tgabika76 Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Kérdés: nincs valakinek meg elektronyikus formában a Corsa A "Hogyan csináld" c. könyv? Megvan a Kadett, Omega és Vectra. De Corsa-s nincs! Az valami cukorka lehet, mert mindenki azt akarja (én is), úgyhogy ha valaki hozzájut elektronikus formában, akkor azonnal ossza meg valahogy, ha meg papírból van meg neki akkor meg sürgősen álljon neki szkennelni! (Én már feltúrtam érte az egész netet, de nincs sehol, sőt még eredeti nyomtatott kiadásban sincs se a Marótinál, se felénk antikváriumban, sem országos online is böngészhető antikváriumban vagy könyvesboltban B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Tessék! ;) Meg kell tanulni németül! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ekkora állatok miért vesznek ilyen kisautót? :blush: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Én is 190 magas és 110 kg vagyok. Kis háromajtósba érdekes a beszállás, de azután már tágas. Nekem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ... (Én már feltúrtam érte az egész netet, de nincs sehol, sőt még eredeti nyomtatott kiadásban sincs se a Marótinál, se felénk antikváriumban, sem országos online is böngészhető antikváriumban vagy könyvesboltban :D ) igaz sem volt... :blush: Gondolom már a kiadó sem létezik és a beszerezhetetlensége miatt nem is lenne jogsértő, ha valaki megosztaná elektronikus formában... ;) B) Ha meg van jogutód, akkor sürgősen csipkedje magát, mert lenne rá kereslet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Én is 190 magas és 110 kg vagyok. Kis háromajtósba érdekes a beszállás, de azután már tágas. Nekem. B) Lehet, hogy neked érdemes lenne a kasztnit ilyen Funny Car-osra megcsinálni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Már a feleségem is tudja, hogy mit jelent a C20XE, meg a bigblock és az ehhez tartozó ínyencségek, kénytelen volt figyelni, mert mással kapcsolatban nem nagyon lehet mostanában velem kommunikálni.. B) Holott annyira fogékony az ilyesmire, mint én keresztszemes hímzés vs. mittoménmilyen hímzés eszmefuttatásra. kb ugyanez a szitu itt pécsen az én házacskám táján is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Én is 190 magas és 110 kg vagyok. Kis háromajtósba érdekes a beszállás, de azután már tágas. Nekem. ;) Azért a kiszállás is eléggé látványos lehet :D Tegnap felajánlottam a sógórnőméknek, hogy hazafuvarozom őket, a sógornőm 185 magas, mondjuk úgy.... nem filigrán, a sógórom pedíg 2 méter, 160kg.... :blush: Meg sem próbált mellém ülni, hátul hétrét görnyedve kuporgott, tele volt vele az ótó. Le kellett volna fotózni. Az 1.2-es moci így még harmadikban is nyikorogtatta váltásnál a kerekeket!! Elő-feeling a C20XE-hez B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 kb ugyanez a szitu itt pécsen az én házacskám táján is ;) Ez ragályosabb, mint az influenza B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Ez ragályosabb, mint az influenza B) Miért nem veszed meg azt a Corsát amit Demó árul?Vagy legalább a technikai részét?Abban tényleg benne van minden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Miért nem veszed meg azt a Corsát amit Demó árul?Vagy legalább a technikai részét?Abban tényleg benne van minden... Jó is lenne.. Csak apránként fog menni az építkezés, jó, ha őszre összeáll a kép B) (nagy család, válság, stb..) Bár aa főnököm valami novoszibirszk-i fuvart emleget, az kicsit meggyorsítaná, meg ha nyáron indul kazahsztán. Én már akár a plútóra is elmennék, mert már az is késő lenne ha tegnap kész lett volna a méregzsákom, de mussza várni.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Sziasztok! Boldog tulajdonosa vagyok egy 91-es Corsának (C14NZ), túl vagyunk egy kis kasznimunkán, fényezésen, gyűrűzésen és rengeteg alkatrész cserélve lett a kocsiban, ma meglett a zöldkártya és a műszaki is. Viszont egy pár napja elkezdett rángatni, nem tudja tartani a sebbeséget, ha viszont odalépek neki akkor megindul, de ha csak tartom a gázt akkor mindig megtorpan rángat és lassulunk, nem fordulatszám függő, mindig ezt csinálja. Alapjáratom van, bár néha kicsit ingadozik. Szerintetek mi lehet a gond? Segitségeteket előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Sziasztok! Boldog tulajdonosa vagyok egy 91-es Corsának (C14NZ), túl vagyunk egy kis kasznimunkán, fényezésen, gyűrűzésen és rengeteg alkatrész cserélve lett a kocsiban, ma meglett a zöldkártya és a műszaki is. Viszont egy pár napja elkezdett rángatni, nem tudja tartani a sebbeséget, ha viszont odalépek neki akkor megindul, de ha csak tartom a gázt akkor mindig megtorpan rángat és lassulunk, nem fordulatszám függő, mindig ezt csinálja. Alapjáratom van, bár néha kicsit ingadozik. Szerintetek mi lehet a gond? Segitségeteket előre is köszi! Szia, Ki kell mérni a szenzorokat, ha azok rendben akkor motorvezérlő. De lehet gyertyakábel vagy megszakító is. De akár még dugulás is lehet a kipufogóban. Meg még lehet egy pár dolog de én ebben a sorrenben indulnék el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Ez ragályosabb, mint az influenza B) tudom,nálam már fél éve megy ez... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 tudom,nálam már fél éve megy ez... B) Akkor neked már kész az ótód gondolom Nem vagyok irígy.... Nem.. Áááá, neeeem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Akkor neked már kész az ótód gondolom Nem vagyok irígy.... Nem.. Áááá, neeeem.... Nem, neki sincs még XE Corsája. ;) Nem vagy elkésve. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Nem, neki sincs még XE Corsája. :blush: Nem vagy elkésve. ;) és nemis lesz még 1 darabig... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Gondolom már a kiadó sem létezik... Nemtom hogy létezik-e, ez volt anno az "Így csináld..." könyvek kiadója: SIMÜFO Műszaki Fordítóiroda és Könyvkiadó: 1163 Budapest, András u. 53. Tel. / fax: 1 184-1579 Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Nem, neki sincs még XE Corsája. ;) Nem vagy elkésve. B) Dehogyisnem.. A türelmetlenség monnyon le!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Dehogyisnem.. A türelmetlenség monnyon le!! Egyébként a 600ezres kulcsrakész autó nagyon megfontolandó ha ennyire rá vagytok állva B) Készen van, nem kell veele pöcsölni, és ha magadnak csinálod tuti többe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Egyébként a 600ezres kulcsrakész autó nagyon megfontolandó ha ennyire rá vagytok állva B) Készen van, nem kell veele pöcsölni, és ha magadnak csinálod tuti többe kerül. Kb. duplája....alsó hangon, mire ilyen lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Kb. duplája....alsó hangon, mire ilyen lesz.... ha csak szigoruan a kifizetett pénzt nézed....de a te időd, garázsod, stb sincs ingyen....ezt annyira sokan elfelejtik....vagy mindenki időmilliomos B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Az tuti, hogy ha valaki ilyent akar, akkor nem tud jobbat csinálni, mint azt megvenni. Alá kellene rakni valami rendes futóművet és teljesen kész is van. Az a baja még, hogy 180 felett nem igazán stabil, amit nem lehet elmondani se az enyémről se a Stefánéról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Az tuti, hogy ha valaki ilyent akar, akkor nem tud jobbat csinálni, mint azt megvenni. Alá kellene rakni valami rendes futóművet és teljesen kész is van. Az a baja még, hogy 180 felett nem igazán stabil, amit nem lehet elmondani se az enyémről se a Stefánéról. - 5 ajtós kell - nem tudok egyben 600k pénzt rászánni - a laposbuxa is monnyon le.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Hali!ű Na milyen lesz a nyárigumis alufelnim? Klikk ide! klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts