Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A ráncfelvarrás utáni GSI-kben elvileg mindben fekete műszerfal volt és a többi műanyagelem is fekete, ami a többiben szürke.

Ha nagyon akarjátok törölgetni a Corsát, akkor viszek cuccot polírozáshoz, aztán mindenki kiélheti magát! :D :D

Elküldve
Ha nagyon akarjátok törölgetni a Corsát, akkor viszek cuccot polírozáshoz, aztán mindenki kiélheti magát! :D :D

SZtem készítsd be.......meg egy lavórt is.......megmégmittomén! :D

Elküldve
SZtem készítsd be.......meg egy lavórt is.......megmégmittomén! :D

De csak, ha csajokat is hozol pucolni, nekünk meg valami piát, hogy ne üres kézzel nézzük... :D

Elküldve
Fux bénán nyomja! :D

Hallod, a Fux egy állat!

Nem igazán volt rosszabb reakcióideje, mint 0,2 másodperc, de 3x is 0,107 körüli reakcióidővel indult. :D

Nekem egyetlen egyszer sikerült 0,2 alá kerülnöm, különben csak 0,3 és 0,6 közöttieket tudtam.

Ha tényleg belevág egy XE-projektbe, akkor gyorsabb lesz mint én, az tuti! :D

Elküldve

Hozzá kell még tennem, hogy a kocsim még egyszer 0,2 másodperc alatti reakcióidővel indult, amikor autót cseréltünk. :D

Viszont a Fuxéval még én is jobbat tudtam rajtolni, mint a sajátommal... :D

Elküldve
Hozzá kell még tennem, hogy a kocsim még egyszer 0,2 másodperc alatti reakcióidővel indult, amikor autót cseréltünk. :D

Fuxnál ültek na! :D Ezért tudtál ellépni! :D

Elküldve

Meg mintha korán is váltott volna... biztos, direkt hagyott nyerni :D :D

Elküldve

Jól rajtól a srác!

Én anno egy 130Lovas Kadett GSi (20SEH) ellen jártam így az Atrámmal (c20ne), 3-as után csak néztem a hátulját.:D

Elküldve

Van még több videó is, volt autócseré is, és valamiért jobban lehet indulni a Fux Corsájával, mint az enyémmel.

De 3-ban már látszik, hogy melyik az erősebb. :D

Elküldve
Micsináátuk! :D

Kicsit olyan érzésem van,amikor nézem,meg hallom,mint amikor az ember dugott egy kurv@ jó nőt és lenyúlták és most más dugja! :D

Elküldve
Kicsit olyan érzésem van,amikor nézem,meg hallom,mint amikor az ember dugott egy kurv@ jó nőt és lenyúlták és most más dugja! :D

Fecónál ottvan még az új "nő"! :D

Elküldve

Haverral nagyon agyalunk rajt hogy csinálunk 1 másik Corsa-t. Rohadtul hiányzik. A Vectra-ban várni kell a csodára(4500rpm), a Corsa-ban meg 1500-tól kiszakadt az ülés.

Elküldve
Haverral nagyon agyalunk rajt hogy csinálunk 1 másik Corsa-t. Rohadtul hiányzik. A Vectra-ban várni kell a csodára(4500rpm), a Corsa-ban meg 1500-tól kiszakadt az ülés.

Nem lenne 1Xűbb inkább venni 1t?Fux lehet eladná, és megvenné Kiskaszáét......Demó megmérgezte az XEsítssel.Infóim szerint Kiskaszáé 580e.-ért elhozható.Fuxé nyilván ezalatt van, mert "csak" NE.....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.