Csücsök Elküldve Február25, 2009 Elküldve Február25, 2009 Hali! :lol: Egy 12 pines csatit nem tudsz véletlenül? Egyik bontóban sem kapok! Köszi! Szia! Sajna nem, mivel a régi óra 14 pines volt! De tudok adni a 7 pines mellé egy km órát! :blush: --- Demó: köszi! Ha lesz rá időm, megcsinálom!
VZoli Elküldve Február26, 2009 Elküldve Február26, 2009 Helló. Látom itt megy a digit órás tanácsadás. :blush: Egy 96-os B-Corsaba nagy macera beszerelni egy ilyet? illetve 1 az 1be belemegy a régi helyére vagy kell faragni valamit? Az órán kivül kell még hozzá valami, érzékelő stb...?
Demó Elküldve Február26, 2009 Elküldve Február26, 2009 Helló. Látom itt megy a digit órás tanácsadás. :blush: Egy 96-os B-Corsaba nagy macera beszerelni egy ilyet? illetve 1 az 1be belemegy a régi helyére vagy kell faragni valamit? Az órán kivül kell még hozzá valami, érzékelő stb...? A bekötés nem olyan nagy valami, ha van leírásod és értesz kicsit a kábelsalátákhoz. Mivel a B Corsa műszeregység mindenfelé kerek, a Kadetté pedig kockás, így nem passzol szépen, de meg lehet oldani azt is. Én már kötöttem be LCD-t B Corsába, de utána a tulaj faragta bele szépen.
VZoli Elküldve Február26, 2009 Elküldve Február26, 2009 A bekötés nem olyan nagy valami, ha van leírásod és értesz kicsit a kábelsalátákhoz. Mivel a B Corsa műszeregység mindenfelé kerek, a Kadetté pedig kockás, így nem passzol szépen, de meg lehet oldani azt is. Én már kötöttem be LCD-t B Corsába, de utána a tulaj faragta bele szépen. Hát köszönöm a helpet még elgondolkodom rajta. És még1 kérdés. Láttam egy pár embernél, nálad is a neved alatt a corsad képét érdekesen átrajzolva. Ezt valamelyikőtök rajzolta igy vagy valamilyen progival lehet átrajzolni??? Nagyon tetszik kipróbálnám a sajátomon is.
Demó Elküldve Február26, 2009 Elküldve Február26, 2009 És még1 kérdés. Láttam egy pár embernél, nálad is a neved alatt a corsad képét érdekesen átrajzolva. Ezt valamelyikőtök rajzolta igy vagy valamilyen progival lehet átrajzolni??? Nagyon tetszik kipróbálnám a sajátomon is. Ezek már kész karikatúrák, csak photoshoppal át lesznek alakítva az autóink optikájára.
mihasznazulu Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Szívesen segítek, csak derítsd ki honnan folyik! Vízpumpát is szerzek neked jó árban,ha esetleg oda fajul a dolog! :) Nem akkora a vész, mert töltögetek utánna, ha kell, és kora tavasszal úgyis az olajcserével együtt megejtjük vízpumpa cserét is, de azért köszi a segítséget előre is! :blush: A 7végén lemegyek Miskolcra, ott van egy jóbarátom, lehet, hogy aláfexünk, és tüzetesen megnézzük honnan csepereg. :lol:
Korzás Elküldve Február27, 2009 Elküldve Február27, 2009 Nem akkora a vész, mert töltögetek utánna, ha kell, és kora tavasszal úgyis az olajcserével együtt megejtjük vízpumpa cserét is, de azért köszi a segítséget előre is! :blush: A 7végén lemegyek Miskolcra, ott van egy jóbarátom, lehet, hogy aláfexünk, és tüzetesen megnézzük honnan csepereg. :lol: Okés! Ha szükséged van vmire, csak szólj, gondolom jol jöhet 30-40%-os Bárdis, vagy Birneres kedvezmény! :)
Korzás Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Hali! :blush: Volna valakinek 90-93 közötti Corsahoz jobb első lámpa üvege? Jó lenne egy bemattult foncsolú lámpa is csak az üveg kellene... Köszi!!!
Csücsök Elküldve Március1, 2009 Elküldve Március1, 2009 Hali! :lol: Volna valakinek 90-93 közötti Corsahoz jobb első lámpa üvege? Jó lenne egy bemattult foncsolú lámpa is csak az üveg kellene... Köszi!!! Ment PÜ! --- Ismerünk egy piros A2-es Corsat, aminek a hűtőmaszkjába be van integrálva 2 lámpa? Mert ma láttam Csepelen (Erdősor utca). Jól nézett ki! :blush:
Korzás Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Ment PÜ! --- Ismerünk egy piros A2-es Corsat, aminek a hűtőmaszkjába be van integrálva 2 lámpa? Mert ma láttam Csepelen (Erdősor utca). Jól nézett ki! :blush: Én is szeretnék felrakni még lámpát a gépre,mert morcival elég gyér a világítás, bár addig se volt szuper! A távolságival nincs is gond csak a tompítottal!
Rekord Elküldve Március2, 2009 Elküldve Március2, 2009 Urak! Hely hiányában sűrgőssen meg kell válnom felújítás alatti A corsámtól. Az autót ajándékba adom, csak a szállítást kell megoldani az új tulajdonosnak. Az autó karosszériája volt elfáradva, a lakatos munka 70%-ban készen van! A maradék 30%-hoz minden karosszéria elemet adom. A kocsi 87-es évjáratú, 1,3-as motorral, magyar papírokkal forgalomból ideiglenesen kivonva. A kocsi Budapesten van és csak adásvételivel tudom oda adni. Jelentkezést csak szerdáig (2009.03.04) várok (30/9000-397) a szállítást legkésőbb csütörtökig meg kell oldani, utána kérem ez ügyben ne telefonáljatok! üdv: András
Korzás Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Urak! Hely hiányában sűrgőssen meg kell válnom felújítás alatti A corsámtól. Az autót ajándékba adom, csak a szállítást kell megoldani az új tulajdonosnak. Az autó karosszériája volt elfáradva, a lakatos munka 70%-ban készen van! A maradék 30%-hoz minden karosszéria elemet adom. A kocsi 87-es évjáratú, 1,3-as motorral, magyar papírokkal forgalomból ideiglenesen kivonva. A kocsi Budapesten van és csak adásvételivel tudom oda adni. Jelentkezést csak szerdáig (2009.03.04) várok (30/9000-397) a szállítást legkésőbb csütörtökig meg kell oldani, utána kérem ez ügyben ne telefonáljatok! üdv: András Köszi szépen!!! :blush: :lol: :)
Demó Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Köszi szépen!!! :) :D :D Akarsz róla mesélni? :lol: :blush:
Stefan Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Akarsz róla mesélni? :lol: :blush: Ez nem kérdés. Meséljen! Meg képeket is kérünk! :)
Korzás Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Akarsz róla mesélni? :lol: :blush: :) Ma hozom el a sráctól, még én sem láttam, elvileg szét van kapva kasztnizás miatt, ami 70% készen is van! Persze küldök képet!!!!!
Demó Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 :blush: Ma hozom el a sráctól, még én sem láttam, elvileg szét van kapva kasztnizás miatt, ami 70% készen is van! Persze küldök képet!!!!! Tervek? :lol:
Csücsök Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Mi van, ha terpeszt az eleje? A jobb oldalon nagyon minimálisan, de a bal oldalon min. 3-4 centivel nagyobb nyomtávot ír a kerék! Ma cseréltünk gömbfejeket (kormány és alsó), de sajna maradt a terpesztés! :blush:
Demó Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Mi van, ha terpeszt az eleje? A jobb oldalon nagyon minimálisan, de a bal oldalon min. 3-4 centivel nagyobb nyomtávot ír a kerék! Ma cseréltünk gömbfejeket (kormány és alsó), de sajna maradt a terpesztés! :blush: Lehet már egyszer megreszelték a lengéscsillapítón az egyik lyukat, hogy állítható legyen a kerékdőlés. Vidd el futóműveshez, hogy állítsa be rendesen.
Rekord Elküldve Március3, 2009 Elküldve Március3, 2009 Urak! Hely hiányában sűrgőssen meg kell válnom felújítás alatti A corsámtól. Az autót ajándékba adom, csak a szállítást kell megoldani az új tulajdonosnak. Az autó karosszériája volt elfáradva, a lakatos munka 70%-ban készen van! A maradék 30%-hoz minden karosszéria elemet adom. A kocsi 87-es évjáratú, 1,3-as motorral, magyar papírokkal forgalomból ideiglenesen kivonva. A kocsi Budapesten van és csak adásvételivel tudom oda adni. Jelentkezést csak szerdáig (2009.03.04) várok (30/9000-397) a szállítást legkésőbb csütörtökig meg kell oldani, utána kérem ez ügyben ne telefonáljatok! üdv: András Elkelt a járgány! Sok örömöt hozzá az új gazdájának!
Korzás Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Tervek? :blush: Szétszedem és elrakom az alkatrészeket,meg cserégetek alkatrészeket másokkal! Jól jött ez a Corsa,mert tegnap mi után az alkatrészes Corsat elszállítottuk, beszart az enyém, elszállt a generátora, ma szétszedtem,kimértem és a feszültség szabályozója ment tönkre!
Korzás Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Elkelt a járgány! Sok örömöt hozzá az új gazdájának! Köszike! Már a generátort fel is kellett használnom belőle,mert tegnap megállt az autóm, miután elszállítottuk tőletek a Corsa-t! A legjobb,hogy az enyém az itt Pesten rohadt le,az alkatrész meg lent van vidéken,ahova vittük!
Stefan Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 ...ma szétszedtem,kimértem és a feszültség szabályozója ment tönkre! Akkor végül is megvan a hiba? :blush:
Korzás Elküldve Március4, 2009 Elküldve Március4, 2009 Akkor végül is megvan a hiba? :blush: Jaja,meg! 5200Ft-os alkatrész. De fel akarom majd újítani az egészet!
Korzás Elküldve Március5, 2009 Elküldve Március5, 2009 Elbontod azt a Corsát? :huh: Még nincsen megírva a sorsa, de valószínű! Majd csinálok róla képek hétvégén, és belinkelem! Az enyém meg még mindig nem jó! Beleraktam a bontottnak a generátorát és az sem tölt, lehet,hogy az is rossz? Rámérek az akksira:12.2...V adok neki gázt és nem változik, pedig a generatornak emelnie kellene a feszültséget,nem?
Recommended Posts