Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Egyébként meg nem értem, hogy mi lett volna a para motorszámellenőrzésnél.

Simán kinyithattad volna a csomitartót és megmutatod nekik az 1.4i-t, amin ott virít a megfelelő szám. :D :D

Elküldve
Egyébként meg nem értem, hogy mi lett volna a para motorszámellenőrzésnél.

Simán kinyithattad volna a csomitartót és megmutatod nekik az 1.4i-t, amin ott virít a megfelelő szám. :D :D

Az a másikban volt. :D Mármint az 1.4-es.

Elküldve
Az a másikban volt. :D Mármint az 1.4-es.

Az se gond, akkor meg abban kell megmutatni. nem értem mi ezen a komplikált. :D

Jaa, egyébként az Én Corsám épp ma műszakizott le, semmi hibát nem találtak. :D

Elküldve
Az se gond, akkor meg abban kell megmutatni. nem értem mi ezen a komplikált. :D

Jaa, egyébként az Én Corsám épp ma műszakizott le, semmi hibát nem találtak. :D

Még szép.Elég faxán összeraktuk! :D

Elküldve
Még szép.Elég faxán összeraktuk! :D

Ja, tegnap egy bajai Calis haver meg is állapította, hogy hiányzik az egyik csavar, ami a váltót rögzíti a blokkhoz. :D

Egyébként pedig hálám mindenkit üldözni fog, aki segített! :D :D

Elküldve
Ja, tegnap egy bajai Calis haver meg is állapította, hogy hiányzik az egyik csavar, ami a váltót rögzíti a blokkhoz. :D

Akkor éppen nem voltam ott.Látszik is.De az rémlik, hogy el lettek hányva azok a csavarok, szal össze kellett volna szedni őket rendesen! :D

Egyébként pedig hálám mindenkit üldözni fog, aki segített! :lol: :D

Alig várom már azt a grillezést v. marhapörit! :D :D

Elküldve
Akkor éppen nem voltam ott.Látszik is.De az rémlik, hogy el lettek hányva azok a csavarok, szal össze kellett volna szedni őket rendesen! :D

Igen, miután a váltócsavarok bennemaradtak a GSI váltóban, ez az F20 meg még nem volt ezen a blokkon, így nem is lehettek meg a csavarok. De utána vittem egy doboznyi váltócsavart, tehát nem azon bukott meg a dolog. :D

Elküldve
Igen, miután a váltócsavarok bennemaradtak a GSI váltóban, ez az F20 meg még nem volt ezen a blokkon, így nem is lehettek meg a csavarok. De utána vittem egy doboznyi váltócsavart, tehát nem azon bukott meg a dolog. :D

Te figy má' ez olyan süteménygyanús! :D

Elküldve
Köszi szépen! :D

Én is most néztem a szájingon, nagyon jók a képek, király a vas. Már várom Vadkertet, hogy megsasolhassam.

Amúgy a belső műbőr rész az a GSi-ken gyárilag fekete (nem szürke)? Ha igen, akkor nekem most esett le... :D

Elküldve
Én sem tudok németül (se). A képen is jól látszik. De szvsz volt szürke is. Ez olyan mint Astránál.

Sokkal jobban néz ki feketén. Nem tudom miért nem tűnt fel eddíg, hogy ilyen is van... :D

Elküldve
Sokkal jobban néz ki feketén. Nem tudom miért nem tűnt fel eddíg, hogy ilyen is van... :D

Át kell húzatni! :D Amúgy majd hozzál magaddal egy törölközőt S.vadkrtre! :D

Elküldve
Jaa, pedig már kezdtem reménykedni :D :D :D

De a te nyáladat nem vállalom!

Én már kinyálaztam magam a sajátom, Kiskasza ill. Demó gépének építése közben! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.