Demó Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Ahogyan a te módszeredet nézem, az egyém rusztikusabb,de már sikerült így is kicserélni egy párat! A satu is elég jó prés lehet,ha elég nagy, meg kreatív az ember! :lol: A cserével nincs is gond, de nekem kellett már szerelő által beépített új csapágyat 1500km-el később cserélnem, mert ők is azt a kalapácsos, satus módszert alkalmazták. Ugyanolyan csapágy utána évekig bírta, amikor mi cseréltük ki préssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 A cserével nincs is gond, de nekem kellett már szerelő által beépített új csapágyat 1500km-el később cserélnem, mert ők is azt a kalapácsos, satus módszert alkalmazták. Ugyanolyan csapágy utána évekig bírta, amikor mi cseréltük ki préssel. Hát igen sok féle képpen be lehet ütni,vagy nyomni a csapágyat!!! :lol: De aki nem kókány, és tisztában van azzal,hogy mit lehet és mit nem csinálni egy csapággyal az tudja,hogy hogyan rakja be.......... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Hát igen sok féle képpen be lehet ütni,vagy nyomni a csapágyat!!! :lol: De aki nem kókány, és tisztában van azzal,hogy mit lehet és mit nem csinálni egy csapággyal az tudja,hogy hogyan rakja be.......... :lol: :lol: Te ismersz ilyet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Köszönöm a segítségeket! :lol: Van egy nagyon jó, és megbízható emberem, aki megcsinálja majd gombokért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Te ismersz ilyet? :lol: Biztosan!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabcsa Elküldve Szeptember7, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2009 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nincs-e netán valakinek elfekvőben egy csomagtérajtó teleszkópja? Sajnos az enyém behalt, így cserélnem kell és gondoltam megkérdem tőletek mielőtt a boltban vennék! Természetesen nem ingyen gondoltam! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Csak egy rossz van, én is most cseréltem... De mivel ~4000Ft az Unixnál az új, ráadásul erősített kivitel (kedvezmény nélkül), sztem megéri újat venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabcsa Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Csak egy rossz van, én is most cseréltem... De mivel ~4000Ft az Unixnál az új, ráadásul erősített kivitel (kedvezmény nélkül), sztem megéri újat venni. Köszönöm! Csak mielőtt vennék gondoltam tőletek is megkérdem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabcsa Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Sziasztok! Sikerült vennem újonnan ajtóteleszkópot így köszönöm, de már nincs rá szükségem! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 175/70 R13-as gumikat fel lehet-e rakni a gyári felnire? Nem kell hozzá átalakítani semmit? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Sziasztok! Sikerült vennem újonnan ajtóteleszkópot így köszönöm, de már nincs rá szükségem! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a 175/70 R13-as gumikat fel lehet-e rakni a gyári felnire? Nem kell hozzá átalakítani semmit? Köszönöm! Inkább a max. 165-ösre tippelnék gyári felninél, de rá van írva szerintem, hogy mekkora (hány X 13?), abból meg lehet mondani, hogy rámegy e a 175 is, elképzelhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Egyébként ezt írják a gyári méretekre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabcsa Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Köszönöm a válaszotokat ill. a táblázatot! A felni mérete: 4,5x13 ET: 49 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pogi Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Egyébként ezt írják a gyári méretekre: http://kepfeltoltes.hu/090911/26447989_www...ltoltes.hu_.jpg Képpel nem idézünk, levéve linkre... Anti Köszi Stefan! Ezt jó tudni... De az 1.0 -ás Corsa -val mentem már 150-nel is és nem leejtőn. Gondolom régi mért és bevált adatok ezek, nem is kötekedésnek szántam. Sztem gyárilag "elb***ták az autómat :lol: . Amúgy ha valakit érdekel, van egy eladó fehér A Corsa motorháztetőm, kicsit huplis az eleje, de nem rozsdás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Köszi Stefan! Ezt jó tudni... De az 1.0 -ás Corsa -val mentem már 150-nel is és nem leejtőn. Gondolom régi mért és bevált adatok ezek, nem is kötekedésnek szántam. Sztem gyárilag "elb***ták az autómat :lol: . Amúgy ha valakit érdekel, van egy eladó fehér A Corsa motorháztetőm, kicsit huplis az eleje, de nem rozsdás. Szia! 1. Ne idézz képpel, mert megharapnak az okosok :lol: 2. A 150-et a te órád mutatta, lehet, hogy az igazából 140 sem volt, mert általában mind fölé mér, bár lehet, hogy tényleg gyártási hibás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Szia! 1. Ne idézz képpel, mert megharapnak az okosok :lol: 2. A 150-et a te órád mutatta, lehet, hogy az igazából 140 sem volt, mert általában mind fölé mér, bár lehet, hogy tényleg gyártási hibás :lol: Igen, az óra is csal felfelé (gyárilag) és gondolom nem óra szerint nézték a gyárban. A másik meg, hogy ez a gyári meghatározás gondolom arra vonatkozik, ami még egészséges neki :P :lol: Na, http://www.youtube.com/watch?v=XThYhIVozoQ. Főleg balos kanyarokban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Na, http://www.youtube.com/watch?v=XThYhIVozoQ. Főleg balos kanyarokban :lol: Elég sz@r minőség, de jól látom hogy SAAB V6 van írva a motortakaróra? De most mér'? Ez könnyebben belemegy mint az X30XE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pogi Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Okés, SORRY a képes idézésért... Ma Székesfehérvárról hazafelé a 8-ason 160-nal téptünk, persze belsősávban mert a külső életveszélyes a "teknők" miatt amit a nehéz teherautók alakítottak ki évek alatt. Jah és közben Nightwish, Tankcsapda és egyéb szép zenék ordítottak a kalaptartóból :lol: . Ööö... Itt Veszprémben van jó pár A Corsa-s és próbálunk mi is valamiféle kis klikket kialakítani, hisz nem mindegyikünk tud annyira elszakadni és őszintén irtóznak a Budapesti útviszonyoktól és útminőségtől :lol: . Nekünk ez jutott :lol: De... HAJRÁ KARTÁRSAK :lol: !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Elég sz@r minőség, de jól látom hogy SAAB V6 van írva a motortakaróra? De most mér'? Ez könnyebben belemegy mint az X30XE? Szerintem tök ugyanaz, max az lehet, hogy mivel a szívósor fordítva áll, így egyzserűbb volt elhelyezni a cuccokat. Szerezzen már nekünk valaki egy jó kasznit, akkor mi is építenénk egy iylent! :lol: Már itt van minden, elvileg ezen a héten csináltuk volna, de közben eladták a kiszemelt kasztnit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Szerintem tök ugyanaz, max az lehet, hogy mivel a szívósor fordítva áll, így egyzserűbb volt elhelyezni a cuccokat. Szerezzen már nekünk valaki egy jó kasznit, akkor mi is építenénk egy iylent! :lol: Már itt van minden, elvileg ezen a héten csináltuk volna, de közben eladták a kiszemelt kasztnit... :lol: VR6? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 VR6? :lol: Adsz egyet, azt is simán befaragom! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Már itt van minden, elvileg ezen a héten csináltuk volna, de közben eladták a kiszemelt kasztnit... :lol: Csőtöltésen árulnak egy 1.2S-t....kispézé'! :D Adsz egyet, azt is simán befaragom! :D :lol: Gyere má át kisit a kmét témába, mert igensokan boldogszülinapot kívántak neked! :lol: :lol: Utána vissza jöhetsz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Csőtöltésen árulnak egy 1.2S-t....kispézé'! :lol: Azt akartuk átépíteni, de már elkelt elvileg... De lehet csak nem tetszett neki, hogy beajánlottam neki 20e-et. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Azt akartuk átépíteni, de már elkelt elvileg... De lehet csak nem tetszett neki, hogy beajánlottam neki 20e-et. :lol: Kép alapján nem is ért többet.Kérdés, hogy a szokott helyeken hogy állt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Kép alapján nem is ért többet.Kérdés, hogy a szokott helyeken hogy állt..... Egy hete elmentem megnézni, nem volt túl jó, de amire nekünk kellett volna, még jó lett volna. 20e-nél többet nem fizettem volna érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Ezt is örül majd a tulaj, ha 300e-ért elviszik. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts