Demó Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 Ahogyan a te módszeredet nézem, az egyém rusztikusabb,de már sikerült így is kicserélni egy párat! A satu is elég jó prés lehet,ha elég nagy, meg kreatív az ember! :lol: A cserével nincs is gond, de nekem kellett már szerelő által beépített új csapágyat 1500km-el később cserélnem, mert ők is azt a kalapácsos, satus módszert alkalmazták. Ugyanolyan csapágy utána évekig bírta, amikor mi cseréltük ki préssel.
Korzás Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 A cserével nincs is gond, de nekem kellett már szerelő által beépített új csapágyat 1500km-el később cserélnem, mert ők is azt a kalapácsos, satus módszert alkalmazták. Ugyanolyan csapágy utána évekig bírta, amikor mi cseréltük ki préssel. Hát igen sok féle képpen be lehet ütni,vagy nyomni a csapágyat!!! :lol: De aki nem kókány, és tisztában van azzal,hogy mit lehet és mit nem csinálni egy csapággyal az tudja,hogy hogyan rakja be.......... :lol: :lol:
Stefan Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 Hát igen sok féle képpen be lehet ütni,vagy nyomni a csapágyat!!! :lol: De aki nem kókány, és tisztában van azzal,hogy mit lehet és mit nem csinálni egy csapággyal az tudja,hogy hogyan rakja be.......... :lol: :lol: Te ismersz ilyet? :lol:
mihasznazulu Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 Köszönöm a segítségeket! :lol: Van egy nagyon jó, és megbízható emberem, aki megcsinálja majd gombokért :lol:
Korzás Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 Te ismersz ilyet? :lol: Biztosan!! :lol: :lol: :lol:
szabcsa Elküldve Szeptember7, 2009 Elküldve Szeptember7, 2009 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nincs-e netán valakinek elfekvőben egy csomagtérajtó teleszkópja? Sajnos az enyém behalt, így cserélnem kell és gondoltam megkérdem tőletek mielőtt a boltban vennék! Természetesen nem ingyen gondoltam! Köszönöm!
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2009 Elküldve Szeptember8, 2009 Csak egy rossz van, én is most cseréltem... De mivel ~4000Ft az Unixnál az új, ráadásul erősített kivitel (kedvezmény nélkül), sztem megéri újat venni.
szabcsa Elküldve Szeptember8, 2009 Elküldve Szeptember8, 2009 Csak egy rossz van, én is most cseréltem... De mivel ~4000Ft az Unixnál az új, ráadásul erősített kivitel (kedvezmény nélkül), sztem megéri újat venni. Köszönöm! Csak mielőtt vennék gondoltam tőletek is megkérdem!
szabcsa Elküldve Szeptember11, 2009 Elküldve Szeptember11, 2009 Sziasztok! Sikerült vennem újonnan ajtóteleszkópot így köszönöm, de már nincs rá szükségem! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 175/70 R13-as gumikat fel lehet-e rakni a gyári felnire? Nem kell hozzá átalakítani semmit? Köszönöm!
Stefan Elküldve Szeptember11, 2009 Elküldve Szeptember11, 2009 Sziasztok! Sikerült vennem újonnan ajtóteleszkópot így köszönöm, de már nincs rá szükségem! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 175/70 R13-as gumikat fel lehet-e rakni a gyári felnire? Nem kell hozzá átalakítani semmit? Köszönöm! Inkább a max. 165-ösre tippelnék gyári felninél, de rá van írva szerintem, hogy mekkora (hány X 13?), abból meg lehet mondani, hogy rámegy e a 175 is, elképzelhető.
Stefan Elküldve Szeptember11, 2009 Elküldve Szeptember11, 2009 Egyébként ezt írják a gyári méretekre:
szabcsa Elküldve Szeptember12, 2009 Elküldve Szeptember12, 2009 Köszönöm a válaszotokat ill. a táblázatot! A felni mérete: 4,5x13 ET: 49
Pogi Elküldve Szeptember15, 2009 Elküldve Szeptember15, 2009 Egyébként ezt írják a gyári méretekre: http://kepfeltoltes.hu/090911/26447989_www...ltoltes.hu_.jpg Képpel nem idézünk, levéve linkre... Anti Köszi Stefan! Ezt jó tudni... De az 1.0 -ás Corsa -val mentem már 150-nel is és nem leejtőn. Gondolom régi mért és bevált adatok ezek, nem is kötekedésnek szántam. Sztem gyárilag "elb***ták az autómat :lol: . Amúgy ha valakit érdekel, van egy eladó fehér A Corsa motorháztetőm, kicsit huplis az eleje, de nem rozsdás.
ZsöPö Elküldve Szeptember15, 2009 Elküldve Szeptember15, 2009 Köszi Stefan! Ezt jó tudni... De az 1.0 -ás Corsa -val mentem már 150-nel is és nem leejtőn. Gondolom régi mért és bevált adatok ezek, nem is kötekedésnek szántam. Sztem gyárilag "elb***ták az autómat :lol: . Amúgy ha valakit érdekel, van egy eladó fehér A Corsa motorháztetőm, kicsit huplis az eleje, de nem rozsdás. Szia! 1. Ne idézz képpel, mert megharapnak az okosok :lol: 2. A 150-et a te órád mutatta, lehet, hogy az igazából 140 sem volt, mert általában mind fölé mér, bár lehet, hogy tényleg gyártási hibás :lol:
Stefan Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Szia! 1. Ne idézz képpel, mert megharapnak az okosok :lol: 2. A 150-et a te órád mutatta, lehet, hogy az igazából 140 sem volt, mert általában mind fölé mér, bár lehet, hogy tényleg gyártási hibás :lol: Igen, az óra is csal felfelé (gyárilag) és gondolom nem óra szerint nézték a gyárban. A másik meg, hogy ez a gyári meghatározás gondolom arra vonatkozik, ami még egészséges neki :P :lol: Na, http://www.youtube.com/watch?v=XThYhIVozoQ. Főleg balos kanyarokban :lol:
tgabika76 Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Na, http://www.youtube.com/watch?v=XThYhIVozoQ. Főleg balos kanyarokban :lol: Elég sz@r minőség, de jól látom hogy SAAB V6 van írva a motortakaróra? De most mér'? Ez könnyebben belemegy mint az X30XE?
Pogi Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Okés, SORRY a képes idézésért... Ma Székesfehérvárról hazafelé a 8-ason 160-nal téptünk, persze belsősávban mert a külső életveszélyes a "teknők" miatt amit a nehéz teherautók alakítottak ki évek alatt. Jah és közben Nightwish, Tankcsapda és egyéb szép zenék ordítottak a kalaptartóból :lol: . Ööö... Itt Veszprémben van jó pár A Corsa-s és próbálunk mi is valamiféle kis klikket kialakítani, hisz nem mindegyikünk tud annyira elszakadni és őszintén irtóznak a Budapesti útviszonyoktól és útminőségtől :lol: . Nekünk ez jutott :lol: De... HAJRÁ KARTÁRSAK :lol: !!!
Demó Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 Elég sz@r minőség, de jól látom hogy SAAB V6 van írva a motortakaróra? De most mér'? Ez könnyebben belemegy mint az X30XE? Szerintem tök ugyanaz, max az lehet, hogy mivel a szívósor fordítva áll, így egyzserűbb volt elhelyezni a cuccokat. Szerezzen már nekünk valaki egy jó kasznit, akkor mi is építenénk egy iylent! :lol: Már itt van minden, elvileg ezen a héten csináltuk volna, de közben eladták a kiszemelt kasztnit... :lol:
Stefan Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 Szerintem tök ugyanaz, max az lehet, hogy mivel a szívósor fordítva áll, így egyzserűbb volt elhelyezni a cuccokat. Szerezzen már nekünk valaki egy jó kasznit, akkor mi is építenénk egy iylent! :lol: Már itt van minden, elvileg ezen a héten csináltuk volna, de közben eladták a kiszemelt kasztnit... :lol: VR6? :lol:
Demó Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 VR6? :lol: Adsz egyet, azt is simán befaragom! :lol: :lol:
warwolf Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 Már itt van minden, elvileg ezen a héten csináltuk volna, de közben eladták a kiszemelt kasztnit... :lol: Csőtöltésen árulnak egy 1.2S-t....kispézé'! :D Adsz egyet, azt is simán befaragom! :D :lol: Gyere má át kisit a kmét témába, mert igensokan boldogszülinapot kívántak neked! :lol: :lol: Utána vissza jöhetsz! :P
Demó Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 Csőtöltésen árulnak egy 1.2S-t....kispézé'! :lol: Azt akartuk átépíteni, de már elkelt elvileg... De lehet csak nem tetszett neki, hogy beajánlottam neki 20e-et. :lol:
warwolf Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 Azt akartuk átépíteni, de már elkelt elvileg... De lehet csak nem tetszett neki, hogy beajánlottam neki 20e-et. :lol: Kép alapján nem is ért többet.Kérdés, hogy a szokott helyeken hogy állt.....
Demó Elküldve Szeptember17, 2009 Elküldve Szeptember17, 2009 Kép alapján nem is ért többet.Kérdés, hogy a szokott helyeken hogy állt..... Egy hete elmentem megnézni, nem volt túl jó, de amire nekünk kellett volna, még jó lett volna. 20e-nél többet nem fizettem volna érte.
Demó Elküldve Szeptember18, 2009 Elküldve Szeptember18, 2009 Ezt is örül majd a tulaj, ha 300e-ért elviszik. :lol: :lol:
Recommended Posts