motoraider Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Nekem meg kellene egy jobbos ajtó. :lol: van egy ha érdekel rozsdamentes csak kicsit puklis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 van egy ha érdekel rozsdamentes csak kicsit puklis. A "kicsit puklis" mit jelent? Van róla kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 A "kicsit puklis" mit jelent? Van róla kép? majd holnap csinálok róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 majd holnap csinálok róla Oké, köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Oké, köszi! :lol: bocsi nem volt időm de holnap tényleg rajta leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Na és milyen a corsázás Gabika ? :lol: Hemi meg tolhatna fel pár képet a gépéről mert durva lett nagyon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Hemi meg tolhatna fel pár képet a gépéről mert durva lett nagyon :lol: Na, erre én is kíváncsi lennék! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Na és milyen a corsázás Gabika ? :lol: Még szokom, de tetszik. Tulajdonképpen az érzés nem ismeretlen, apámnak már egyszer volt egy '82-es 1.2S-e ugyanilyen háromajtós kasztnival, azon tanultam vezetni, úgyhogy most nosztalgiát érzek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Kicsit sikerült netközelbe kerülnöm. Az autónak hálIstennek semmi baja, a tőkék sem csattognak -illetve hidegen viszonylag hamar (szerintem) elhalkulnak. Ma is beindítottam egy kicsit a szomszédok legnagyobb örömére :lol: Most kényszerpihi van, mert Tüdő Gyula hozzám költözött :lol: kb. egyszerre robbantunk le a kisautóval, de már én is kezdek javulni :lol: Tgabikának én is a legjobbakat kívánom a Morzsával! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Tgabikának én is a legjobbakat kívánom a Morzsával! Köszönöm, de nem Morzsa lett hanem Nokedli :lol: (by Manta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Egy hétköznapi A Corsa átlagos napja. :lol: http://de.youtube.com/watch?v=08Vd5BjJ-u8 http://de.youtube.com/watch?v=7t81Rueo7wQ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 jók a videók. amikor a civic ellen mentél, arról nincs videód?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 jók a videók. amikor a civic ellen mentél, arról nincs videód?? Nem, arról sajnos nincs. De igazán még én se tudtam, hogy ki nyert, amíg meg nem kaptam a cetlit, mert 17 ezreddel kaptam csak ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Köszönöm, de nem Morzsa lett hanem Nokedli :lol: (by Manta) :lol: Ez jó név. Mostmár rajta marad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Akkor Demó gépe mi? Brutus? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Csöpi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Akkor Demó gépe mi? Brutus? :lol: Fánk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Zöld izé? Dehát az övé piros! Legyen Menszesz! :lol: Az is jön, megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Akkor Demó gépe mi? Brutus? :lol: Csöpi. :D Fánk :D Pogácsa? :lol: :lol: Nem, az enyémnek nincs neve, ő csak simán A CORSA! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Hemi meg tolhatna fel pár képet a gépéről mert durva lett nagyon :lol: Nem készült arról a verzióról kép. A mostani meg erős alakítás alatt:) Amint "jó" lesz írok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Nah volt időm a hétvégén picit foglalkozni a Nokedlivel, és lennének kérdéseim tapasztalt Corsásokhoz: 1., Először is: hogy jönnek le az új műszerfalas verzióban a fűtésszabályzó tekerőgombjai? A középső kivételével nem jó a világításuk, és orvosolnám a problémát. Amúgy ezeknek már a gyújtás ráadásakor világítaniuk kell, vagy csak akkor ha a világítást bekapcsolom? 2., Ha már itt tartunk: csak nekem furcsa a vészvillogókapcsoló illogikus működése, vagy itt tényleg húzni kell a kapcsolót (ahelyett hogy simán megnyomnám) ha azt akarom hogy működjön a vészvillogó? Szóval ez most jó így vagy ez is korrekcióra szorul? 3., Még mindig műszerfal. Egyelőre ugyan csak távlati terv, de ha arra kerül a sor, van-e valami akadálya annak hogy a C12NZ-be fordulatszámmérős műszerfalat szereljek, és ha nincs, akkor csak ez a két verzió megy bele http://kepfeltoltes.hu/080902/Fordszammero...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080902/Fordszammero...ltoltes.hu_.jpg vagy esetleg a régi műszerfalas verzió fordulatszámmérős óracsoportja is belepasszol: http://kepfeltoltes.hu/080902/Fordszammero...ltoltes.hu_.jpg? Ezeket esetleg mennyire nehéz beszerezni, illetve van-e más alternatíva ha legalább gyárinak kinéző fordulatzsámmérős órát akarok (pl. Kadett óra)? 4., A vészvillogókapcsoló alatti kis rekeszbe való óra az vajon típusspecifikus-e, mert nekem (már amennyire az emlékeim megbízhatóak) úgy tűnik mintha méretben az E Kadett műszerfali órájával megegyezne? Amennyiben megegyezik, akkor vajon megoldható-e a Kadett (GSi?) DID-jének beszerelése? 5., Mennyire számít fehér hollónak hozzáférhezőség szempontjából a gyári sportkormány, ami az első két általam linkelt képen is látható, illetve az alábbi képen látható váltókar előtti gyári műanyag tárolórekesz (a "kardánalagúton"), mert nekem az is hiányzik? http://kepfeltoltes.hu/080902/Muszerfal_uj...ltoltes.hu_.jpg 6., Szintén távlati terv, de beszerezhető-e utólag a Corsa SR/GSi gyári hátsó szárnya ami a lentebbi képen látható (avagy ez is fehér holló kategória), illetve ha beszerezhető, akkor milyen módon van felerősítve a hátsó ajtóra? Ha valami fura véletlen folytán ez a cucc csak ajtóval együtt lenne hozzáférhető, akkor egyelőre tárgytalan, emiatt ajtót nem akarok cserélni. http://kepfeltoltes.hu/080902/Hatso_spoile...ltoltes.hu_.jpg 7., Végül: az alábbi képeken látható Corsa SR/GSi alukerekek milyen méretűek, és vajon ezek is hozzáférhetőek-e emberi áron? http://kepfeltoltes.hu/080902/Corsa_alufel...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080902/Corsa_alufel...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Kedves Nokedli tulajdonos! :lol: :lol: Azt sajnos nem tudom, hogy mennyire nehéz ezeket beszerezni, de szerintem nem tartoznak a túl gyakori alkatrészek közzé. (Kb. mint az F astra caraván hátsó elekrtomos ablakemelője.) Az imént felsoroltak közül, csak hogy bosszantsalak, az alufelni kivételével, mind benne, rajta van a nővérkémhelyettApukám által megvett corsa GT-ben. Csak hogy víiasztaljalak, nem megy benne a Km óra, sem a számláló, nem pontosabban, álandóan telit mutat a szintjelző, nem világítanak rendesen a műszer lámpái, és még lehetne folytatni a sort. Lesz még vele dolgom rendesen. Viszont egy 1.3 literes, állítólag 75 lovas, 5sebességes Paripa. Kiváncsi leszek a papa első benyomásaira. Ui.: Gratulálok Nokedlihez, és kívánok sok együtt töltött kilómétert nektek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Örülök neki, hogy jó kezekbe került a Corsa és hogy foglalkozol vele. :lol: 1., Fűtésgombok: Csak simán le kell húzni a gombokat a tengelyről, utána le kell csavarni mögülük a fekete gyűrűket. Ha jól emlékszem onnan már hozzá lehetett férni az izzókhoz. 2., Vészvillogókapcsoló: Normális esetben nyomásra működik, ha nálad ki kell húzni, akkor az már hibás. 3., Fordulatszámmérős óracsoport: Az újabbik műszerfalba, passzol az általad linkelt két fajta műszer, a fehér számlapos Joy és a voltmérős és olajnyomásmérős GSI műszer is. Ezekhez tudtommal nem kell kábelezni, mert talán minden be van már húzva a csatiba. Az újabbik műszerfalba viszont passzol elvileg a régi GSI műszer is, amit viszont át kell kötni, mert annak még kisebb a csatija. Illetve be lehet még rakni a Kadett GSI féle LCD-s óracsoportot is. Még nem próbáltam, de mivel a Kadett LCD passzol a Corsába, ezért gondolom a mutatós E Kadett, esetleg Ascona műszerek is megoldhatóak. Láttam viszont már Astra, Calibra műszert is A Corsában, tehát van választási lehetőség. 4., Kadett BC: A Corsa órája kisebb, mint a Kadett BC-je-de attól függetlenül bele lehet faragni. Én már kipróbáltam, bent is volt egy darabig, de még ki kell találnom egy tartósabb rögzítési megoldást, amivel a BC-t rögzítem a Corsa óra keretéhez. 5., Gyári GSI kormányom van még egy szép állapotban, amilyen a képeken is látszik. Ha kell, akkor majd megegyezhetünk. Úgy is lesz még más is. :lol: Azt a műanyag konzolt a váltókar körül utólag is be lehet szerelni, elvileg hiányzik az első tartója nálad, de azt is meg lehet oldani. Sok A Corsának van gyárilag, elvileg bármelyik bontóban találsz. 6., SR/GSi hátsó szárny: Olyanom is van még egy elfekvőben. :D Tehát ha kellene... :D Gyárilag ragasztva és csavarva van. Szerintem elég lenne, ha egy szpoileres valami tuti ragasztóval felragasztja, akkor nem kell fúrni és szerintem leesni sem fog. 7., Alufelnik: Ilyen kerekeim is vannak még itt. 5 db, ebből egy még autón sem volt. :lol: http://kepfeltoltes.hu/080902/Corsa_alufel...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Hohó! Tudtam én hogy te leszel az én emberem, csak rázódjak picit össze anyagilag... A GSi alufelnik milyen méretűek amúgy? 13 vagy 14 coll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts