Stefan Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Abban a GSI-ben egy Kadett GSI 8V km-óra van, ami 220-ig van skálázva. Azt le lehet akasztani könnyedén... :lol: :D Nekem nagyon tetszik ez az óracsoport! Ennek hogy van a megvilágítása, úgy mint az A Corsa-jé? Számlapot világítja, vagy a számok világítanak a mögöttük lévő izzó miatt? Mert nekem az A Corsa-jé nehezen látható sötétben! Ugyanolyan, mint a normál fordulatszámmérő nélküli. Ez is annyira látszik a sötétben, ha nem elég fényes az izzó vagy koszos :lol: Tényleg durva, hogy ilyen hidegen hajtják (hacsak nem működik a hőmérő -bár ez nem valószínű), sajna egy gyári GSi-nek gyakran ez a sorsa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ahogy én látom, eléggé hackelt dolog az ominózus corsánál az a műszerfal. A kilóméteróra biztosan nem ebbe a műszeregyégbe tartozik. Más! Kedves Korzás! Ha Isten is akarja, tökéletes megoldást találtam a műszercsoport megvilágítására. Egyszerű, és nagyszerű, de nem akarom elkiabálni. Előbb szeretném kivitelezni, s utána ígérem nyilatkozom. Ha jó kedvem lesz, még egy honlapot is összedobok útmutatásul. Mindenkinek további szép napot! Üdv: ZsöPö Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Az jó lesz, mert a Mantának is híresen szar a műszerfal világítása, ezért minden új ötlet érdekel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ahogy én látom, eléggé hackelt dolog az ominózus corsánál az a műszerfal. A kilóméteróra biztosan nem ebbe a műszeregyégbe tartozik. Már írtam. :D Az egy 90 utáni GSI műszercsoport, csak egy E Kadett GSI 8V km-óra van benne. Simán be lehet rakni, állítólag semmit nem kell átépíteni hozzá, simán becsavarozható a helyére. Én a mutatós Kadett GSI 16V km-óráját és fordulatszámmérőjét raknám szívesen bele, de az meg ritka, mint a fehér holló. Abban 250-es km-óra van és 8000-es fordulatszámmérő. :lol: Ez René barátom műszeregysége: (remélem látjátok a képet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 ... Ez René barátom műszeregysége: http://www.corsafan.de/galerie/uploads/thu...4813f73a5c7.jpg (remélem látjátok a képet) Én látom a képet. :D Neked mostmár ilyen fog kelleni inkább nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ahogy én látom, eléggé hackelt dolog az ominózus corsánál az a műszerfal. A kilóméteróra biztosan nem ebbe a műszeregyégbe tartozik. Más! Kedves Korzás! Ha Isten is akarja, tökéletes megoldást találtam a műszercsoport megvilágítására. Egyszerű, és nagyszerű, de nem akarom elkiabálni. Előbb szeretném kivitelezni, s utána ígérem nyilatkozom. Ha jó kedvem lesz, még egy honlapot is összedobok útmutatásul. Mindenkinek további szép napot! Üdv: ZsöPö Okés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Én látom a képet. :D Neked mostmár ilyen fog kelleni inkább nem? :lol: http://www.corsafan.de/galerie/uploads/633...f057153252e.jpg Lehet... :lol: De én a 280-as Calibra Turbo óracsoportot rakom bele szerintem. Jók ezek a NeuTec cuccok, csak nem épp olcsók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Lehet... :lol: De én a 280-as Calibra Turbo óracsoportot rakom bele szerintem. Jók ezek a NeuTec cuccok, csak nem épp olcsók. Viktornak is Calis/Vekis van belemókolva és szerintem nem is lett vészes: Annyi, hogy mondta, hogy hőlégfúvóval kicsit még alakított a műanyag burkolat formáján belül, hogy lássa rendesen a szélét is az óracsoportnak, de szerintem nem lett rossz. Mindenesetre én maradok a digitnél, az is egész sokáig tud mérni :lol: Ja, a GSi rendszámos srácnak meg átretusáltam a rendszámát :lol: Kadett BC-n agyalok még. Szerintem az kisebb, mint ami a Vectrákban/Calibrákban van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Viktornak is Calis/Vekis van belemókolva és szerintem nem is lett vészes: Annyi, hogy mondta, hogy hőlégfúvóval kicsit még alakított a műanyag burkolat formáján belül, hogy lássa rendesen a szélét is az óracsoportnak, de szerintem nem lett rossz. Mindenesetre én maradok a digitnél, az is egész sokáig tud mérni :D A Vectra kilóméteróráján is gondolkoztam, csak annak az alján van egy beugró rész a kormányagy miatt, vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Hehe, FuxiMaxi meg Losi ex-Corsája Látom jelenleg már a Duna másik oldalán van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Ha valaki GSi km órát keres. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Hehe, FuxiMaxi meg Losi ex-Corsája Látom jelenleg már a Duna másik oldalán van. :D Már volt róla szó itt. Mint utólag kiderült, a jelenlegi tulajt is ismerem. :lol: Egyébként már Fux is dunántúlra adta el, azóta csak messzebbre került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Már volt róla szó itt. Mint utólag kiderült, a jelenlegi tulajt is ismerem. :D Egyébként már Fux is dunántúlra adta el, azóta csak messzebbre került. Minél messzebb, annál jobb.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Minél messzebb, annál jobb.... :lol: :lol: Én már nem tudom követni ezeket az eseményeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 :lol: Én már nem tudom követni ezeket az eseményeket :D Kérdezz nyugodtan! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Kérdezz nyugodtan! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 :lol: Én már nem tudom követni ezeket az eseményeket :D Ez a cél.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 LET valaki "ócsóér"? Demó biztos ezt is ismeri... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 LET valaki "ócsóér"? Demó biztos ezt is ismeri... Ezt nem ismertem eddig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Sziasztok! Gyors kérdés! A gyári világításkapcsoló háttere világít (mint pl B vectra), vagy ilyet mi nem tudunk. Üdv: ZsöPö Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Sziasztok! Gyors kérdés! A gyári világításkapcsoló háttere világít (mint pl B vectra), vagy ilyet mi nem tudunk. Üdv: ZsöPö Gyors válasz! Igen világít. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 LET valaki "ócsóér"? Demó biztos ezt is ismeri... nem szívbajoskodtak a gsi lökössel,csináltak helyet a coolernek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 nem szívbajoskodtak a gsi lökössel,csináltak helyet a coolernek :lol: Ja, a hüja kocsogok! :D Sziasztok! Gyors kérdés! A gyári világításkapcsoló háttere világít (mint pl B vectra), vagy ilyet mi nem tudunk. Üdv: ZsöPö Azt a részét világítja meg, ahol az a világítás rajz van rajta. Ha kiszedted a kapcsolót, egyből fogod látni, hogyan van benne az izzó. Elég könnyű LED-esíteni, még a lábára forrasztott ellenállással is ügyesen be lehet rakni a tokjába az izzó helyett (persze kicsit formálni kell a lábakon) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Ja, a hüja kocsogok! :D Azt a részét világítja meg, ahol az a világítás rajz van rajta. Ha kiszedted a kapcsolót, egyből fogod látni, hogyan van benne az izzó. Elég könnyű LED-esíteni, még a lábára forrasztott ellenállással is ügyesen be lehet rakni a tokjába az izzó helyett (persze kicsit formálni kell a lábakon) :lol: Milyen izzó kell bele? Benyomod elfordítós(bajonett záras)? Vagy sima belenyomós? Majd este megnézzük a Lurdiban!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Milyen izzó kell bele? Benyomod elfordítós(bajonett záras)? Vagy sima belenyomós? Majd este megnézzük a Lurdiban!!! :lol: A lámpakapcsolóba és az időmérő órába sima belenyomós/becsúsztatós. Bajonettes a műszerfalba kell, de szétszedhetjük a tiédet, ha gondolod... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts