Stefan Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Abban a GSI-ben egy Kadett GSI 8V km-óra van, ami 220-ig van skálázva. Azt le lehet akasztani könnyedén... :lol: :D Nekem nagyon tetszik ez az óracsoport! Ennek hogy van a megvilágítása, úgy mint az A Corsa-jé? Számlapot világítja, vagy a számok világítanak a mögöttük lévő izzó miatt? Mert nekem az A Corsa-jé nehezen látható sötétben! Ugyanolyan, mint a normál fordulatszámmérő nélküli. Ez is annyira látszik a sötétben, ha nem elég fényes az izzó vagy koszos :lol: Tényleg durva, hogy ilyen hidegen hajtják (hacsak nem működik a hőmérő -bár ez nem valószínű), sajna egy gyári GSi-nek gyakran ez a sorsa :lol:
ZsöPö Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Ahogy én látom, eléggé hackelt dolog az ominózus corsánál az a műszerfal. A kilóméteróra biztosan nem ebbe a műszeregyégbe tartozik. Más! Kedves Korzás! Ha Isten is akarja, tökéletes megoldást találtam a műszercsoport megvilágítására. Egyszerű, és nagyszerű, de nem akarom elkiabálni. Előbb szeretném kivitelezni, s utána ígérem nyilatkozom. Ha jó kedvem lesz, még egy honlapot is összedobok útmutatásul. Mindenkinek további szép napot! Üdv: ZsöPö
Sörös Sanyi Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Az jó lesz, mert a Mantának is híresen szar a műszerfal világítása, ezért minden új ötlet érdekel! :D
Demó Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Ahogy én látom, eléggé hackelt dolog az ominózus corsánál az a műszerfal. A kilóméteróra biztosan nem ebbe a műszeregyégbe tartozik. Már írtam. :D Az egy 90 utáni GSI műszercsoport, csak egy E Kadett GSI 8V km-óra van benne. Simán be lehet rakni, állítólag semmit nem kell átépíteni hozzá, simán becsavarozható a helyére. Én a mutatós Kadett GSI 16V km-óráját és fordulatszámmérőjét raknám szívesen bele, de az meg ritka, mint a fehér holló. Abban 250-es km-óra van és 8000-es fordulatszámmérő. :lol: Ez René barátom műszeregysége: (remélem látjátok a képet)
Stefan Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 ... Ez René barátom műszeregysége: http://www.corsafan.de/galerie/uploads/thu...4813f73a5c7.jpg (remélem látjátok a képet) Én látom a képet. :D Neked mostmár ilyen fog kelleni inkább nem? :lol:
Korzás Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Ahogy én látom, eléggé hackelt dolog az ominózus corsánál az a műszerfal. A kilóméteróra biztosan nem ebbe a műszeregyégbe tartozik. Más! Kedves Korzás! Ha Isten is akarja, tökéletes megoldást találtam a műszercsoport megvilágítására. Egyszerű, és nagyszerű, de nem akarom elkiabálni. Előbb szeretném kivitelezni, s utána ígérem nyilatkozom. Ha jó kedvem lesz, még egy honlapot is összedobok útmutatásul. Mindenkinek további szép napot! Üdv: ZsöPö Okés! :D
Demó Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Én látom a képet. :D Neked mostmár ilyen fog kelleni inkább nem? :lol: http://www.corsafan.de/galerie/uploads/633...f057153252e.jpg Lehet... :lol: De én a 280-as Calibra Turbo óracsoportot rakom bele szerintem. Jók ezek a NeuTec cuccok, csak nem épp olcsók.
Stefan Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Lehet... :lol: De én a 280-as Calibra Turbo óracsoportot rakom bele szerintem. Jók ezek a NeuTec cuccok, csak nem épp olcsók. Viktornak is Calis/Vekis van belemókolva és szerintem nem is lett vészes: Annyi, hogy mondta, hogy hőlégfúvóval kicsit még alakított a műanyag burkolat formáján belül, hogy lássa rendesen a szélét is az óracsoportnak, de szerintem nem lett rossz. Mindenesetre én maradok a digitnél, az is egész sokáig tud mérni :lol: Ja, a GSi rendszámos srácnak meg átretusáltam a rendszámát :lol: Kadett BC-n agyalok még. Szerintem az kisebb, mint ami a Vectrákban/Calibrákban van. :D
Korzás Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Viktornak is Calis/Vekis van belemókolva és szerintem nem is lett vészes: Annyi, hogy mondta, hogy hőlégfúvóval kicsit még alakított a műanyag burkolat formáján belül, hogy lássa rendesen a szélét is az óracsoportnak, de szerintem nem lett rossz. Mindenesetre én maradok a digitnél, az is egész sokáig tud mérni :D A Vectra kilóméteróráján is gondolkoztam, csak annak az alján van egy beugró rész a kormányagy miatt, vagy nem?
Stefan Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Hehe, FuxiMaxi meg Losi ex-Corsája Látom jelenleg már a Duna másik oldalán van. :D
Demó Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Hehe, FuxiMaxi meg Losi ex-Corsája Látom jelenleg már a Duna másik oldalán van. :D Már volt róla szó itt. Mint utólag kiderült, a jelenlegi tulajt is ismerem. :lol: Egyébként már Fux is dunántúlra adta el, azóta csak messzebbre került.
warwolf Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Már volt róla szó itt. Mint utólag kiderült, a jelenlegi tulajt is ismerem. :D Egyébként már Fux is dunántúlra adta el, azóta csak messzebbre került. Minél messzebb, annál jobb.... :lol:
Stefan Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Minél messzebb, annál jobb.... :lol: :lol: Én már nem tudom követni ezeket az eseményeket :D
Demó Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 :lol: Én már nem tudom követni ezeket az eseményeket :D Kérdezz nyugodtan! :lol: :lol:
warwolf Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 :lol: Én már nem tudom követni ezeket az eseményeket :D Ez a cél.... :lol: :lol:
Stefan Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 LET valaki "ócsóér"? Demó biztos ezt is ismeri...
Demó Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 LET valaki "ócsóér"? Demó biztos ezt is ismeri... Ezt nem ismertem eddig. :D
ZsöPö Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Sziasztok! Gyors kérdés! A gyári világításkapcsoló háttere világít (mint pl B vectra), vagy ilyet mi nem tudunk. Üdv: ZsöPö
Demó Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 Sziasztok! Gyors kérdés! A gyári világításkapcsoló háttere világít (mint pl B vectra), vagy ilyet mi nem tudunk. Üdv: ZsöPö Gyors válasz! Igen világít. :D
MaSt-R Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 LET valaki "ócsóér"? Demó biztos ezt is ismeri... nem szívbajoskodtak a gsi lökössel,csináltak helyet a coolernek :D
Stefan Elküldve Február4, 2009 Elküldve Február4, 2009 nem szívbajoskodtak a gsi lökössel,csináltak helyet a coolernek :lol: Ja, a hüja kocsogok! :D Sziasztok! Gyors kérdés! A gyári világításkapcsoló háttere világít (mint pl B vectra), vagy ilyet mi nem tudunk. Üdv: ZsöPö Azt a részét világítja meg, ahol az a világítás rajz van rajta. Ha kiszedted a kapcsolót, egyből fogod látni, hogyan van benne az izzó. Elég könnyű LED-esíteni, még a lábára forrasztott ellenállással is ügyesen be lehet rakni a tokjába az izzó helyett (persze kicsit formálni kell a lábakon) :lol:
Korzás Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Ja, a hüja kocsogok! :D Azt a részét világítja meg, ahol az a világítás rajz van rajta. Ha kiszedted a kapcsolót, egyből fogod látni, hogyan van benne az izzó. Elég könnyű LED-esíteni, még a lábára forrasztott ellenállással is ügyesen be lehet rakni a tokjába az izzó helyett (persze kicsit formálni kell a lábakon) :lol: Milyen izzó kell bele? Benyomod elfordítós(bajonett záras)? Vagy sima belenyomós? Majd este megnézzük a Lurdiban!!! :lol:
Stefan Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Milyen izzó kell bele? Benyomod elfordítós(bajonett záras)? Vagy sima belenyomós? Majd este megnézzük a Lurdiban!!! :lol: A lámpakapcsolóba és az időmérő órába sima belenyomós/becsúsztatós. Bajonettes a műszerfalba kell, de szétszedhetjük a tiédet, ha gondolod... :lol: :lol: :D
Recommended Posts