corsika14 Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Senki, mert nem érik utol :D Egy harmadik különben. Ez a Corsa titokban élte napjait, nem örvendett akkora népszerűségnek mint a pirosak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Senki, mert nem érik utol :D Egy harmadik különben. Teszel fel képet? Kiváncsi lennék rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Teszel fel képet? Kiváncsi lennék rá! :D Corsás képek topic, csak épp szép 15"-os kerekekkel, nem a 17-esekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Egyébként meg nem értem, hogy mi lett volna a para motorszámellenőrzésnél. Simán kinyithattad volna a csomitartót és megmutatod nekik az 1.4i-t, amin ott virít a megfelelő szám. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Egyébként meg nem értem, hogy mi lett volna a para motorszámellenőrzésnél. Simán kinyithattad volna a csomitartót és megmutatod nekik az 1.4i-t, amin ott virít a megfelelő szám. :D :D Az a másikban volt. :D Mármint az 1.4-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Az a másikban volt. :D Mármint az 1.4-es. Az se gond, akkor meg abban kell megmutatni. nem értem mi ezen a komplikált. :D Jaa, egyébként az Én Corsám épp ma műszakizott le, semmi hibát nem találtak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Az se gond, akkor meg abban kell megmutatni. nem értem mi ezen a komplikált. :D Jaa, egyébként az Én Corsám épp ma műszakizott le, semmi hibát nem találtak. :D Még szép.Elég faxán összeraktuk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Még szép.Elég faxán összeraktuk! :D Ja, tegnap egy bajai Calis haver meg is állapította, hogy hiányzik az egyik csavar, ami a váltót rögzíti a blokkhoz. :D Egyébként pedig hálám mindenkit üldözni fog, aki segített! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Ja, tegnap egy bajai Calis haver meg is állapította, hogy hiányzik az egyik csavar, ami a váltót rögzíti a blokkhoz. :D Akkor éppen nem voltam ott.Látszik is.De az rémlik, hogy el lettek hányva azok a csavarok, szal össze kellett volna szedni őket rendesen! :D Egyébként pedig hálám mindenkit üldözni fog, aki segített! :lol: :D Alig várom már azt a grillezést v. marhapörit! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Akkor éppen nem voltam ott.Látszik is.De az rémlik, hogy el lettek hányva azok a csavarok, szal össze kellett volna szedni őket rendesen! :D Igen, miután a váltócsavarok bennemaradtak a GSI váltóban, ez az F20 meg még nem volt ezen a blokkon, így nem is lehettek meg a csavarok. De utána vittem egy doboznyi váltócsavart, tehát nem azon bukott meg a dolog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Egyébként pedig hálám mindenkit üldözni fog, aki segített! :D :D Rettegek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Ez a Corsa titokban élte napjait, nem örvendett akkora népszerűségnek mint a pirosak. :D Talán nem is baj, ha így is maradna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Demó! Nem is gratuláltam milyen a lett az "új" Corsád:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Igen, miután a váltócsavarok bennemaradtak a GSI váltóban, ez az F20 meg még nem volt ezen a blokkon, így nem is lehettek meg a csavarok. De utána vittem egy doboznyi váltócsavart, tehát nem azon bukott meg a dolog. :D Te figy má' ez olyan süteménygyanús! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Demó! Nem is gratuláltam milyen ######a lett az "új" Corsád:) Köszi szépen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Köszi szépen! :D Én is most néztem a szájingon, nagyon jók a képek, király a vas. Már várom Vadkertet, hogy megsasolhassam. Amúgy a belső műbőr rész az a GSi-ken gyárilag fekete (nem szürke)? Ha igen, akkor nekem most esett le... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Nem szoktad olvasni a bibliát? :D Opel Corsa Biblia:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Nem szoktad olvasni a bibliát? :D Opel Corsa Biblia:) Csak a képeket nézegetem, mert nem tudok németül :D , de ez a passzus valahogy kimaradt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Én sem tudok németül (se). A képen is jól látszik. De szvsz volt szürke is. Ez olyan mint Astránál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Én sem tudok németül (se). A képen is jól látszik. De szvsz volt szürke is. Ez olyan mint Astránál. Sokkal jobban néz ki feketén. Nem tudom miért nem tűnt fel eddíg, hogy ilyen is van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Sokkal jobban néz ki feketén. Nem tudom miért nem tűnt fel eddíg, hogy ilyen is van... :D Át kell húzatni! :D Amúgy majd hozzál magaddal egy törölközőt S.vadkrtre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Át kell húzatni! :D Amúgy majd hozzál magaddal egy törölközőt S.vadkrtre! :D Törölközőt? Ki leszek picsázva? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Törölközőt? Ki leszek picsázva? :D Letörölni a nyálat Demó verdájáról! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Letörölni a nyálat Demó verdájáról! :D Jaa, pedig már kezdtem reménykedni :D :D :D De a te nyáladat nem vállalom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Jaa, pedig már kezdtem reménykedni :D :D :D De a te nyáladat nem vállalom! Én már kinyálaztam magam a sajátom, Kiskasza ill. Demó gépének építése közben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts