Korzás Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Ezt nézzétek!!! Egy kis olvasni való! Klikk ide!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Ezt nézzétek!!! Egy kis olvasni való! Klikk ide!!! Nincs ilyen Opel Corsa A-ra is esetleg? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Ölni tudnék egy ilyen kis gyűjteményért Corsa A-ból! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Felhívtam őket:http://www.marotikonyvker.hu/home.html De nekik is csak német, meg angol nyelvü van. DÖBBENET! Kadett, meg Omega, meg minden féle fajta Opelhez van magyarnyelvű, csak A Corsa-hoz nincs MIJÉÉÉÉÉÉÉRT??????!!!!!!!!!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Felhívtam őket:http://www.marotikonyvker.hu/home.html De nekik is csak német, meg angol nyelvü van. DÖBBENET! Kadett, meg Omega, meg minden féle fajta Opelhez van magyarnyelvű, csak A Corsa-hoz nincs MIJÉÉÉÉÉÉÉRT??????!!!!!!!!!!! :lol: :D Mert a Corsás úgy is megold bármi felmerülő problémát kábelkötegelővel vagy egyéb univerzális szerszámmal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Nincs ilyen Opel Corsa A-ra is esetleg? :D :lol: Sajna nem találtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Felhívtam őket:http://www.marotikonyvker.hu/home.html De nekik is csak német, meg angol nyelvü van. DÖBBENET! Kadett, meg Omega, meg minden féle fajta Opelhez van magyarnyelvű, csak A Corsa-hoz nincs MIJÉÉÉÉÉÉÉRT??????!!!!!!!!!!! :lol: :D Nem tudom, én is örülnék neki, ha lenne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Mert a Corsás úgy is megold bármi felmerülő problémát kábelkötegelővel vagy egyéb univerzális szerszámmal :lol: Ha már kábelkötgelő!? :D Minap vettem egy csomiteleszkópot. természetesen utángyártottat. (habár a gyári sem lett volna drágább). Természetesen a csatlakozásnál nem stimmeltek a méretek! És akkor jött a KÁBELKÖTEGELŐ, és láss csodát!! ;) Patent! Egyébként tényleg megoldunk mindent gyorsbaokosba, de akkor is! Egy jó kis magyarnyelvü kiadványért a vesémet eladnám! :D Minap lent voltam Miskolcon, és ott a havernak az "Így Csináld" sorozatból a Zaporozsec-hez volt egy könyve! ÉRTED??! ZÁÁPORJÓZSEFHEZ??!! :lol: 1700-as évek óta nem gyárják, de ahhoz van! A nyomorúlt A Corsához meg nincs! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 ......ÉRTED??! ZÁÁPORJÓZSEFHEZ??!! :D 1700-as évek óta nem gyárják, de ahhoz van! A nyomorúlt A Corsához meg nincs! :lol: Mert az A Corsa olyan jó, hogy soha nem megy tönkre, így nem kell hozzá javítási kézikönyv! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Mert az A Corsa olyan jó, hogy soha nem megy tönkre, így nem kell hozzá javítási kézikönyv! :lol: :lol: Ezzel azért vitatkoznék! :D Deháthaeccer IMÁDOM!!?? :D Valakinek nincs elfekvőben egy órája amit az elakadásjelző alá lehet beaplikálni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Egy naív kérdésem azért lenne! (amit, ha lenne kézikönyvem, nem tennék fel! :D ) Mekkor a a corsa tankja? Normális, hogy 39 lityit nyomtam bele a minap? Vagy mehetek, és egy "L" betüt tetováltathatok a homlokomra :lol: Teletankal indúltam, volt benne városban is egy 90 km, és most egy Miskolc oda-vissza! 510 Km-en áll a mutató! És még mindig el fog menni egy jó 150 kilómétert! Hát ilyen jó fogyasztású autóm még nem volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Mert az A Corsa olyan jó, hogy soha nem megy tönkre, így nem kell hozzá javítási kézikönyv! :lol: :D Vagy mert már nem is hasonlít a könyvhöz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Sziasztok! Ismét én vagyok a barom kérdéseimmel. Már-már saját magam is unom. Tehát, követtem a fényt motorháztető bowden irányába, de nem láttam meg. Az a luk szerintem pont akkora, hogy a bowden kifér rajta. Esetleg volna más ötletetek, ahol ki tudom vinni azt a szerencsétlen hőmérőt? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Egy naív kérdésem azért lenne! (amit, ha lenne kézikönyvem, nem tennék fel! :D ) Mekkor a a corsa tankja? Normális, hogy 39 lityit nyomtam bele a minap? Vagy mehetek, és egy "L" betüt tetováltathatok a homlokomra :lol: Teletankal indúltam, volt benne városban is egy 90 km, és most egy Miskolc oda-vissza! 510 Km-en áll a mutató! És még mindig el fog menni egy jó 150 kilómétert! Hát ilyen jó fogyasztású autóm még nem volt! :lol: Hali! 42 Literes az A Corsa tankja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Sziasztok! Ismét én vagyok a barom kérdéseimmel. Már-már saját magam is unom. Tehát, követtem a fényt motorháztető bowden irányába, de nem láttam meg. Az a luk szerintem pont akkora, hogy a bowden kifér rajta. Esetleg volna más ötletetek, ahol ki tudom vinni azt a szerencsétlen hőmérőt? Köszi Esetleg még a bal oldali torony mögötti tömbszelencén lehet kihúzni,amin a hátsó ablak mosó csöve megy be az utastér irányában, nekem a ködlámpa vezója van ott behúzva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Esetleg még a bal oldali torony mögötti tömbszelencén lehet kihúzni,amin a hátsó ablak mosó csöve megy be az utastér irányában, nekem a ködlámpa vezója van ott behúzva! :D Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Sziasztok! Ismét én vagyok a barom kérdéseimmel. Már-már saját magam is unom. Tehát, követtem a fényt motorháztető bowden irányába, de nem láttam meg. Az a luk szerintem pont akkora, hogy a bowden kifér rajta. Esetleg volna más ötletetek, ahol ki tudom vinni azt a szerencsétlen hőmérőt? Köszi Nem vagy barom :lol: :D Valami lyukat csak találsz a falon. A kábeleknek is át kell mennie valahol. Lehet, hogy kicsit kerülő, de az anyós oldalon is áthúzhatod, ahol az antenna megy be az utastérbe. Ahhoz szerintem könnyebb hozzáférni az akksinál és könnyebben ki is lehet pattintani. Kicsit tágítasz vagy belevágsz a tömítésbe (kábelvastagságtól függően) és már mehet is tovább a drót :lol: A fényt az alagút végén meg szerintem pont a gumitömítés miatt nem láthattad, azt ki kell tapogatni és kipattintani, amíg melléhúzod a neked kellő szálat. Persze a gumigyűrűn belülre kell húzni, hogy ne súrlódjon a vezeték a kasztnin. Találtam egy kis rajzot a gépháztetőről, hátha segít: A teljes lengyel nyelvű javítási könyvet itt találjátok: http://www.corsa-a.pl/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Nem vagy barom :lol: :D Valami lyukat csak találsz a falon. A kábeleknek is át kell mennie valahol. Lehet, hogy kicsit kerülő, de az anyós oldalon is áthúzhatod, ahol az antenna megy be az utastérbe. Ahhoz szerintem könnyebb hozzáférni az akksinál és könnyebben ki is lehet pattintani. Kicsit tágítasz vagy belevágsz a tömítésbe (kábelvastagságtól függően) és már mehet is tovább a drót :lol: A fényt az alagút végén meg szerintem pont a gumitömítés miatt nem láthattad, azt ki kell tapogatni és kipattintani, amíg melléhúzod a neked kellő szálat. Persze a gumigyűrűn belülre kell húzni, hogy ne súrlódjon a vezeték a kasztnin. Találtam egy kis rajzot a gépháztetőről, hátha segít: A teljes lengyel nyelvű javítási könyvet itt találjátok: http://www.corsa-a.pl/ Szia Stefan! Köszönöm a segítséget. Nekem nincs fenn elöl antenna, jobban mondva sehol sincs. Azért meg fogom találni azt a lyukat? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Szia Stefan! Köszönöm a segítséget. Nekem nincs fenn elöl antenna, jobban mondva sehol sincs. Azért meg fogom találni azt a lyukat? Köszi Jó kérdés. Szerintem mindenképp ott lesz, max. be lesz dugaszolva. Az is lehet, hogy az a kis gumidugó színre is van fújva, ha sosem volt használva, de tuti megtalálod. Ezt a dugót is kilyukaszthatod a vezeték átmérőjére, de mindenképp érdemes visszarakni valamit, hogy ne jusson be könnyen víz. Viszonylag magasan van, szóval nem nagyon tud, de gondolom könnyebben párásodik is, ha nincs ott semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Jó kérdés. Szerintem mindenképp ott lesz, max. be lesz dugaszolva. Az is lehet, hogy az a kis gumidugó színre is van fújva, ha sosem volt használva, de tuti megtalálod. Ezt a dugót is kilyukaszthatod a vezeték átmérőjére, de mindenképp érdemes visszarakni valamit, hogy ne jusson be könnyen víz. Viszonylag magasan van, szóval nem nagyon tud, de gondolom könnyebben párásodik is, ha nincs ott semmi. Köszönöm! Szóval akkor vhol az aksi körül keresgéljek egy gumidugó szerű valamit? Üdv: Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Köszönöm! Szóval akkor vhol az aksi körül keresgéljek egy gumidugó szerű valamit? Üdv: Peti Jaja, a fal függőleges részénél az utastér felé, de mondom, belenézel és szerintem egyből látni fogod. Keresgélek képeket, de nem nagyon találok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Háháá... Demó régi vasáról találtam egy képet, amin látszik a helye. Az akksi mellett balra egyértelműen látszik a fekete kis dugó. Mostmár tudod hol keresd! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Háháá... Demó régi vasáról találtam egy képet, amin látszik a helye. Az akksi mellett balra egyértelműen látszik a fekete kis dugó. Mostmár tudod hol keresd! :lol: :D Köszönöm, most már menni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Kedves Opel FUN-ok! Stefan egyik hozzászólásában mellékelt egy pdf fájlt ami az hőn áhított A Corsa könyv lengyel változatát tartalmazza. Egy kicsit szorgoskodtam, és kimásoltam egy két robbantott rajzos képet egy word formátumba. huszonvalahány oldal, de csak kép. Lengyelül sajnos nem tudok! Akinek kell az dobjon üzenetben egy mailt, és elküldöm neki szívesen! :lol: Na maradok tisztelettel: Mihaszna a Zulu! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Kedves Opel FUN-ok! Stefan egyik hozzászólásában mellékelt egy pdf fájlt ami az hőn áhított A Corsa könyv lengyel változatát tartalmazza. Egy kicsit szorgoskodtam, és kimásoltam egy két robbantott rajzos képet egy word formátumba. huszonvalahány oldal, de csak kép. Lengyelül sajnos nem tudok! Akinek kell az dobjon üzenetben egy mailt, és elküldöm neki szívesen! :lol: Na maradok tisztelettel: Mihaszna a Zulu! :D Nekem elküldhetnéd! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts