Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Most nagyon meglepődtem. Demó semmi C20XE? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Most nagyon meglepődtem. Demó semmi C20XE? :lol: Azt nemsokára én is száműzön a Corsából. :lol: Ha teljesítményt akar és akár illegális motorcsere árán is, akkor viszont nincs értelme kisblokkosoknak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Száműzöd, száműzöd... De mire? 2.5 V6, esetleg MV6? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Száműzöd, száműzöd... De mire? 2.5 V6, esetleg MV6? :lol: Rossz irányba tapogatózol! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Naneeeeee! valami 1.2 Hurka Gyurka lesz azokkal az erős fékekkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Naneeeeee! valami 1.2 Hurka Gyurka lesz azokkal az erős fékekkel? :lol: :lol: :lol: Még mindig hideg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Rossz irányba tapogatózol! :D :lol: dízelben gomdolkozol? azaz turbó dízelben? tudom h a turbós dízel milyen :lol:) énis gondolkoztam rajta, de ha megfingatom, akkor megint csak zsebbenyúlós lesz a téma:D a td-vel ha 2000ccm-nél kisseb óvatosan kell bánni ugye üzemihófok,meg nemszabad szétfordatni,monyuk a nyomatékossága miatt nincs is rá szükség.már egy jóideje gondolkozom hogy benzin, vagy turbódízel,és nagyon a dízel felé hajolok, turbócsere,intercooler csere+csövek,direktszűrő,kipufrendszercsere és tényleg ott a 100 lóerő feletti teljesítmény,csak karban kell tartani,és vigyázgatni kell.nemtudom még, gyüjtöm a javaslatokat, próbálok úgy és olyan gépet választani, ami egyben van azért, nemakarok izomkoloszus gépet építeni,és azt sem hogy leegye a gatyám,mert nincs fix keresetem,mert tanuló vagyok,csak azért az utcai gépek közül kicsit kiemelkedjen, de a rendőrök ne szedjenek ki és ne kérjék a műbiziket :DD no majd még jövök :lol: sziasztok:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 dízelben gomdolkozol? azaz turbó dízelben? sima turbóban gondolkozik :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 sima turbóban gondolkozik :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 :lol: jah :DD az igen:) már most is van vagy 160 LE fölött a gepu nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
haby Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 jah :DD az igen:) már most is van vagy 160 LE fölött a gepu nem?? Ejj gyerekek minek nektek az a sok ló. Nekem a 45 is bőven elég. Ha lepadlózom a nyomaték meghajlítja az alvázamat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 :lol: nekem a 90 is kevés az astraban..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 jah :DD az igen:) már most is van vagy 160 LE fölött a gepu nem?? Olyasmi, de pontosat nem tudok, mert nem lett lemérve. Szerintem így, ezzel a felállással már nem is lesz, így maradjunk annyiban, hogy 150-160 körül lehet. Annyit azért le kell szögezni, hogy ez még használható hétköznapi autóként, de a feltöltött verzió már kicsit más kategória lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Naneeeeee! valami 1.2 Hurka Gyurka lesz azokkal az erős fékekkel? Látszik, hogy nem vettétek észre milyen aktív lett a Vectra 4*4 topikban... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Ejj gyerekek minek nektek az a sok ló. Nekem a 45 is bőven elég. Ha lepadlózom a nyomaték meghajlítja az alvázamat :lol: :lol: Eleinte én is így voltam a 60 lóval :D Csak nekem nem hajoltt az alváz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Bocs az OFF-ért, :D de Nincs meg valakinek ez a könyv véletlenül A könyv címe: Opel Corsa A könyv szerzője: H. R. Etzold Kiadó: Simüfo Sorozat: Így csináld! A kiadás éve: 1993 1982-1993-ig készült Corsa-król! Vevő lennék rá!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Bocs az OFF-ért, :D de Nincs meg valakinek ez a könyv véletlenül A könyv címe: Opel Corsa A könyv szerzője: H. R. Etzold Kiadó: Simüfo Sorozat: Így csináld! A kiadás éve: 1993 1982-1993-ig készült Corsa-król! Vevő lennék rá!! ;) Na, erre én is. Bármilyen formátumban. Nem lenne rossz végre magyarul is olvasgatni ilyesmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Íme Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Íme Köszi a tippet, van néhány antikvárium a közelben, megkérdezem náluk is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Íme Én már meg is rendeltem tőlük, de semmit nem bízok a véletlenre. Ha valakinek van egy eladó, akkor rögtön lecsapnák rá!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Én már meg is rendeltem tőlük, de semmit nem bízok a véletlenre. Ha valakinek van egy eladó, akkor rögtön lecsapnák rá!! :D Csatlakoznék a listához én is. Az antikváriumnál előjegyeztettem kb. egy hónapja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Csak sikerült kétszer elküldeni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 A Corsában minden olyan pofon egyszerű, hogy nem is kell könyv hozzá. :D Mondjuk az enyémhez meg már külön könyv kellene, mert alig van valami, ami nincs átalakítva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 A Corsában minden olyan pofon egyszerű, hogy nem is kell könyv hozzá. :D Mondjuk az enyémhez meg már külön könyv kellene, mert alig van valami, ami nincs átalakítva. ;) Ezt azért én nem merném az Apukámnak a szemébe mondani amikor a Pierburg c2e karburátor beállításával küszködik. (Szétszaladt a ménes) Ezt leszámítva alig különbözik egyszerűségében a dieseltől. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 A varázsszó: einspritz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts