Korzás Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 Még nincsen megírva a sorsa, de valószínű! Majd csinálok róla képek hétvégén, és belinkelem! Az enyém meg még mindig nem jó! Beleraktam a bontottnak a generátorát és az sem tölt, lehet,hogy az is rossz? Rámérek az akksira:12.2...V adok neki gázt és nem változik, pedig a generatornak emelnie kellene a feszültséget,nem? Vagy lehet,hogy az akksi nem veszi a töltést? Lehet ezzel hülyeséget mondtam.......
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 Vagy lehet,hogy az akksi nem veszi a töltést? Lehet ezzel hülyeséget mondtam....... Ha régi az akksi és cellazárlatos,simán lehet.
Korzás Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 Ha régi az akksi és cellazárlatos,simán lehet. Szereztem ma egy másik akksit, majd este megpróbálom! Csak az a bajom, hogy a töltésvisszajelző lámpa gyújtásra és beindított állapotban sem világít,tényleg megnézem az izzót is a kilóméterórában!
Stefan Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 ...tényleg megnézem az izzót is a kilóméterórában! Az nem árt :huh: A többit is nézd meg jók e. Ha kiment valamelyik, tudok adni, ha kell.
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 A Corsában is úgy van megoldva mint az Astrában? Sokan említették az Astrások közül, hogyha kimegy a töltésvisszajelző, akkor elmegy a töltés, mert az valami gerjesztési izében is szerepet játszik, vagy mi (mint látszik, nem fázisceruzával a fülem mögött születtem :huh:). Ha ez a gond, akkor jó a generátor és az akkumulátor is.
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 A Corsában is úgy van megoldva mint az Astrában? Sokan említették az Astrások közül, hogyha kimegy a töltésvisszajelző, akkor elmegy a töltés, mert az valami gerjesztési izében is szerepet játszik, vagy mi (mint látszik, nem fázisceruzával a fülem mögött születtem :)). Ha ez a gond, akkor jó a generátor és az akkumulátor is. Az előgerjesztést kapja az izzón keresztül....teeeee szakbarbár! :huh:
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 Traktorban nincs ilyen! :) (Ha van, se számít, nem amperről megy :huh:) De a hibalehetőség még adott, attól függetlenül, hogy fingom sincs arról, amit leírok. :D
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 Traktorban nincs ilyen! :huh: De attól még a hibalehetőség adott, attól függetlenül, hogy fingom sincs arról, amit leírok. :) Pedig trakeszban is lehet ilyen. Minden szoci autóban így volt megoldva.
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 Na ja, de trakeszban ha beszar a generátor, attól még simán szántol-vetel vele vagy két hétig, no para. Aztán egy éjszakára felb@szod az akksit tölteni, reggel meg gyí. Ebből nincs probléma. Meg abból sem, ha MTZ-nél első kerékre defektet kapsz. Árokba állni fél kerékkel, nagy kalapácsot be a váz és az elsőhíd közzé, aztán go tovább három keréken. A traktoros nem aggódós fajta. :) No de ez már nem Corsa A. :huh:
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 Na ja, de trakeszban ha beszar a generátor, attól még simán szántol-vetel vele vagy két hétig, no para. Aztán egy éjszakára felb@szod az akksit tölteni, reggel meg gyí. Ebből nincs probléma. Meg abból sem, ha MTZ-nél első kerékre defektet kapsz. Árokba állni fél kerékkel, nagy kalapácsot be a váz és az elsőhíd közzé, aztán go tovább három keréken. A traktoros nem aggódós fajta. :) No de ez már nem Corsa A. :huh: Az astrával jártam úgy 2 napig,hogy generátor sem volt benne. :D
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 Ugye? Traktor Power! :huh: Cimborának is a Dutráján csak szíjfeszítőnek van a generátor.
Korzás Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 Az nem árt :huh: A többit is nézd meg jók e. Ha kiment valamelyik, tudok adni, ha kell. Köszi! Szólok, ha fennforgás van! :)
Korzás Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 Na ja, de trakeszban ha beszar a generátor, attól még simán szántol-vetel vele vagy két hétig, no para. Aztán egy éjszakára felb@szod az akksit tölteni, reggel meg gyí. Ebből nincs probléma. Meg abból sem, ha MTZ-nél első kerékre defektet kapsz. Árokba állni fél kerékkel, nagy kalapácsot be a váz és az elsőhíd közzé, aztán go tovább három keréken. A traktoros nem aggódós fajta. :) No de ez már nem Corsa A. :huh: Fateromnak egyszer a jobb első kerék kitörött az MTZ alól és így tett meg vele vagy 10Km-t! :D
Korzás Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 Az astrával jártam úgy 2 napig,hogy generátor sem volt benne. :huh: Van egy olyan érzésem, hogy múlt hét péntek óta nincsen töltésem! :) Azóta 360Km-t tett meg keddig, jól is bírta! Mert akkor cseréltem kilóméterórát,aztán vagy kiment az izzó,vagy elkötöttem vmit,mert fordulatszámmérőset raktam bele,de a 90-előttit,annak, meg rövidebb 12 pines a csatija!
Korzás Elküldve Március6, 2009 Elküldve Március6, 2009 Akkor lehet, hogy megvan a bibi! Megcsináltam a gépet! :huh: Valóban az izzó volt kiégve,kicseréltem és most már van töltés! :) Közben találtam egy nagyon jó generátor alkatrészes boltot! Klikk ide! 7000Ft-ból meg van a 2db. szénkefe, feszszab,2db csapágy, meg a segéd dióda híd.
Csücsök Elküldve Március8, 2009 Elküldve Március8, 2009 Még jó, hogy nem Omega 3000 :huh: Vagány.... :)
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2009 Elküldve Március10, 2009 Az Istenit Demó, hát mit műveltél megint? :huh:
Stefan Elküldve Március11, 2009 Elküldve Március11, 2009 Még jó, hogy nem Omega 3000 :huh: Vagány.... :D De csak mert a sorhatos nem fér bele, a V6 meg nehéz :D :)
Stefan Elküldve Március11, 2009 Elküldve Március11, 2009 Az Istenit Demó, hát mit műveltél megint? http://kepfeltoltes.hu/090310/crash_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :) :D :D Érden egy bogár van ugyanígy cégérként, csak annak az eleje látszik. Lehet, hogy a fal átalakítja? :huh: :D :lol:
Csabii Elküldve Március11, 2009 Elküldve Március11, 2009 De csak mert a sorhatos nem fér bele, a V6 meg nehéz :D :D v6 nehéz de erős is :huh: :) :D annyival nem nehezebb mint az xe-d :lol:
Demó Elküldve Március11, 2009 Elküldve Március11, 2009 v6 nehéz de erős is :) :D :D annyival nem nehezebb mint az xe-d :D Majd meglátjuk mennyire lesz orraesős. :D Az tuti, hogy slickel padlóféknél nekem már megemelte a seggét! :lol: :huh:
Recommended Posts