afonya Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 A varázsszó: einspritz! :D Ja. Ja. Másfél órás vetítés után sem ment jobban. Mármint az autó. ;) :P :D Pedig még pezsgőlocsolás is volt benne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 A Corsában minden olyan pofon egyszerű, hogy nem is kell könyv hozzá. :D Mondjuk az enyémhez meg már külön könyv kellene, mert alig van valami, ami nincs átalakítva. :P De bizony neked is kellene egy könyv hozzá! De csak azért, hogy tudjad, hogy is volt eredetileg :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 De bizony neked is kellene egy könyv hozzá! De csak azért, hogy tudjad, hogy is volt eredetileg :P :D Az nem érdekes, hogy mi hogyan volt eredetileg, hanem inkább az, hogy mi miből is van és hogyan passzol! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 sziasztok. régebben volt belnkelve hogy mihez vagy milyen átalakításhoz kell múbizonylat vagy valami ilyesmi, az érdekelne engem, ha esetle valakinek megvan, belinkelhetné, vagy pü-ben elküldhetné. köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Valahol van egy törvények, jogszabályok topic. Ott tuti van erről szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Máté87 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 Helló! Egy kis segitséget szeretnék kérni! Egy 1.2 es A corsába kéne befecskendezö szelep, az érdekelne hogy kb mennyibe kerülhet. Elöre is köszönöm a segitséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Helló! Egy kis segitséget szeretnék kérni! Egy 1.2 es A corsába kéne befecskendezö szelep, az érdekelne hogy kb mennyibe kerülhet. Elöre is köszönöm a segitséget! Tegyél bele Astráét, C14NZ-ből! :D Kitűnően működött vele a próbák során. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Máté87 Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 Tegyél bele Astráét, C14NZ-ből! :D Kitűnően működött vele a próbák során. Az az igazság hogy nem nekem kell hanem egy jobarátomnak. Ö fent van pesten és nem igen járatos ott ezért kért meg hogy kérdezzek utána neten hogy kb mennyibe is fájna neki ez a dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Sziasztok. találtam egy kis A Corsát, azt irják róla h 14i sport és hogy 104 lóerő :S ilyen van?? ;) KATT amugy nem néz ki roszul, valaki tud róla valamit esetleg?? azt irja a srác hogy pesten,szeged leht megnézni segítsetek pls vagy ha valaki tud egy jó kis 1.4-es corsa-t már az ujabbikat a nagylököset jóáron,jó álapotban,műszakival,nem széthajtva,szétgányolva, szólhatna nekem köszike!! :D) max 200-ezer-ig üdv!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Dehogy van, az ember hülyeségeket írkál. A mellékelt képen egy C14SE látszik, ami éppen 82lóerős, szóval még csak azt sem mondhatom hogy a kilowatthoz írta a lóerőadatot, mert a 76 sem stimmel... Érdekes szövegrész még, hogyaszongya: "B kategóriás corsának a műszerfala van benne". B kategóriás Corsa? B generáció esetleg, de nem kategória, mert ez azt feltételezné hogy valami másodrendű vacak... ráadásul egy frissítés utáni A Corsa műszerfal van a képen, mégcsak nem is az amit írt, de az sem amire gondolt sztem... Emberünk nagyon érthet az autójához... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 biztos nyerte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 biztos nyerte :D :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Hali Srácok! Szükségem lenne egy kis segítségre!!! A Corsa-mat fényeztettem a napokban, persze én kitaláltam, hogy a lökös is legyen lefújva szíre, de úgy, hogy ne legyen rücsis műanyag kinézete. Régen én magam lefújtam sima lökhárító festékkel,ami folyamatosan pergett le,de volt ahol ott maradt rendesen. A fényezőm ezt nem tudta teljesen eltávolítani és ráfújta a szórógittet,ami megoldotta a régi festéket és így most van,ahol szép, van ahol rücsis,nagyon csúnya. A fényező azt mondta, hogy műanyag tisztára kellene tisztítani, na de mivel? A homokfúvósok nem bíztatnak a dologgal. Szerintetek mi legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 A fényező azt mondta, hogy műanyag tisztára kellene tisztítani, na de mivel? A homokfúvósok nem bíztatnak a dologgal. Szerintetek mi legyen? Vegyél egy olyat, amit még nem fújtak semmilyen szilikon alapú fényesítő/ápolóval, és azt alapozzátok le ill. fessétek le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Sziasztok. találtam egy kis A Corsát, azt irják róla h 14i sport és hogy 104 lóerő :S ilyen van?? :D KATT Ez egy GSi v. Joy felszereltségű C14SE.De eléggé lepukkant szegénykém kívülről...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 A piros Corsa, amiről beszélgettek, pont ma fogom megnézni, ma jön Budapestre vele a srác. Kicsit utánna néztem a dolognak és ennek alapból 82lovasnak kellene lennie, de ha kicserélik a hengerfejét a C16Se hengerfejre akkor erősebb lehet, de akkor sem lesz 104paci. Én ezeket az infókat kaptam, lehet, hogy nem hitelesek teljesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Ja! És köszi az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 A piros Corsa, amiről beszélgettek, pont ma fogom megnézni, ma jön Budapestre vele a srác. Kicsit utánna néztem a dolognak és ennek alapból 82lovasnak kellene lennie, de ha kicserélik a hengerfejét a C16Se hengerfejre akkor erősebb lehet, de akkor sem lesz 104paci. Én ezeket az infókat kaptam, lehet, hogy nem hitelesek teljesen! Nem olyan 1Xű rátenni a C16SE hengerfejét, a blokkot is meg kell munkálni hozzá.Akkor kivitelezhető. Sok sikert hozzá.Azért ne feledd, hogy ezekl a verdák már megették a kenyerük javát, ne várj nagy csodát.Ilyen autót csak szerelmből vesz az ember.Alaposan át kell nézni a bódét, hogy a szokásos helyeken nem hervad-e.Mert ennek az A2-nek is ez a legnagyobb ellensége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Nem olyan 1Xű rátenni a C16SE hengerfejét, a blokkot is meg kell munkálni hozzá.Akkor kivitelezhető. Sok sikert hozzá.Azért ne feledd, hogy ezekl a verdák már megették a kenyerük javát, ne várj nagy csodát.Ilyen autót csak szerelmből vesz az ember.Alaposan át kell nézni a bódét, hogy a szokásos helyeken nem hervad-e.Mert ennek az A2-nek is ez a legnagyobb ellensége. Igazad lehet, meg ugye a megpiszkált járgányok nem éppen a legmegbizhatóbbak. Tényleg a lökösökre visszatérve: biztosan nem lehet semmit kezdeni a régivel? Megérdeklődtem, 8000;- lenne a két lökös bontóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Igazad lehet, meg ugye a megpiszkált járgányok nem éppen a legmegbizhatóbbak. Tényleg a lökösökre visszatérve: biztosan nem lehet semmit kezdeni a régivel? Megérdeklődtem, 8000;- lenne a két lökös bontóban. Ha a 2 együtt annyi, és fényezhető, akkor meg kell venni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Valaki nem tud véletlenül egy A Corsa GSi első-lököst? Vagy hogy hol keressek ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Valaki nem tud véletlenül egy A Corsa GSi első-lököst? Vagy hogy hol keressek ilyet. Ebay....Itthon ilyesmit aranyáron mérnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Ebay....Itthon ilyesmit aranyáron mérnek. Sikerült találni lököst!!!! :D Az egyik srác vett magának egy törött GSi-t és annak a lököseit rakja fel magának, az övét pedig eladja, ami levolt kezelve vmi anti-szilikonnal,aztán szórógittezve volt 3-szor, és színre fújva. Igaz a színe nekem nem jó, viszont csak színre kell fújatnom. Az ára a kettőnek együtt:12000;- Ugye nem sok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Ebay....Itthon ilyesmit aranyáron mérnek. Olyan negatív vagy. Képzeld magad elé azt a gyönyörű GSi lököst! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Olyan negatív vagy. Képzeld magad elé azt a gyönyörű GSi lököst! ;) :D De éppen én is ezt bánom, hogy nem adja el a törött GSi Corsajanak a lököseit, csak a simákat ami az 1.4i-jén volt. Szívesebben vennék GSi lököst,ha találnék! Tudsz olyat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts