Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hali! :lol:

Egy 12 pines csatit nem tudsz véletlenül?

Egyik bontóban sem kapok!

Köszi!

Szia!

Sajna nem, mivel a régi óra 14 pines volt! De tudok adni a 7 pines mellé egy km órát! :blush:

---

Demó: köszi! Ha lesz rá időm, megcsinálom!

Elküldve

Helló.

Látom itt megy a digit órás tanácsadás. :blush:

Egy 96-os B-Corsaba nagy macera beszerelni egy ilyet? illetve 1 az 1be belemegy a régi helyére vagy kell faragni valamit?

Az órán kivül kell még hozzá valami, érzékelő stb...?

Elküldve
Helló.

Látom itt megy a digit órás tanácsadás. :blush:

Egy 96-os B-Corsaba nagy macera beszerelni egy ilyet? illetve 1 az 1be belemegy a régi helyére vagy kell faragni valamit?

Az órán kivül kell még hozzá valami, érzékelő stb...?

A bekötés nem olyan nagy valami, ha van leírásod és értesz kicsit a kábelsalátákhoz.

Mivel a B Corsa műszeregység mindenfelé kerek, a Kadetté pedig kockás, így nem passzol szépen, de meg lehet oldani azt is.

Én már kötöttem be LCD-t B Corsába, de utána a tulaj faragta bele szépen.

Elküldve
A bekötés nem olyan nagy valami, ha van leírásod és értesz kicsit a kábelsalátákhoz.

Mivel a B Corsa műszeregység mindenfelé kerek, a Kadetté pedig kockás, így nem passzol szépen, de meg lehet oldani azt is.

Én már kötöttem be LCD-t B Corsába, de utána a tulaj faragta bele szépen.

Hát köszönöm a helpet még elgondolkodom rajta.

És még1 kérdés. Láttam egy pár embernél, nálad is a neved alatt a corsad képét érdekesen átrajzolva. Ezt valamelyikőtök rajzolta igy vagy valamilyen progival lehet átrajzolni??? Nagyon tetszik kipróbálnám a sajátomon is.

Elküldve
És még1 kérdés. Láttam egy pár embernél, nálad is a neved alatt a corsad képét érdekesen átrajzolva. Ezt valamelyikőtök rajzolta igy vagy valamilyen progival lehet átrajzolni??? Nagyon tetszik kipróbálnám a sajátomon is.

Ezek már kész karikatúrák, csak photoshoppal át lesznek alakítva az autóink optikájára.

Elküldve
Szívesen segítek, csak derítsd ki honnan folyik!

Vízpumpát is szerzek neked jó árban,ha esetleg oda fajul a dolog! :)

Nem akkora a vész, mert töltögetek utánna, ha kell, és kora tavasszal úgyis az olajcserével együtt megejtjük vízpumpa cserét is, de azért köszi a segítséget előre is! :blush:

A 7végén lemegyek Miskolcra, ott van egy jóbarátom, lehet, hogy aláfexünk, és tüzetesen megnézzük honnan csepereg. :lol:

Elküldve
Nem akkora a vész, mert töltögetek utánna, ha kell, és kora tavasszal úgyis az olajcserével együtt megejtjük vízpumpa cserét is, de azért köszi a segítséget előre is! :blush:

A 7végén lemegyek Miskolcra, ott van egy jóbarátom, lehet, hogy aláfexünk, és tüzetesen megnézzük honnan csepereg. :lol:

Okés!

Ha szükséged van vmire, csak szólj, gondolom jol jöhet 30-40%-os Bárdis, vagy Birneres kedvezmény!

:)

Elküldve

Hali! :blush:

Volna valakinek 90-93 közötti Corsahoz jobb első lámpa üvege?

Jó lenne egy bemattult foncsolú lámpa is csak az üveg kellene...

Köszi!!!

Elküldve
Hali! :lol:

Volna valakinek 90-93 közötti Corsahoz jobb első lámpa üvege?

Jó lenne egy bemattult foncsolú lámpa is csak az üveg kellene...

Köszi!!!

Ment PÜ!

---

Ismerünk egy piros A2-es Corsat, aminek a hűtőmaszkjába be van integrálva 2 lámpa? Mert ma láttam Csepelen (Erdősor utca). Jól nézett ki! :blush:

Elküldve
Ment PÜ!

---

Ismerünk egy piros A2-es Corsat, aminek a hűtőmaszkjába be van integrálva 2 lámpa? Mert ma láttam Csepelen (Erdősor utca). Jól nézett ki! :blush:

Én is szeretnék felrakni még lámpát a gépre,mert morcival elég gyér a világítás, bár addig se volt szuper!

A távolságival nincs is gond csak a tompítottal!

Elküldve

Urak!

Hely hiányában sűrgőssen meg kell válnom felújítás alatti A corsámtól. Az autót ajándékba adom, csak a szállítást kell megoldani az új tulajdonosnak.

Az autó karosszériája volt elfáradva, a lakatos munka 70%-ban készen van! A maradék 30%-hoz minden karosszéria elemet adom. A kocsi 87-es évjáratú, 1,3-as motorral, magyar papírokkal forgalomból ideiglenesen kivonva. A kocsi Budapesten van és csak adásvételivel tudom oda adni.

Jelentkezést csak szerdáig (2009.03.04) várok (30/9000-397) a szállítást legkésőbb csütörtökig meg kell oldani, utána kérem ez ügyben ne telefonáljatok!

üdv:

András

Elküldve
Urak!

Hely hiányában sűrgőssen meg kell válnom felújítás alatti A corsámtól. Az autót ajándékba adom, csak a szállítást kell megoldani az új tulajdonosnak.

Az autó karosszériája volt elfáradva, a lakatos munka 70%-ban készen van! A maradék 30%-hoz minden karosszéria elemet adom. A kocsi 87-es évjáratú, 1,3-as motorral, magyar papírokkal forgalomból ideiglenesen kivonva. A kocsi Budapesten van és csak adásvételivel tudom oda adni.

Jelentkezést csak szerdáig (2009.03.04) várok (30/9000-397) a szállítást legkésőbb csütörtökig meg kell oldani, utána kérem ez ügyben ne telefonáljatok!

üdv:

András

Köszi szépen!!! :blush: :lol: :)

Elküldve
Akarsz róla mesélni? :lol: :blush:

:)

Ma hozom el a sráctól, még én sem láttam, elvileg szét van kapva kasztnizás miatt, ami 70% készen is van!

Persze küldök képet!!!!!

Elküldve
:blush:

Ma hozom el a sráctól, még én sem láttam, elvileg szét van kapva kasztnizás miatt, ami 70% készen is van!

Persze küldök képet!!!!!

Tervek? :lol:

Elküldve

Mi van, ha terpeszt az eleje? A jobb oldalon nagyon minimálisan, de a bal oldalon min. 3-4 centivel nagyobb nyomtávot ír a kerék! Ma cseréltünk gömbfejeket (kormány és alsó), de sajna maradt a terpesztés! :blush:

Elküldve
Mi van, ha terpeszt az eleje? A jobb oldalon nagyon minimálisan, de a bal oldalon min. 3-4 centivel nagyobb nyomtávot ír a kerék! Ma cseréltünk gömbfejeket (kormány és alsó), de sajna maradt a terpesztés! :blush:

Lehet már egyszer megreszelték a lengéscsillapítón az egyik lyukat, hogy állítható legyen a kerékdőlés.

Vidd el futóműveshez, hogy állítsa be rendesen.

Elküldve
Urak!

üdv:

András

Elkelt a járgány!

Sok örömöt hozzá az új gazdájának!

Elküldve
Tervek? :blush:

Szétszedem és elrakom az alkatrészeket,meg cserégetek alkatrészeket másokkal!

Jól jött ez a Corsa,mert tegnap mi után az alkatrészes Corsat elszállítottuk, beszart az enyém, elszállt a generátora, ma szétszedtem,kimértem és a feszültség szabályozója ment tönkre!

Elküldve
Elkelt a járgány!

Sok örömöt hozzá az új gazdájának!

Köszike!

Már a generátort fel is kellett használnom belőle,mert tegnap megállt az autóm, miután elszállítottuk tőletek a Corsa-t!

A legjobb,hogy az enyém az itt Pesten rohadt le,az alkatrész meg lent van vidéken,ahova vittük!

Elküldve
Elbontod azt a Corsát? :huh:

Még nincsen megírva a sorsa, de valószínű!

Majd csinálok róla képek hétvégén, és belinkelem!

Az enyém meg még mindig nem jó! Beleraktam a bontottnak a generátorát és az sem tölt, lehet,hogy az is rossz?

Rámérek az akksira:12.2...V adok neki gázt és nem változik, pedig a generatornak emelnie kellene a feszültséget,nem?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.