Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa A - Általános -

tourist

Recommended Posts

Még nincsen megírva a sorsa, de valószínű!

Majd csinálok róla képek hétvégén, és belinkelem!

Az enyém meg még mindig nem jó! Beleraktam a bontottnak a generátorát és az sem tölt, lehet,hogy az is rossz?

Rámérek az akksira:12.2...V adok neki gázt és nem változik, pedig a generatornak emelnie kellene a feszültséget,nem?

Vagy lehet,hogy az akksi nem veszi a töltést? Lehet ezzel hülyeséget mondtam.......

Megosztás:

A Corsában is úgy van megoldva mint az Astrában? Sokan említették az Astrások közül, hogyha kimegy a töltésvisszajelző, akkor elmegy a töltés, mert az valami gerjesztési izében is szerepet játszik, vagy mi (mint látszik, nem fázisceruzával a fülem mögött születtem :huh:). Ha ez a gond, akkor jó a generátor és az akkumulátor is.

Megosztás:

A Corsában is úgy van megoldva mint az Astrában? Sokan említették az Astrások közül, hogyha kimegy a töltésvisszajelző, akkor elmegy a töltés, mert az valami gerjesztési izében is szerepet játszik, vagy mi (mint látszik, nem fázisceruzával a fülem mögött születtem :)). Ha ez a gond, akkor jó a generátor és az akkumulátor is.

Az előgerjesztést kapja az izzón keresztül....teeeee szakbarbár! :huh:

Megosztás:

Na ja, de trakeszban ha beszar a generátor, attól még simán szántol-vetel vele vagy két hétig, no para. Aztán egy éjszakára felb@szod az akksit tölteni, reggel meg gyí. Ebből nincs probléma. Meg abból sem, ha MTZ-nél első kerékre defektet kapsz. Árokba állni fél kerékkel, nagy kalapácsot be a váz és az elsőhíd közzé, aztán go tovább három keréken. A traktoros nem aggódós fajta. :)

No de ez már nem Corsa A. :huh:

Megosztás:

Na ja, de trakeszban ha beszar a generátor, attól még simán szántol-vetel vele vagy két hétig, no para. Aztán egy éjszakára felb@szod az akksit tölteni, reggel meg gyí. Ebből nincs probléma. Meg abból sem, ha MTZ-nél első kerékre defektet kapsz. Árokba állni fél kerékkel, nagy kalapácsot be a váz és az elsőhíd közzé, aztán go tovább három keréken. A traktoros nem aggódós fajta. :)

Az astrával jártam úgy 2 napig,hogy generátor sem volt benne. :D

Megosztás:

Fateromnak egyszer a jobb első kerék kitörött az MTZ alól és így tett meg vele vagy 10Km-t! :D

Megosztás:

Az astrával jártam úgy 2 napig,hogy generátor sem volt benne. :huh:

Van egy olyan érzésem, hogy múlt hét péntek óta nincsen töltésem! :)

Azóta 360Km-t tett meg keddig, jól is bírta!

Mert akkor cseréltem kilóméterórát,aztán vagy kiment az izzó,vagy elkötöttem vmit,mert fordulatszámmérőset raktam bele,de a 90-előttit,annak, meg rövidebb 12 pines a csatija!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.