Korzás Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Köszi! Így nézne ki! Klikk ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Nekem is van két Kadett GSI légbeömlőm, csak nem tudom még, hogy berakjam-e őket. Legszebben úgy lehet őket berakni, hogy ha lemezzel együtt veszed meg és egy kasztnis behegeszti. Akkor egy magasságban lesz a lemezzel, mintha gyári lenne. Lehet én is megcsinálok majd egy motorháztetőt ilyenre, de a mostanit nem fogom szétvagdosni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Nekem is van két Kadett GSI légbeömlőm, csak nem tudom még, hogy berakjam-e őket. Legszebben úgy lehet őket berakni, hogy ha lemezzel együtt veszed meg és egy kasztnis behegeszti. Akkor egy magasságban lesz a lemezzel, mintha gyári lenne. Lehet én is megcsinálok majd egy motorháztetőt ilyenre, de a mostanit nem fogom szétvagdosni. Azt mondod, hogy a sűlyesztett felső síkja síkban van a motorfedéllel? Nem áll ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Ezt skubizzátok! Klikk ide! A legalsóképen van egy ilyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Meg ezt! Klikk ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Véged van! Megfertőződtél. Ez már a végső stáció (tapasztalatból mondom :rolleyes:) . :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Véged van! Megfertőződtél. Ez már a végső stáció (tapasztalatból mondom :rolleyes:) . :) :) Én is így érzem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Így van, így néz ki, ha Kadett géptetőből kivágott lemezzel lesz beheggesztve a légbeömlő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 EVO meg LET Corsa játszadozik a pályán. Kérdés, hogy ki kivel... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Hát igen, az EVO-val lehet kanyarban is menni. De milyen szépen dobálta a Corsa a seggét! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Azért vicces,hogy a célegyenes elején jelezte neki,hogy menjen,de azért ott mindig nyomott bele egy kövéret és így nem tudott az EVO elhúzni mellette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Hali! Ismeri vki a német gyártmányú Formel ültető rugókat? Nekem sikerült szereznem egy 60/40 -es szettet, csak az a bajom, hogy nekem sok elől a 60mm, mert nagyon rossz utakon járok, meg a kapubehajtóban is felakad az autó! ha van vkinek egy pár első 30mm, vagy 40mm-es ültetőrugója, akkor szívesen elcserélném a 60-asomra. Vagy van vkinek jobb ötlete a problémám orvosolására? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Tudja vki, hogy mibe kerül bontottan egy Corsa A hűtő? Mert az enyém szivárog, csöpög. Esetleg van vkinek egy elfekvőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Tudja vki, hogy mibe kerül bontottan egy Corsa A hűtő? Mert az enyém szivárog, csöpög. Esetleg van vkinek egy elfekvőben? Újban sem drágaság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Kinek mi a drága? A Bárdinál 18000 a Valeo által gyártott.Még kedvezménnyel is rázós! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Máté87 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Helló! Nem tud valaki 91-es A corsa hoz világitáskapcsolót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Kinek mi a drága? A Bárdinál 18000 a Valeo által gyártott.Még kedvezménnyel is rázós! Gyanítom, itt kméten olcsóbban megkapnám..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Helló! Nem tud valaki 91-es A corsa hoz világitáskapcsolót? Sajnos az A corsához a bontókban sincs kapcsoló. Legalább is én felhívtam vagy 5-öt, és nem volt nekik. Egyik kedves fórumtárstól sikerűlt nekem is kedvezményesen szereznem egyet. A UNIX-nál lehet kapni gyárit, de az meg 9ezer forint :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Máté87 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Hát azt én is tapaasztaltam már hogy nagyon ritka bontóban. De azért köszönöm. Ha mégis van valakinek egy felesleges az érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Azért elő szokott fordulni bontókban. Mi a baja a tiédnek, mert van olyan hiba, ami javítható. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Sziasztok, Ha valakinek lenne egy eladó c16nz motorvezérlője, az kérem haladéktalanul jelezze az árával. Corsás: nekem talán még van világítás kapcsolóm valahol a garázs mélyén, meg van egy prima kis kesztyütartóm ami talán kellett még valakinek anno, meg sok maradákom egy 91-es 1.4iből. Köszönettel B. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Sziasztok! Nemrég jutottam hozzá egy 91-es, 3 ajtós Corsához (C14NZ). Kellene pár alkatrész hozzá, hátha van valakinek elfekvőben otthon: jobb első fényszórófehér (micsoda igények :rolleyes: ) index (bal-jobb)jobb hátsó lámpabúracsomagtartó teleszkópkesztyűtartó fedél (vagy komplett kesztyűtartó)bal oldali, A oszlop takaró műanyagés egy fordulatszámmérős km-óra! :) szükségem lenne még egy főfékhengerre, de azt inkább majd újonnan! Voltam kb. 4 bontóban BP-n, de sehol semmi. Ha valakinek lenne otthon valami, legyen szíves jelezzen vissza! Előre is köszönöm! Üdv, Csaba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 jobb első fényszóró- újban se drága, a használtaknak mindnek tompa a foncsorafehér (micsoda igények :rolleyes: ) index (bal-jobb)- 91-esben gyárilag mindegyik fehérjobb hátsó lámpabúra- vancsomagtartó teleszkóp- szerintem vankesztyűtartó fedél (vagy komplett kesztyűtartó)- ritka az ép darab, padregas egy hozzászólással előtted írt egyről.bal oldali, A oszlop takaró műanyag- ha alaposan körülnézek lehet az is leszés egy fordulatszámmérős km-óra! :) - Kadett digit van, Corsáét interneten keress (duen, stb...), csak 90 utánié jószükségem lenne még egy főfékhengerre, de azt inkább majd újonnan!- abból van vagy 5 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Fényt kibocsátó eszközöket csak azért írtam, hogy hátha. Már ki vannak nézve újonnan. padregasnak már írtam ez ügyben, köszi. Néztem én is a Kadett féle digitet, mert volt olyan bratyónak. Az "analog" Kadett km órát összehasonlítottam az Corsa félével, de nagyobbnak tűnt, ezért is vetettem el a digitet. De ha azt mondod, hogy a 90 utániét be lehet építeni mókolás nélkül, akkor felhajtok egy olyat. Majd megnézem, hogy milyen a főfékhengerem, és írok. Esetleg tudnál küldeni árakat pü-ben, hogy melyiktől mennyiért szabadulnál meg? Meg lenne még egy kérdésem: hébe-hóba jársz a nagyfaluban, vagy posta? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Corsa műszerből jó neked csak a 90 utáni, Kadettéból mindegy, ha 90 utáni Corsád van. Nekem is bent van még, teljesen jól passzol. :rolleyes: Ha érdekel, akkor olyanom is van még pár. :) Mi kellene akkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts