Demó Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Tehát akkor mikor lesz kész a Corsád? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Tehát akkor mikor lesz kész a Corsád? :) ÖÖööö... háááát... Remélem őszre.. Nem ér ilyet kérdezni egy frissen besózott ánuszútól, mert minnyá befexem a vonat alá.. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Láttam az autoscouton egy XE mocis Calibrát, sperrdifivel 800 juróért. Azon filózom, hogy majd valami ilyesmit kellene hozni majd donornak, a maradékot meg tán el lehetne biznicelni. Költséghatékonyságiból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Láttam az autoscouton egy XE mocis Calibrát, sperrdifivel 800 juróért. Azon filózom, hogy majd valami ilyesmit kellene hozni majd donornak, a maradékot meg tán el lehetne biznicelni. Költséghatékonyságiból. Ha tényleg sperres, akkor el kell hozni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 A hangsúly a majdon van sajna, még nincs "kedvem". :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 A hangsúly a majdon van sajna, még nincs "kedvem". :rolleyes: Sperres máskor nem lesz! :) Egy rendes torsendifi 1000 euró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Itt van: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=botafxb3s2ms Ha Wegfahrsperre=sperrdifi, akkor ez az lehet, nem vagyok képzett dojcsespráher :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Sperres máskor nem lesz! :rolleyes: Egy rendes torsendifi 1000 euró. Nekem kell, hogy legyen, őrangyal vigyáz a projektemre, még a píz is hamarabb meglesz tán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Itt van: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=botafxb3s2ms Ha Wegfahrsperre=sperrdifi, akkor ez az lehet, nem vagyok képzett dojcsespráher :rolleyes: Ebben X20XEV van, a Wegfahrsperre pedig immobilizer. :) Komplett C20XE Calibra, vagy Vectra 2000 a legolcsóbb mostanában, ha komplett autót keresel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Ebben X20XEV van, a Wegfahrsperre pedig immobilizer. :) Sperr az sperr, lényeg, hogy zárjon :rolleyes: Ez az az eset, mikor nem az okos hülyéskedett.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Sperr az sperr, lényeg, hogy zárjon :rolleyes: Ez az az eset, mikor nem az okos hülyéskedett.... :) Immos motort tuti nem vennék A Corsába, azzal csak szopás van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Immos motort tuti nem vennék A Corsába, azzal csak szopás van. :rolleyes: Immobilájzör monnyon le!! ...nézelődök tovább.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Hmmm... Innentől felelősségemnek érzem, hogy egyszer megautókáztassalak egy 3000-es Mantával. :D Ott a móka nem az egyenesben van. :D Hamár fertőzés van, akkor legyen fertőzés. :) Hűűű... ez engem is érdekelne :rolleyes: Megtörtént. Igen... Csak 165-ös, de eltekeri a 195-ös nyárit is, ha kell... :D Örülök, hogy "segíthettem" (bár szerintem pont, hogy rántottam rajtad egyet a lejtő felé :) :) ) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Csak 165-ös, de eltekeri a 195-ös nyárit is, ha kell... :D Örülök, hogy "segíthettem" (bár szerintem pont, hogy rántottam rajtad egyet a lejtő felé :) :rolleyes: ) :) Állati jó volt! Köszi, nem rántottál, toltál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Hmmm... Innentől felelősségemnek érzem, hogy egyszer megautókáztassalak egy 3000-es Mantával. :) Ott a móka nem az egyenesben van. :) Hamár fertőzés van, akkor legyen fertőzés. :rolleyes: 3000-es Mantával se lehet gyorsabban menni a kanyarokban, mint egy 2000-es Corsával. A különbség annyi, hogy a Corsa mindig az orrát fogja kicsit tolni, a Manta meg vagy az orrát, vagy több gázra a seggét. :) 3000 12V manta amúgy egyáltalán nem ellenfél, a 24V már talán érdekesebb lenne, de olyanhoz még nem volt szerencsém. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Állati jó volt! Köszi, nem rántottál, toltál :rolleyes: Etalon fényezés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Nem is versenyre gondoltam. Tiszta sor, hogy a Corsa jobban gyorsul, jobban megy, meg efféle. Node amikor kanyar előtt rárántasz a kormányra, majd picit vissza, közben ráálsz a gázra... No ezt nem csinálod meg Corsával. :) (igaz még csak 2.2-vel játszottam, és szarok is egy picit, hogy túlságosan orrsúlyos 3.0-al, de akkor is ki lesz próbálva azzal is. :)) Etalon fényezés :) Az igazán tuti a hátsó ablakon volt: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/58..._1216564569.jpg Kövezzetek meg, de ez az autó k*vajól nézett ki! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Etalon fényezés :) Már beugrott, láttam ezeket a képeket is a 65455746745464745545645 mellett, ami "A" Corsás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Már beugrott, láttam ezeket a képeket is a 65455746745464745545645 mellett, ami "A" Corsás :rolleyes: Dekódolnád? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Kövezzetek meg, de ez az autó k*vajól nézett ki! :) Madmax style :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Dekódolnád? :) Az elmúlt néhány napban annyi darab Corsás képet, videót láttam és valamivel több kommentet olvastam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Madmax style :rolleyes: Arra van jobb ötletem: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 3000-es Mantával se lehet gyorsabban menni a kanyarokban, mint egy 2000-es Corsával. A különbség annyi, hogy a Corsa mindig az orrát fogja kicsit tolni, a Manta meg vagy az orrát, vagy több gázra a seggét. :rolleyes: 3000 12V manta amúgy egyáltalán nem ellenfél, a 24V már talán érdekesebb lenne, de olyanhoz még nem volt szerencsém. :) Jómagam a közelmúltig hátsókerekes fan voltam (sok régi Alfa, transaxle hajtás, hajjaajjj....), több, mint húsz év kellett hozzá, hogy belássam az elsőkerekes ótó kezesebb. Hátsókerekes nagyteljesítményűt nagyon kell tudni vezetni, az orrhajtású megbocsátóbb. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Arra van jobb ötletem: http://images.netbag.hu/20070731/15372135527.jpeg :rolleyes: Átmentem az X -be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts