topmodel Elküldve Január3, 2009 Elküldve Január3, 2009 Arra van jobb ötletem: http://images.netbag.hu/20070731/15372135527.jpeg :) És lárványosabb is a hátulkaparós :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2009 Elküldve Január3, 2009 Na ja. Abban viszont teljesen igazatok van, hogy a Corsa sokkal meglepőbb. :rolleyes:
Demó Elküldve Január3, 2009 Elküldve Január3, 2009 Az igazán tuti a hátsó ablakon volt: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/58..._1216564569.jpg :) Régi, szép idők! :rolleyes:
topmodel Elküldve Január5, 2009 Elküldve Január5, 2009 Nézzétek a kép jobb szélét! Híres lettem! ;) http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1224156116.jpg Tudtam, hogy már láttalak valahol.. Gigasztár lettél!! B)
padregas Elküldve Január5, 2009 Elküldve Január5, 2009 Hello, Elujságolnám, hogy ma vételeztem egy 91-es gsi-t c20xe motorral! mostmár 2-en vannak és mindketten rángatnak alacsony fordulaton. C16NZ motorvezérlő elektronoka hibás tuti, csere és jó - a héten veszek bele C20XE néha jó, de többnyire rángat, nehezen veszi a fordulatot, de 3-4ezer felett összeszedi magát és hasít van hogy alapjárat sincs... talán légtömegmérő, a motor egy 92-es vectrából való Ötlete vkinek?
padregas Elküldve Január5, 2009 Elküldve Január5, 2009 Nincs valakinek egy eladó corsája, bármilyen motorral, a lényeg, hogy folyamatosan rángasson és én megveszem!
Korzás Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Hali srácok! Találtam egy donort! 1.6 16V GSi Kadett külföldi papíros! Ehhez a motorhoz mit kellene kicserélni az én autómon(Corsa A 1.4i, 1992.12., 5gangos váltó)? A mostani váltó az megfelelne?Mert nem akarnék a féltengely hegesztéssel foglalkozni! Vagy azt is a GSi-ből kellene áttenni? Gondolom a motortartókat minden féle képpen a GSi-ből kellene áttenni!?!
Stefan Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Nincs valakinek egy eladó corsája, bármilyen motorral, a lényeg, hogy folyamatosan rángasson és én megveszem! Már így megszoktad? B)
Stefan Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Hali srácok! Találtam egy donort! 1.6 16V GSi Kadett külföldi papíros! Ehhez a motorhoz mit kellene kicserélni az én autómon(Corsa A 1.4i, 1992.12., 5gangos váltó)? A mostani váltó az megfelelne?Mert nem akarnék a féltengely hegesztéssel foglalkozni! Vagy azt is a GSi-ből kellene áttenni? Gondolom a motortartókat minden féle képpen a GSi-ből kellene áttenni!?! Szerintem sima 1.6 16V, nem GSi az. Kadettnél 1.8-tól volt GSi, ha jól tudom. A féltengelyek szerintem nem lesznek jók a Corsába, már csak a hossza miatt sem. 1.6 16V Corsa csak a B GSi-ből volt, de attól még elképzelhető, hogy rámegy az A-ban lévő F10/F13-rera. A motortartót talán érdemes lehet átrakni, akkor kicsit masszívabban lesz benne a motor, de bakot újat érdemes venni bele.
Demó Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Hello, Elujságolnám, hogy ma vételeztem egy 91-es gsi-t c20xe motorral! mostmár 2-en vannak és mindketten rángatnak alacsony fordulaton. C16NZ motorvezérlő elektronoka hibás tuti, csere és jó - a héten veszek bele C20XE néha jó, de többnyire rángat, nehezen veszi a fordulatot, de 3-4ezer felett összeszedi magát és hasít van hogy alapjárat sincs... talán légtömegmérő, a motor egy 92-es vectrából való Ötlete vkinek? A Corsa GSI C20XE-vel? B) Szerintem, ha lehozod hozzám, akkor megoldom, meg amúgy is jó lenne átnézni ilyen átépített autót, hogy milyen megoldások vannak benne. Az egyémen kívül még egy GSI-ről tudok, amiben C20XE van, azt már készen átépítve hozták be és ha jól tudom igen ritkán Bp.-en használták. Tennél fel képeket motortérről, meg az autóról? Esetleg az aljáról, féltengelyek, lengőkarok... Nagyon érdekel, hogy mit vettél! ;)
Korzás Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Srácok, vkinek nem kellenének az ültető rugóim elsők és a hátsók is 60-asak, legalábbis az van ráírva! elcserélném -40-es körüliekre! Nekem túl sok a -60mm, mert nagyon alacsonyan van a katalizátorom, lejebb, mint a kocsi köszöbének szintje és így leér a kapubehajtóban! Próbáltam feljebb csalni a kipufogót, de nemment! Vki tudna segíteni a kipufogóm feljebb csalásán, mert hely az lenne neki?
padregas Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 A Corsa GSI C20XE-vel? B) Szerintem, ha lehozod hozzám, akkor megoldom, meg amúgy is jó lenne átnézni ilyen átépített autót, hogy milyen megoldások vannak benne. Az egyémen kívül még egy GSI-ről tudok, amiben C20XE van, azt már készen átépítve hozták be és ha jól tudom igen ritkán Bp.-en használták. Tennél fel képeket motortérről, meg az autóról? Esetleg az aljáról, féltengelyek, lengőkarok... Nagyon érdekel, hogy mit vettél! ;) Ez egy német építésű fekete-metál corsa, benne: erősített váznyúlvány, állítható futómű, digit műszerfal, bukócső. A GFS-nél nézték át és rendbe találták. Képek privben. Merre laksz? Légtömegmérőt lehet-e pucolni? Ma reggelre nagyon kritikus lett a hangulat, alig marad meg az alapjárat és alig pörög fel a motor, de melegen elviselhetöbb, 3ezer felet jól van. B.
Stefan Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Ez egy német építésű fekete-metál corsa, benne: erősített váznyúlvány, állítható futómű, digit műszerfal, bukócső. A GFS-nél nézték át és rendbe találták. Képek privben. Merre laksz? Légtömegmérőt lehet-e pucolni? Ma reggelre nagyon kritikus lett a hangulat, alig marad meg az alapjárat és alig pörög fel a motor, de melegen elviselhetöbb, 3ezer felet jól van. B. Rakhatál ide is pár képet B)
Korzás Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Rakhatál ide is pár képet B) Jaja! Én is megnézném a képeket!
Demó Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Én láttam a képeket! ;) Asszem ez az a Corsa, amit meg akartam venni régebben, csak akkoriban azt mondta a tulaj, hogy kiveszik belőle a motort. B)
padregas Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 A C16NZ-ről is rakok fel képet ha akarjátok B) De ezt a videót legalább: http://auto.indavideo.hu/video/Nurburgring_-_erkezes
Demó Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Ez egy német építésű fekete-metál corsa, benne: erősített váznyúlvány, állítható futómű, digit műszerfal, bukócső. A GFS-nél nézték át és rendbe találták. Képek privben. Merre laksz? Légtömegmérőt lehet-e pucolni? Ma reggelre nagyon kritikus lett a hangulat, alig marad meg az alapjárat és alig pörög fel a motor, de melegen elviselhetöbb, 3ezer felet jól van. B. Szerintem nem a légtömegmérővel lesz ott a gond. Hajóson lakok, Bp.-től kb. 140km-re délre. Itt van minden alkatrészem próbára és van diagnosztikai műszerem is. XE A Corsákkal szerintem itthon nekem van a legtöbb tapasztalatom, tehát mindenképp jó lenne összefutnunk, mert az hogy német építésű, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy tökéletes. Főleg mert már évek óta itthon van.
Stefan Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 A C16NZ-ről is rakok fel képet ha akarjátok ;) ... Ha Corsa, akkor ne sajnáld a képeket! B)
Atommanó Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Hát van azért ott egy két pitty putty...de jó kis kocsi lehet... B) Grat hozzá... ;)
Demó Elküldve Január6, 2009 Elküldve Január6, 2009 Ja, heggeszteni tuti lesz mit, mint az enyémen is, csak az enyémen legalább eltakarták a küszöbök. ;) Bukócsövet nem láttam egyik képen se. B) Az ülései viszont nagyon tetszenek, meg úgy az egész szerintem jól néz ki. Ez legalább nem piros, mint a legtöbb 2000-es Corsa. :blush:
Recommended Posts