedni úgy hogy a fényezés ne sérüljön vagy felejtős?

Elvitték előlem a 256os fékeket, máshol meg nem igazán találtam olyan áron, így 235ös hűtőbordásak lesznek.

Elküldve
Sziasztok!

Kadett motorvezérlő sem lenne jó? Mert olyat már találtam.

Köszönöm

Kérd kölcsön Stefántól, vagy ha kell odaadom én is. Ne vegyél még, mert egyáltalán nem valószínű, hogy annak van baja. :rolleyes:

Elküldve
Sziasztok!

A gyárilag felragasztott díszcsíkokat le lehet szedni úgy hogy a fényezés ne sérüljön vagy felejtős?

Elvitték előlem a 256os fékeket, máshol meg nem igazán találtam olyan áron, így 235ös hűtőbordásak lesznek.

Stefánnak van két komplett 256-os Brembo-Ferodo fékszettje. :rolleyes:

Elküldve
Sziasztok!

A benzinmutatóval kapcs.ban van 1 kérdésem!

Nekem nem akkor kezd el világítani a tank ikon, amikor a pirosba ér a benzinmutató, hanem , amikor az aljára!

Ilyenkopr kb mennyi lehet még benne??

Nektek is így van ez???

A Corsáknál annak kell örülni, ha egyáltalán megy a mutató! <_<

Ha ki akarod próbálni, hogy mennyit lehet elmenni azután, hogy kivillan a lámpa, akkor próbáld ki! :D

Azért egy 5-literes kannát vigyél magaddal! :rolleyes:

Elküldve

Demo!

A C20XE generátor mivel kompatibilis?

Az új bakkal most már nem ér bele a vázba, de késő, mert fordulattal emelkedő lüktető surrogó hangot ad ki magából.

Elküldve
Demo!

A C20XE generátor mivel kompatibilis?

Az új bakkal most már nem ér bele a vázba, de késő, mert fordulattal emelkedő lüktető surrogó hangot ad ki magából.

Azt hiszem az NE-é is jó hozzá :rolleyes:

Elküldve
Akkor a két keresztstabilizátor érdekelne bilincsekkel és a két hosszstabilizátor.

A Kp.zár és az el. ablakemelő gyári? Minden jár hozzá?

Mindent adok hozzá kivéve a z ajtókárpitokat

Elküldve
A sport rugó mit takar?

A gyári GSI rugót értettem alatta,ahogy elnéztem a többi A Corzához képest Kb 4-5 cm ül lentebb+bittos keményebb bár ez utőbit nem pröbáltam.

Elküldve
Helló Ma.lac!

Reggel beszéltünk hogy a váltó és a kárpit kellene nekem.Megnéznéd nekem a váltó számát ha megkérnélek.Köszi

Holnap megnézem.

Elküldve
@ma.lac:

Ez már a faceliftes (kislámpás) autó volt az újabb fajta műszerfallal? Mert akkor érdekelne a műszercsoport.

Ha jól emlékszem 89-es a GSI.

Amúgy azt is bele lehet faragni. :rolleyes:

Elküldve
A Corsáknál annak kell örülni, ha egyáltalán megy a mutató! :D

Ha ki akarod próbálni, hogy mennyit lehet elmenni azután, hogy kivillan a lámpa, akkor próbáld ki! B)

Azért egy 5-literes kannát vigyél magaddal! :rolleyes:

Köszi a tippet!<_<

Csak azért kérdeztem, mert épp nem volt keret, hogy tankoljak bele, s azon agyaltam, h kibír e 30 km-t vagy sem XD

de bkv-val mentem inkább... -_-

Elküldve
@ma.lac:

Ez már a faceliftes (kislámpás) autó volt az újabb fajta műszerfallal? Mert akkor érdekelne a műszercsoport.

Ez még a régi fajta nagylámpás.

Elküldve

@ ma.lac

Erre válaszolnál, illetve mondanál egy árat az összes stabilizátorra?

Gyári az ablakemelő és a kp.zár, vagy valami utólagos cucc?

Akkor a két keresztstabilizátor érdekelne bilincsekkel és a két hosszstabilizátor.

A Kp.zár és az el. ablakemelő gyári? Minden jár hozzá?

Elküldve
@ ma.lac

Erre válaszolnál, illetve mondanál egy árat az összes stabilizátorra?

Gyári az ablakemelő és a kp.zár, vagy valami utólagos cucc?

A stabilizátorok komplett 6,000

Az ablakemelő és a kp zár gyári még a GM matrica is megvan hozzá a bal oldali ablakon.

Elküldve

Hali!

Megfejtettem,hogy mit kell csinálni a fordulatszámmérős GSi műszercsoport üzemanyag szint jelzőjével,ha azt tapasztaltátok,hogy sokkal többet mutat,mint a régi,amit esetleg kiszereltetek belőle!!!!!!

Az ellenállásokkal kell variálgatni,meg az egyik trimmerrel,kicsit bonyolult,de ha vkit érdekel,akkor megcsinálom az övét is!!!!! :rolleyes:

Elküldve

Ömm... tűrhető állapotú Manta A -t lehet valahonnan szerezni? :rolleyes: Asszem 1970-'75 -ig gyártották. Kedvet kaptam a "barkácsoláshoz" <_<

Elküldve

Kösz Stefan... <_< asszem maradok a Corsa-m szépítgetésénél, bár egy 2.5 -ös Manta OHV motorja durva lett volna a kaszniba :rolleyes: (Képeket úgy tudok feltenni hogy máshova uppolom és utána szúrom ide a linkjét? Az mindegy hogy hova töltöm fel a képeket?)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.