Korzás Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Még nincsen megírva a sorsa, de valószínű! Majd csinálok róla képek hétvégén, és belinkelem! Az enyém meg még mindig nem jó! Beleraktam a bontottnak a generátorát és az sem tölt, lehet,hogy az is rossz? Rámérek az akksira:12.2...V adok neki gázt és nem változik, pedig a generatornak emelnie kellene a feszültséget,nem? Vagy lehet,hogy az akksi nem veszi a töltést? Lehet ezzel hülyeséget mondtam....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Vagy lehet,hogy az akksi nem veszi a töltést? Lehet ezzel hülyeséget mondtam....... Ha régi az akksi és cellazárlatos,simán lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Ha régi az akksi és cellazárlatos,simán lehet. Szereztem ma egy másik akksit, majd este megpróbálom! Csak az a bajom, hogy a töltésvisszajelző lámpa gyújtásra és beindított állapotban sem világít,tényleg megnézem az izzót is a kilóméterórában! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 ...tényleg megnézem az izzót is a kilóméterórában! Az nem árt :huh: A többit is nézd meg jók e. Ha kiment valamelyik, tudok adni, ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 A Corsában is úgy van megoldva mint az Astrában? Sokan említették az Astrások közül, hogyha kimegy a töltésvisszajelző, akkor elmegy a töltés, mert az valami gerjesztési izében is szerepet játszik, vagy mi (mint látszik, nem fázisceruzával a fülem mögött születtem :huh:). Ha ez a gond, akkor jó a generátor és az akkumulátor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 A Corsában is úgy van megoldva mint az Astrában? Sokan említették az Astrások közül, hogyha kimegy a töltésvisszajelző, akkor elmegy a töltés, mert az valami gerjesztési izében is szerepet játszik, vagy mi (mint látszik, nem fázisceruzával a fülem mögött születtem :)). Ha ez a gond, akkor jó a generátor és az akkumulátor is. Az előgerjesztést kapja az izzón keresztül....teeeee szakbarbár! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Traktorban nincs ilyen! :) (Ha van, se számít, nem amperről megy :huh:) De a hibalehetőség még adott, attól függetlenül, hogy fingom sincs arról, amit leírok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Traktorban nincs ilyen! :huh: De attól még a hibalehetőség adott, attól függetlenül, hogy fingom sincs arról, amit leírok. :) Pedig trakeszban is lehet ilyen. Minden szoci autóban így volt megoldva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Na ja, de trakeszban ha beszar a generátor, attól még simán szántol-vetel vele vagy két hétig, no para. Aztán egy éjszakára felb@szod az akksit tölteni, reggel meg gyí. Ebből nincs probléma. Meg abból sem, ha MTZ-nél első kerékre defektet kapsz. Árokba állni fél kerékkel, nagy kalapácsot be a váz és az elsőhíd közzé, aztán go tovább három keréken. A traktoros nem aggódós fajta. :) No de ez már nem Corsa A. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Na ja, de trakeszban ha beszar a generátor, attól még simán szántol-vetel vele vagy két hétig, no para. Aztán egy éjszakára felb@szod az akksit tölteni, reggel meg gyí. Ebből nincs probléma. Meg abból sem, ha MTZ-nél első kerékre defektet kapsz. Árokba állni fél kerékkel, nagy kalapácsot be a váz és az elsőhíd közzé, aztán go tovább három keréken. A traktoros nem aggódós fajta. :) No de ez már nem Corsa A. :huh: Az astrával jártam úgy 2 napig,hogy generátor sem volt benne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Ugye? Traktor Power! :huh: Cimborának is a Dutráján csak szíjfeszítőnek van a generátor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Az nem árt :huh: A többit is nézd meg jók e. Ha kiment valamelyik, tudok adni, ha kell. Köszi! Szólok, ha fennforgás van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Na ja, de trakeszban ha beszar a generátor, attól még simán szántol-vetel vele vagy két hétig, no para. Aztán egy éjszakára felb@szod az akksit tölteni, reggel meg gyí. Ebből nincs probléma. Meg abból sem, ha MTZ-nél első kerékre defektet kapsz. Árokba állni fél kerékkel, nagy kalapácsot be a váz és az elsőhíd közzé, aztán go tovább három keréken. A traktoros nem aggódós fajta. :) No de ez már nem Corsa A. :huh: Fateromnak egyszer a jobb első kerék kitörött az MTZ alól és így tett meg vele vagy 10Km-t! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Az astrával jártam úgy 2 napig,hogy generátor sem volt benne. :huh: Van egy olyan érzésem, hogy múlt hét péntek óta nincsen töltésem! :) Azóta 360Km-t tett meg keddig, jól is bírta! Mert akkor cseréltem kilóméterórát,aztán vagy kiment az izzó,vagy elkötöttem vmit,mert fordulatszámmérőset raktam bele,de a 90-előttit,annak, meg rövidebb 12 pines a csatija! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Akkor lehet, hogy megvan a bibi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Akkor lehet, hogy megvan a bibi! Megcsináltam a gépet! :huh: Valóban az izzó volt kiégve,kicseréltem és most már van töltés! :) Közben találtam egy nagyon jó generátor alkatrészes boltot! Klikk ide! 7000Ft-ból meg van a 2db. szénkefe, feszszab,2db csapágy, meg a segéd dióda híd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 ... 2000 16v :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 ... 2000 16v :huh: Nagyon vagány! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Még jó, hogy nem Omega 3000 :huh: Vagány.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Az Istenit Demó, hát mit műveltél megint? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nem én voltam! :D :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Még jó, hogy nem Omega 3000 :huh: Vagány.... :D De csak mert a sorhatos nem fér bele, a V6 meg nehéz :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Az Istenit Demó, hát mit műveltél megint? http://kepfeltoltes.hu/090310/crash_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :) :D :D Érden egy bogár van ugyanígy cégérként, csak annak az eleje látszik. Lehet, hogy a fal átalakítja? :huh: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabii Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 De csak mert a sorhatos nem fér bele, a V6 meg nehéz :D :D v6 nehéz de erős is :huh: :) :D annyival nem nehezebb mint az xe-d :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 v6 nehéz de erős is :) :D :D annyival nem nehezebb mint az xe-d :D Majd meglátjuk mennyire lesz orraesős. :D Az tuti, hogy slickel padlóféknél nekem már megemelte a seggét! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts