Demó Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Ááállat, durva, brutál! Még mindíg sokkos állapotban vagyok :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Ááállat, durva, brutál! Még mindíg sokkos állapotban vagyok :lol: :D :lol: Erről ez jutott eszembe: Csoki: De jó volt? Most jó volt, vagy nem volt jó? Betti anyja: Le fogom késni a buszt. Csoki: Akko mennyé, akko! De jó volt? Betti anyja: De jó...! Csoki: Most mér így mondod, mi? Mér nem lehet rendesen, hogy JÓ VOLT! Betti anyja: Mondtam már, hogy JÓ. Csoki: Sose volt ilyen jó! Betti anyja: MONDTAM MÁR, HOGY JÓ! Csoki: Tudod mit, sose volt ilyen jó, azért vagy ilyen! Sokkot kaptál. Érted? Sokkot kaptál, bazzeg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Erről ez jutott eszembe: Csoki: De jó volt? Most jó volt, vagy nem volt jó? Betti anyja: Le fogom késni a buszt. Csoki: Akko mennyé, akko! De jó volt? Betti anyja: De jó...! Csoki: Most mér így mondod, mi? Mér nem lehet rendesen, hogy JÓ VOLT! Betti anyja: Mondtam már, hogy JÓ. Csoki: Sose volt ilyen jó! Betti anyja: MONDTAM MÁR, HOGY JÓ! Csoki: Tudod mit, sose volt ilyen jó, azért vagy ilyen! Sokkot kaptál. Érted? Sokkot kaptál, bazzeg! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Szóval "elég jól" megy, nem is találom a jó szavakat rá: Ááállat, durva, brutál! Még mindíg sokkos állapotban vagyok :lol: :D :lol: Majd amikor pár pesti nagymergát lenyomsz vele,na majd akkor hogy fog görbülni a szád. Csak vigyázz,mer tudod: "Így kell előzni te kis kötsög?" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Majd amikor pár pesti nagymergát lenyomsz vele,na majd akkor hogy fog görbülni a szád. Csak vigyázz,mer tudod: "Így kell előzni te kis kötsög?" :lol: :lol: Szegény Demó, hogy taposta a doblemezt :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 :lol: Szegény Demó, hogy taposta a doblemezt :lol: :lol: Az XE egyébként honnan van?Milyen gépből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Az XE egyébként honnan van?Milyen gépből? Hát igazából nem tudni pontosan. Az ország különböző részeiből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Kiskasza gépe is gazdára lelt.Bp.re került, jáccós autónak vették meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Kiskasza gépe is gazdára lelt.Bp.re került, jáccós autónak vették meg. :lol: Demóval pont ilyesmiről beszéltünk, hogy mostanában jobb, ha nem kötözködik az ember akárkivel, mert sosem lehet tudni kivel akadsz össze. Manapság... :lol: Maradnak a BMW-k... :lol: Blitzre jön az új tulaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Blitzre jön az új tulaj? Sztem nem.Mivel X3-mal mentek a gépért..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Sztem nem.Mivel X3-mal mentek a gépért..... :lol: Biztos vonóhorgos X3, ezek szerint tréleren hozzák! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Biztos vonóhorgos X3, ezek szerint tréleren hozzák! :lol: :lol: Te nem mész? Nem kéne már ott lenned? :lol: sok kellemes km-t az új szíves autóddal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Te nem mész? Nem kéne már ott lenned? :lol: sok kellemes km-t az új szíves autóddal! :D Köszi(köszönjük) a jókívánságokat! :lol: Nálam még hétköznap van (de már nem sokáig :lol: ). Szombaton megyek valamikor napközben. Valószínűleg kicsit Mélykék Pistásan fogok elindulni :D , de azért kora délutánra már várható vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Köszi(köszönjük) a jókívánságokat! :lol: Nálam még hétköznap van (de már nem sokáig :lol: ). Szombaton megyek valamikor napközben. Valószínűleg kicsit Mélykék Pistásan fogok elindulni :lol: , de azért kora délutánra már várható vagyok. Siessél, mert délutánig pár agyvérzést lábon ki fogok hordani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Sziasztok! Meghalt a Corsám :lol: :lol: :lol: Amikor megyek vele,az autó nagyon hangos és rángat nagyon,még a kerekek is csikorognak... Ez egyszer már elő fordult,de tegnap szétszedtük a karburátort ,mert nem volt alapjárat és ha ráléptünk a gáz-ra megtorpant és leállt....Most jár a motor szépen,de menet közbe rángat és valami kattog bennt a motorba.Ha leállítjuk a légszűrő alatt valami morog..Mi lehet a gond?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Gratula a kis Tombola új tulajának!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Sziasztok! Meghalt a Corsám :lol: :lol: :D Amikor megyek vele,az autó nagyon hangos és rángat nagyon,még a kerekek is csikorognak... Ez egyszer már elő fordult,de tegnap szétszedtük a karburátort ,mert nem volt alapjárat és ha ráléptünk a gáz-ra megtorpant és leállt....Most jár a motor szépen,de menet közbe rángat és valami kattog bennt a motorba.Ha leállítjuk a légszűrő alatt valami morog..Mi lehet a gond?? Milyen motorról beszélünk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Szia! 1991-es A2-es Corsa 1.4.i-s motor,ami C14Nz... Tudtok valami okosságot nekem?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Gratula Tgabinak az új gépsashoz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Igen, Gabi beköltözik ebbe a topikba is :lol: Gratulálok a nyereményhez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Igen, Gabi beköltözik ebbe a topikba is :lol: Szétoffolja majd ezt is! :lol: Tényleg gratula Gabinak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Jól látjátok, télleg költözöm ide is, de remélhetőleg csak az elején offolok, amíg ki nem képeztek Corsából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Gratulálok a nyereményedhez Gabi! :lol: Remélem megtartod! Gondolom jó szolgálatot fog tenni mint második, vagy mint téli autó a QP mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Stefannak sikerül megcsinálni az autóját? Ugye nem a powercup miatt volt baj? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Stefannak sikerül megcsinálni az autóját? Ugye nem a powercup miatt volt baj? :lol: :lol: Nyugodt lehetsz, nem a Powercup csinálta a problémát. :lol: Sikerült megcsinálni, remélem megúszta a motor. Eddig állítólag semmi baja. De ha ezt megúszta a motor, akkor tuti más olajat már nem fogok használni! Mondjuk Én már eddig is több mint 6 éve csak ezt használom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts