corsika14 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Nem lenne 1Xűbb inkább venni 1t?Fux lehet eladná, és megvenné Kiskaszáét......Demó megmérgezte az XEsítssel. C20ne-t már én se csinálnék. De ha még se lesz másik akkor Stefan szerint a BW-n kicsit megsimogathatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 C20ne-t már én se csinálnék. Akkor javasolnám Kiskaszáét.Ha kell kontakt, jelezd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Akkor javasolnám Kiskaszáét.Ha kell kontakt, jelezd. Thx. De inkább csinálnék. Meg először lamdba-t cserélek a Vekin, mert alacsony fordulaton igen semmilyen. Ki van iktatva a lamdbája mert beszart és lehet ez a baj. Nem tudom milyennek kellene lennie, meg aztán van hozzá valamilyen írt Computer is azt is kipróbálom. Az viszont csak úgy megy ha van rendes lambdajel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 nézem ezt a sok szép videót, és csak csorog a nyálam. mért nincs nekem most 580eFT? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ez a hang... :D :D Ez már nem az a hang, kapott egy komplett 50-es rendszert. Azóta meg már nem csak zörög a középdob, hanem megjött a hangja is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Na, akkor itt a HANG! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Vagy Fux rajtol ennyire jól vagy a váltód sz@r 1-2-3-ban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Vagy Fux rajtol ennyire jól vagy a váltód sz@r 1-2-3-ban! :D Nekem jó a váltóm, Fuxnak viszont nem annyira. Nekem az a bajom, hogy nem tudom levinni az erőt és ezért beragadok. De amitől még szarabbnak néznek ki a rajtjaim, azok a Fux reakcióidejei, ugyanis majdnem mindeig 0,2 másodperc allatt rajtolt, a legjobbja meg 0,107 volt! :D Én meg szépen kényelmesen belőttem magam átlagosan 0,3 és 0,6 között. Egyszer sikerült egy 0,18-as reakcióidőt produkálnom, de az csak véletlen lehetett. :D Különben mentem a kék Combo Pickuppal is, amiben egy turbósított XE van, és eléggé lemaradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stoto Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Jáj ezek a videók, lehet hogy nem is SE átépítés kell nekem, hanem egyből egy c20xe motor :D Kérdés, hogy befér-e B corsába Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Jáj ezek a videók, lehet hogy nem is SE átépítés kell nekem, hanem egyből egy c20xe motor :D Kérdés, hogy befér-e B corsába Persze hogy belefér, épitettem már pár olyant is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Persze hogy belefér, épitettem már pár olyant is. :D Veszek egy Daewoo Ticót.Tudsz bele rakni XE-t? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Veszek egy Daewoo Ticót.Tudsz bele rakni XE-t? :D Ne hergeld bameg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Ne hergeld bameg! :D .....lehet Matíz lesz....... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 kispolák :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 kispolák :D Aixam?Az csak 350kg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 akkor ha már extrém, akkor legyen a lúd kövér... 28-as férfi kerékpár váz. :D némi átalakítással egy moci+váltó elfér valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Haverral nagyon agyalunk rajt hogy csinálunk 1 másik Corsa-t. Rohadtul hiányzik. A Vectra-ban várni kell a csodára(4500rpm), a Corsa-ban meg 1500-tól kiszakadt az ülés. A Veki nem fejleszthető, mondjuk összkerék+LET, vagy egy V6? Abból is lehetne móka autót csinálni és nem kéne a családiasságáról sem lemondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Vagy Fux rajtol ennyire jól vagy a váltód sz@r 1-2-3-ban! :D Meg nem pörgetik eléggé azt az XE-t (vagy csak így videón tűnik halknak :D ?...). Szerintem jobban ki kéne huzatni, mert magasabb fordulaton tér magához. Aixam?Az csak 350kg! :lol: Vagy van az a kis 50cc-s "autó", amihez forgalmi sem kell :D szerk.: most nézem, hogy az az Aixam, csak nem tudtam a nevét... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Meg nem pörgetik eléggé azt az XE-t (vagy csak így videón tűnik halknak :D ?...). Szerintem jobban ki kéne huzatni, mert magasabb fordulaton tér magához. Ha jobban eltolná a rajtnál, fémszálig koptatná a gumijait........ Van aki 2.ban indul. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Ha jobban eltolná a rajtnál, fémszálig koptatná a gumijait........ Van aki 2.ban indul. :D Az oké, hogy 1, esetleg 2-ben nem pörgeti, hogy egyáltalán el tudjon indulni, de a többit is mintha hamar rakná. Mondjuk ehhez képest is ráver, úgyhogy mindegy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 .....lehet Matíz lesz....... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 http://kepfeltoltes.hu/051225/matit_www.kepfeltoltes.hu_.jpg vazz... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 http://kepfeltoltes.hu/051225/matit_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Egy szolid ültetés, beton futómű, és egy jó XE! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Szerintem csak nem adja vissza a videó, mert végig 6000 fölött váltottam el. Ha azokra a videókra gondoltak, amik a Fux Corsájában voltak felvéve, akkor meg azért nem voltak addig forgatva, mert az NE nem szereti a nagyon magas fordulatszámokat, de szerintem 5500 fölött lett az is elváltva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Szerintem csak nem adja vissza a videó, mert végig 6000 fölött váltottam el. Ha azokra a videókra gondoltak, amik a Fux Corsájában voltak felvéve, akkor meg azért nem voltak addig forgatva, mert az NE nem szereti a nagyon magas fordulatszámokat, de szerintem 5500 fölött lett az is elváltva... Azzal a corsával én indultam 2-ben.Mókás volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts