jégrém Elküldve December25, 2004 Elküldve December25, 2004 Találtam kapcsirajzot a '90 körüli évjáratokhoz
Geri Elküldve December26, 2004 Elküldve December26, 2004 Hello! Én most szeretnék A Corsa-t venni és érdeklődnék, hogy 1.4-sel, vagy 1.6 GSi-vel várhatóan milyen fogyasztással lehet városban, autópályán közlekedni?Milyen előnyei és hátrányai lehetnek egy 1.6 GSI-nek, megéri-e venni, milyen különbségek vannak a kettő között illetve előfordulnak-e típushibák stb.? Egy nagyon szép, valóban jó állapotú (motor, kaszni)Corsa-t keresek max.500000-ig, 1990-es évjárattól.Ha tud segíteni valaki akkor kérem tegye meg. Köszi:Gábor furfi@freemail.hu 0670-5625223
hemi Elküldve December26, 2004 Elküldve December26, 2004 Találtam kapcsirajzot a '90 körüli évjáratokhoz link?
uhuhu Elküldve December27, 2004 Elküldve December27, 2004 Hello! Én most szeretnék A Corsa-t venni és érdeklődnék, hogy 1.4-sel, vagy 1.6 GSi-vel várhatóan milyen fogyasztással lehet városban, autópályán közlekedni?Milyen előnyei és hátrányai lehetnek egy 1.6 GSI-nek, megéri-e venni, milyen különbségek vannak a kettő között illetve előfordulnak-e típushibák stb.? Egy nagyon szép, valóban jó állapotú (motor, kaszni)Corsa-t keresek max.500000-ig, 1990-es évjárattól.Ha tud segíteni valaki akkor kérem tegye meg. Köszi:Gábor furfi@freemail.hu 0670-5625223 1.4i t kő venni. a géjesííík mind kicsit szét vannakl esve, és a pici kasznit az 1.4 rettenetesen jól viszi. fogyasztása, lábtól függ, 6-8 L között lehet számolni. nekem az 1.3i ami szintén 60 LE, simán verem az 1.4 es asztrákat :)
paradoxx Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Sziasztok! A nyárig tervezem egy "ákorza" vásárlását :) A rendelkezésre álló max. keret 500e HUF, ami remélem összejön addigra... Ebből ahogy néztem, még nem lehet 100%-os külsejű Corsát vásárolni. Szerintetek van értelme megvenni egy olcsóbb, kissé megviseltebb külsejű, de motorikusan tökéletes Corsát, kilakatoltatni, fényezni, sötöbö? A lakatosmunka és a fényezés szerintetek mennyibe kerülhet? Segítségeteket előre is köszönöm! :D Üdv: Paradoxx
PYTHON Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 sziasztok,msot ismerkedek a fórummal,de énis A corsa-s vagyok!:) ha valakit érdekel az autóm,itt megnézheti több képét is: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=2451 és ha kell bárkinek alkatrész,akkor megoldahtó,komplett 91-es A corsat jövő héten bontjuk meg....pont 1.2-es,úh akár alapjárati motor is kell hogy akadjon benne:))
PYTHON Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 én nemvennék lepukkantat....inkább vegyél egyet papától garázsból....karoszériájuk olyannyira gagyi (szerintem),hogy a lepukkantabbat már visszase hozod a normális szintre.....ha igen,akkor meg neméri már meg... ez persze csak az én véleményem :)
PYTHON Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 1.4i t kő venni. a géjesííík mind kicsit szét vannakl esve, és a pici kasznit az 1.4 rettenetesen jól viszi. fogyasztása, lábtól függ, 6-8 L között lehet számolni. nekem az 1.3i ami szintén 60 LE, simán verem az 1.4 es asztrákat :) aláírom :D mivel astrak is 60lovasak,és párszáz kilóval hossazbbak,ezért ez logikus:)) az én corsam pont az említett 1,4i 60Le télen városba 8-at megtud enni,de volt rá példa,hogy vegyesbe 5liter jött ki mongoose kipuffrendszerrel,és 185-ös puha tapadós yokohama gumikkal.....ah valaki nemhiszi,nemcsodálom,mert énse akartam,de induláskor is telitankoltam,meg érkezéskor is:)) (vegyesre értve 500km-ből kb 100km volt Bp-en) nyáron városba kislábbal 7literrel is elmegy. emellé 10sec/100km/h szerintem egész szép teljesítmény!
tgabika76 Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 sziasztok,msot ismerkedek a fórummal,de énis A corsa-s vagyok!:D ha valakit érdekel az autóm,itt megnézheti több képét is: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=2451 Ő melyik része az autónak? :)
PYTHON Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Ő melyik része az autónak? :) ehhhh :lol: őt csak hívjuk úgy, Morgósecurity :D kutyus neve Morgó,ővigyáz az autómra,meg a hifimre icaka az udvarban :lol: hálámat kiis fejezem felé,sose ülhet be:)))))
PYTHON Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 SZeva! Gyere jővő hétvégi talira:) Ez kinek szóóól???? :roll:
mélykék76 Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Ez kinek szóóól???? :roll: Szerintem határozottan neked :wink:
balamber Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Sziasztok! 1990-es C14NZ Corsámhoz szükségem lenne vmi részletesebb kezelési-javítási kézikönyvre (Pl. H.R. Etzold könyve az Így csináld sorozatból, esetleg Haynes manual) nyomtatott v. elektronikus formában magyar vagy angol nyelven. Tudna valaki segíteni?
PYTHON Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Szerintem határozottan neked és az én autóm leírása mér kell a magazin oldalra?akkora különlegesség?:)))) szivesen adok róla leírást,meg minden,csak nemhiszem,hogy sok embert érdekelne......hétvége meg sajnos kizárt....mind anyagi okokból,meghát a hó is esik már szépen,és egy darabig ez ígyis lesz állítólag... tavasszal meg karoszériáshoz megy a tütü,uh ha minden jólmegy majd egy késő tavaszi vagy nyári találkozón már szépen mutathatom meg a kis gépállatot:)))
hemi Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 A Magazinon 2 fajta autó bemutató van. "Én autóm" rovat, ez a klubtagok gépeit mutatja be. Ide csak klubtagok kerülnek fel, de mindegy mennyire egyszrű autóval is. Nem unalmas, mert így mi tagok bemutatjuk egymásnak a drága gépet:))) A másik a "Tuning" - Magyar valóság. Ott bárki bemutathatja a gépét, ha egyedi és én a webmaster úgy itélem meg oda való:))) Szóval az aláírásom nem biztos, hogy neked szól:)))
PYTHON Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 A Magazinon 2 fajta autó bemutató van. "Én autóm" rovat, ez a klubtagok gépeit mutatja be. Ide csak klubtagok kerülnek fel, de mindegy mennyire egyszrű autóval is. Nem unalmas, mert így mi tagok bemutatjuk egymásnak a drága gépet:))) A másik a "Tuning" - Magyar valóság. Ott bárki bemutathatja a gépét, ha egyedi és én a webmaster úgy itélem meg oda való:))) Szóval az aláírásom nem biztos, hogy neked szól:))) őőőő,asszem ez biztos,hogy nem nekme szól:))) tuning nincs,klubtagság nincs:) nemtuttam,hoyg ez aláírás,aszittem nekemszól azis....:D
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 SZeva! Gyere jővő hétvégi talira:) De ezt PYTHON-nak írtad nemde ?
hemi Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 @mélykék: Igen PYTHON-nak szólt @PYTHON Oké, mivel félre érthető átírom:)
hemi Elküldve Február1, 2005 Elküldve Február1, 2005 Érdelkődnék milyen váltóval szerelték a Corsa A GSI-t . Úgy nézki az Ascona váltoja nem lesz jó a féltengelyek miatt..... F16? F13? F18?
uhuhu Elküldve Február1, 2005 Elküldve Február1, 2005 Érdelkődnék milyen váltóval szerelték a Corsa A GSI-t . Úgy nézki az Ascona váltoja nem lesz jó a féltengelyek miatt..... F16? F13? F18? szerintem váltó jó lesz, csak a 2 féltengelyt kell kicserélni........ holnayp megprobálok utánanézni.......
hemi Elküldve Február1, 2005 Elküldve Február1, 2005 Elvileg azt mondta a skac aki már csinált ilyet, hogy sajna nem volt jó az :)( Lehet, hogy Ő az 1.4-es Corsa A féltengelyét probálta? Lehet, hogy a Corsa A GSI féltengely mérete csak hoszban tér el az Ascona 1.8E-től? Na hát itt tartok mandro, pondro:)
uhuhu Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Lehet, hogy Ő az 1.4-es Corsa A féltengelyét probálta? erre gondoltam én is, hogy a kis féltengelyt próbáélta összehozni a nagy váltóval. ez igy tény hogy nem megy. Lehet, hogy a Corsa A GSI féltengely mérete csak hoszban tér el az Ascona 1.8E-től? igy gondolom. csak hosszban. ugyanis a féltengely csukló is csak 2 fajta van a kicsi, és a nagy.
hemi Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Akko nézzünk utána jól, mert már nagyon izgalmasnak hangzik:))
Recommended Posts