corsika14 Elküldve Április15, 2008 Elküldve Április15, 2008 Szerintem csak nem adja vissza a videó, mert végig 6000 fölött váltottam el. Ha azokra a videókra gondoltak, amik a Fux Corsájában voltak felvéve, akkor meg azért nem voltak addig forgatva, mert az NE nem szereti a nagyon magas fordulatszámokat, de szerintem 5500 fölött lett az is elváltva... Én is 5500-6000 körül szoktam anno váltani. Felette már úgysincs semmi.
Stefan Elküldve Április16, 2008 Elküldve Április16, 2008 Én is 5500-6000 körül szoktam anno váltani. Felette már úgysincs semmi. Me' mennek mint áállat... :D
gabesz76 Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Sziasztok! Haveromnak van egy 93-as A corsája. Tönkrement neki a féltengelye. Tudtok-e Szolnok megyében valakit, akinek van ilyen alkatrésze olcsón, bontó, utángyártott.
kispedro Elküldve Április26, 2008 Elküldve Április26, 2008 Heló! Van egy kis problémám a 91-es C14NZ-s A korzikámmal. Egy jó ideje nagyon visszaesett a teljesítménye. Azóta sokat is zabál. És azóta a víthőfok mutató alig mozdul ki a minimumtól. Meleget nem fúj belül az autó egyáltalán. A termosztátra gondoltam, hogy kiakadt és állandóan nyitva van. Ezt hol találom az autóban? A vezérmű doboz alatt látok valamit, amire azt gondolom, hogy az. De ha az, akkor hogyan férek hozzá? Lekell bontanom a szíjat és a tárcsát? Amióta ez a probléma van, néha bead egy 44-es hibát, ami ezt jelenti: Lambda szonda áramkör feszültség alacsony (keverék szegény). Ezt okozhatja ugyan ez a probléma, vagy a lambda szonda is rossz lehet? Előre is köszi!
Demó Elküldve Április27, 2008 Elküldve Április27, 2008 Ez két külön probléma lesz szerintem. A termosztátod majdnem biztos, hogy tönkre ment. Az pedig ott van, ahol nézted. Le kell venni a cseréhez a vezérlést. A nagyobb fogyi pedig a Lambdaszonda miatt lehet, itt több dolog lehetséges. Gyanús, hogy a szonda ment tönkre. Állandóan azt mondja a vezérlőnek, hogy szegény a keverék, mire a vezérlő több benzint ad a motornak.
warwolf Elküldve Április27, 2008 Elküldve Április27, 2008 A nagyobb fogyi pedig a Lambdaszonda miatt lehet, itt több dolog lehetséges. Gyanús, hogy a szonda ment tönkre. Állandóan azt mondja a vezérlőnek, hogy szegény a keverék, mire a vezérlő több benzint ad a motornak. Vagy a jeladó, lévén nem érzékel normális motorhőfokot, és küldi a "sokbenyakell" jelet.
Demó Elküldve Április27, 2008 Elküldve Április27, 2008 Vagy a jeladó, lévén nem érzékel normális motorhőfokot, és küldi a "sokbenyakell" jelet. De akkor nem lenne 44-es hiba, mert akkor nem is használná a lambdát.... ...szerintem :sowwy:
egykuty Elküldve Április27, 2008 Elküldve Április27, 2008 + néha előforduló buta hiba: eldugult benzinszűrő: nem megy, sokat eszik, mert nincs nyomás...
kispedro Elküldve Április28, 2008 Elküldve Április28, 2008 Köszönöm a válaszokat! Azthiszem akkor szerelőre bízom. Nem merek játszani a vezérléssel. Pedig a termosztát nem drága egyáltalán. Bárdinál 2.100 Ft tömítéssel együtt. Meglátom, hogy utána is lesz-e 44-es hiba (valószínűleg igen) és a lambdát én is kitudom cserélni. Vagy az sem olyan egyszerű? Kell utána valamit kalibrálni, vagy beállítani?
warwolf Elküldve Április30, 2008 Elküldve Április30, 2008 Nekem tetszik, de szerintem nem praktikus, én biztos folyton lefejelném :lol: A használtautón meg megint fent van a sárga kabrió... :sowwy: Ezt korábban asszem Demó is megnézte, tényleg egyben van a kisautó........ :lol:
warwolf Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 Remélem Stefan nem rémítettünk meg a szakértésünkkel! :sowwy: De mi értünk hozzá! :lol: Biztos látszott rajtunk! :lol:
Stefan Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 Remélem Stefan nem rémítettünk meg a szakértésünkkel! :P De mi értünk hozzá! :lol: Biztos látszott rajtunk! :P Egyáltalán nem. Ilyen az igazi Corsa érzés :sowwy: :lol: :lol: ...na, meg Demó XE-je. Még mindíg remeg a lábam, ha eszembe jut :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 Remélem Stefan nem rémítettünk meg a szakértésünkkel! :sowwy: De mi értünk hozzá! :lol: Biztos látszott rajtunk! :lol: He lett volna nálam szerszám neki is estem volna! :lol:
Demó Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 He lett volna nálam szerszám neki is estem volna! :lol: Pénél volt! :sowwy:
Stefan Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 He lett volna nálam szerszám neki is estem volna! :lol: Nálam is volt . Meg te inkább ne nyúlkálj, mert nem ismered fel az alkatrészeket... :lol: :sowwy:
Stefan Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 A Fehérke úgy világított, hogy teljesen át kellett állítani a kép kontrasztját, hogy látszon belőle valami. Legközelebb nem lesz lemosva :lol: :sowwy:
corsika14 Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Mindig a pirosak veszik körül. :sowwy: Meg mindig 16 szelepesek. :lol:
Stefan Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Mindig a pirosak veszik körül. :lol: Meg mindig 16 szelepesek. :lol: http://kepfeltoltes.hu/080505/DSC00961_www...ltoltes.hu_.jpg Lehet, hogy ő is ilyen szeretne lenni... :lol: :sowwy:
Demó Elküldve Május6, 2008 Elküldve Május6, 2008 Lehet, hogy ő is ilyen szeretne lenni... :lol: :sowwy: :P :lol: :lol:
motoraider Elküldve Május7, 2008 Elküldve Május7, 2008 sziasztok ma beinditottam a vasat . lehet mégse fogom eladni :sowwy:
Demó Elküldve Május7, 2008 Elküldve Május7, 2008 sziasztok ma beinditottam a vasat . lehet mégse fogom eladni :sowwy: Végre valami jó hír, úgyis elég régen nem hallottam rólad semmit! Nagyon szépen pörög a motorod, szinte kívánja hogy még feljebb pörgesd. :lol:
Stefan Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 sziasztok ma beinditottam a vasat . lehet mégse fogom eladni :lol: Király a gép és jó a döntés! :sowwy: Csak bánnád, ha eladnád sztem. Bár, ha csak jó döntések lennének, akkor nekem sem lenne vasam :lol: Mondjuk szerencsére azóta már Robi is kezd vigasztalódni az XE Vekivel.
motoraider Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 az üz.szivatyút kéne csak kicserélnem mert valoszínű beszart nincs elég rendszernyomás nem bírta a 4bart ,de van az is ugyhogy holnap fel is dobom és tesztkör műszaki nélkül B)
Recommended Posts