warwolf Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Nem csak elvileg... :D Majd elmeséli, mivel eddig még nem tette itt közzé, nem akarom elrontani az örömét. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 :D Mondjuk azt hiszem, hogy ez csak Johnnynak lesz újdonság. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Mondjuk azt hiszem, hogy ez csak Johnnynak lesz újdonság. :D :D Stefan is belépett a klubba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Mondjuk azt hiszem, hogy ez csak Johnnynak lesz újdonság. :D Micsoda?A beteges corsa buzulás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Mondjuk azt hiszem, hogy ez csak Johnnynak lesz újdonság. :D meg az Ákosnak is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Amíg nem tudjuk meg mi újság Stefannal, addig is egy kis videó: :D Íme A kis piros Warwolf ex-Corsája, a BMW pedig szintén nálam készült, egy E30 Coupe, egy E36-ból származó 192LE-s 2,5 24V motorral. Amikor a kocsik után fordul a kamera, akkor ott áll egy másik Corsa is, amelyik viszont ugyanilyen kigyorsításnál a BMW előtt volt. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Amíg nem tudjuk meg mi újság Stefannal, addig is egy kis videó: :P Íme A kis piros Warwolf ex-Corsája, a BMW pedig szintén nálam készült, egy E30 Coupe, egy E36-ból származó 192LE-s 2,5 24V motorral. Amikor a kocsik után fordul a kamera, akkor ott áll egy másik Corsa is, amelyik viszont ugyanilyen kigyorsításnál a BMW előtt volt. :D ;) :D áááááá ezeket a videokat meg se nézem, mert minnyá sírok... :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 A kis piros Warwolf Warwolf kicsi és piros ? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Warwolf kicsi és piros ? :D :D :D Mosmá' zőőd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Amíg nem tudjuk meg mi újság Stefannal, addig is egy kis videó: :lol: Íme A kis piros Warwolf ex-Corsája, a BMW pedig szintén nálam készült, egy E30 Coupe, egy E36-ból származó 192LE-s 2,5 24V motorral. Amikor a kocsik után fordul a kamera, akkor ott áll egy másik Corsa is, amelyik viszont ugyanilyen kigyorsításnál a BMW előtt volt. :D :D :D Petya, ti a szexárdi hídhoz jártok ki gyórsúni? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bajkeverő Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Az enyém egy 1987-es 1,2-es 12st motorral :-) Nem egy erősép, de megy, és nincs vele sok gond, pedig van benne kilóméter rendesen. Nálam kb egy éve fordult át az óra, és máris van benne 44000Km. Lassan már 6 éve van nálam... Most a féltengelyek kattognak, meg elszállt a fékszervó, de már vagy a harmadik. A féltengelyeket hogy kattognak megértem:-) A szervóból viszont miért csak bontott létezik? vagy átvertek...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Petya, ti a szexárdi hídhoz jártok ki gyórsúni? :D :D A hídig menni hülyeség lenne,de az előtte lévő szakasz jó arra,szoktam arra járni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Petya, ti a szexárdi hídhoz jártok ki gyórsúni? :D :D Ez Baján volt az új elkerülőn. :D Tehát: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Mostmár Stefánt várom, hogy meséljen, hogy milyen az új vas. :D Én is kiváncsi vagyok a beszámolóra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Ez Baján volt az új elkerülőn. :D Tehát: http://emil.alarmix.org/artsweet/images/bukta_nagy.jpg :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Ez Baján volt az új elkerülőn. :D Tehát: http://emil.alarmix.org/artsweet/images/bukta_nagy.jpg :D A buktát edd csak meg!Én nem járok huligánkodni mint egyesek, a környezet pedig a a híd környékére emlékeztetett...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 A buktát edd csak meg!Én nem járok huligánkodni mint egyesek, a környezet pedig a a híd környékére emlékeztetett...... :D Nem tudom, de a hídnál azért nem ilyen sík a terep. Mindegy, nem is az a lényeg, hanem hogy most nem kívánom a buktát, mert már ettem. :D Stefan nem nagyon jelentkezik errefelé mostanában, lehet ki se tud szállni a vasból, csak ha tankolni kell? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Stefan nem nagyon jelentkezik errefelé mostanában, lehet ki se tud szállni a vasból, csak ha tankolni kell? :D Vagy elkérte egy körre a KPM! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Vagy elkérte egy körre a KPM! :D Nem kéne festeni a zördögöt! :D Amúgy para volt kicsit, mert néhány kilóméterre Szombathelytől megállítottak, de normálisak voltak. Szerintem tetszett is nekik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Nem kéne festeni a zördögöt! :D Amúgy para volt kicsit, mert néhány kilóméterre Szombathelytől megállítottak, de normálisak voltak. Szerintem tetszett is nekik :D Gondolom a géptetőt nem nyittatták fel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Gondolom a géptetőt nem nyittatták fel! :D Minek? Nincsen semmi látnivaló egy C14NZ-n... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 de ez most melyik? a kiskaszáé vagy a wolfié? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 de ez most melyik? a kiskaszáé vagy a wolfié? Szerintem egy harmadik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Szerintem egy harmadik :D ki a halál tudja már követni ezeket a kétezres korzákat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 ki a halál tudja már követni ezeket a kétezres korzákat :D :D Senki, mert nem érik utol :D Egy harmadik különben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts