mackosajt Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Honnan fogod tudni, hogy mikor kapsz hozzértőtől választ ? :D hát ha megsüti a kezét, akkor hozzáért... :D amúgy max. a zöldkártyán bukik ki. más baj nem lehetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Sziasztok! csak egy kérdés. 89-es A corsám van C14NZ motorral és a katalizátort kiheréltuk mert egy darabka már le volt törve benne. Tönkre teheti a motort ha nincs normális katalizátor a kipufogó rendszerben? Egy hozzáértő véleményére vagyok kíváncsi. Kösz Ha utánaolvastál volna, rájöhettél már, hogy aki teheti, kidobálja a katalizátort a redszeréből, hogy minél kevesebb legyen a folytás a motoron.Mondjuk a 60LE-höz csak mentálisan fog csatlakozni néhány paripa........ Ez a hozzáértő dolog pedig........itt többé kevésbé mindenki képben van a dolgokkal, nem egy szárvájling fórum.... Azért zöldkari előtt szerelj be egy katalizátort.Vagy csak levelezőn vidd el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Erősen gondolkoztam, hogy a dühöngős topikba kéne írnom. A GSi projekt holtvágányra futott. :D A héten szét lett szedve és alaposabban megnézve és eléggé elkeserítő a helyzet. Tudtam, hogy szar, meg sok mindent kell cserélni, meg lakatolni rajta, de ennyire... hasonlo cipőben jártam én is,de én tovább menvén vettem egy másik corsát külföldről,körülményekhez képest jó áron motorhibával,eladó elmondása szerint alján max 2 óra lakatos munka+ ajándék 2 küszöb. haza ért a gép,egész egyben volt,dugók összeverve,sebaj, motort bele,magkapta a telet,tavasszal sok rozsda folt mindenfelé,gondoltam ha már ennyit szenvedek vele,és örök darabb lesz,menjen lakatoshoz,legalább hozzá igazítja a 7*13 et3-as kerekekhez,első lakatos körbe nézte, ha nem jön elő semmi grimbusz 70ért megcsinálja ha én szedem szét,mondtam legyen 50 és hozom,majd telefonál kb két hét és kezdi,eltelt két és fél hét felhivom,csuszás van nem tudja mikor tudom vinni,de a kocsi szétszedve szabad alvázszámmal,állitása szerint még 2-3 hét mire hozzá tud kezdeni.Másik lakatos keres,körbe jár 100ezer és még a lököst lese szedte,ha még előjön vmi akkor több.3. lakatos megkeresés maglódi lakatos mester,szerdainapon körbe nézi (addig az ültetés meginditotta mindkét első tornyot,elvált),számol, azt mondja 45ezer megemlitem neki a szélesitést elöl hátul,mondja legyen 50ezer,mikor tudja kezdeni jövőhét hétfő.vittem hétfőn,kedden benéztem lakatosunk ugy fogadott nem lesz olyan mint az audi amivel mentem hozzá,huu nagyon rossz a helyzet mondta,doblemezek mind a 4 sehol,és számtalan lyuk bukkant elő,kérdezem mennyi? mondja max 58ezer,csináldd mondtam,azóta még kb 3szor keseredett el,elkezdd drotkorongozni és eltűnnek a lemezek.számtalan helyen üvegszállal felépítve.közben fény derül hogy az alvázszám is ragasztott. elméletileg holnap megyek érte. Stefan kitartás!!!de csak óvatosan:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 ... Stefan kitartás!!!de csak óvatosan:) Köszi! Amúgy nálam már rózsásabb a helyzet. Kerestem donor kasztnit de végül a GSi lesz a donor (de nem kiabálnám el, mostmár csak babonából sem...) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 szabad tudni mennyiért sikerül vételezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 szabad tudni mennyiért sikerül vételezni? Igen, szabad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 bazze... lassan már több 2.0 corsa fog rohangálni az utakon, mint 1.2-1.6. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 És ez fáj neked? :D Gratula, jó vételnek tűnik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 És ez fáj neked? :D Gratula, jó vételnek tűnik! nem fáj, csak ha nevetek. :D nekem is kell egy ilyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 ... nekem is kell egy ilyen. :D Van még kettő: Fux (Losi ex-) C20NE-je, meg Kiskasza C20XE-je :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Van még kettő: Fux (Losi ex-) C20NE-je, meg Kiskasza C20XE-je :D Ebből Fux nem annyira komolyan gondolja, Kiskasza pedig lassan ajándékáron adja a gépét. (6K.) :D Utóbbi a technika miatt jobb vétel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 ...Kiskasza pedig lassan ajándékáron adja a gépét. (6K.) :D Utóbbi a technika miatt jobb vétel.... Az biztos. Igaz még csak képeken láttam, de gyönyörű az a gép, nem beszélve arról, mit tud :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Az biztos. Igaz még csak képeken láttam, de gyönyörű az a gép, nem beszélve arról, mit tud :D Nagyon igényesen lett megéptve, nem beszélve tényleg arról, hogy dixnómódon megy.De a Vectra felniken kívül semmi extra......igazi viccolós verda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Nagyon igényesen lett megéptve, nem beszélve tényleg arról, hogy dixnómódon megy.De a Vectra felniken kívül semmi extra......igazi viccolós verda. :D A C20Xe nem extra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 A C20Xe nem extra? :D Külsőleg gondoltam volna.... :D Mert ezekben pont az a poén, hogy max. annyi látszik, hogy kicsit sportosabbnak tűnik.Egészen addig, míg rondán oda nem ver! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 A C20Xe nem extra? :D Na, látom összefújja a szemetet a szél. :D Végre eltaláltál ide is. Megjött a merevítő, köszi szépen! Holnap szerintem be is rakom, nehogy kiszakadjanak a tornyaim. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 A C20Xe nem extra? :D Látom, hogy Demót leszámítva ez már ilyen ex-Corsa tulajos topik lesz... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Akkor most ne adjam el? :D Mert ha megtartom úgy még beleférek a képbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Akkor most ne adjam el? :D Mert ha megtartom úgy még beleférek a képbe? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Látom, hogy Demót leszámítva ez már ilyen ex-Corsa tulajos topik lesz... :D :D Én még nem mondtam le róla, hogy újra lesz...... :D Hiszen Astrám is van már... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Külsőleg gondoltam volna.... :D Mert ezekben pont az a poén, hogy max. annyi látszik, hogy kicsit sportosabbnak tűnik.Egészen addig, míg rondán oda nem ver! :D Nekem ez fog legjobban hiányozni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nekem ez fog legjobban hiányozni. :D Így járt pár napja egy 2.3-as turbó Volvo is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Így járt pár napja egy 2.3-as turbó Volvo is. :D Ezek szerint már a tesztelési fázisban vagy (vagy inkább élvezkedési?) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ezek szerint már a tesztelési fázisban vagy (vagy inkább élvezkedési?) :D Remélem a fék is jó már..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Remélem a fék is jó már..... :D A fék nagyon jól működik, csak rövidíteni kell még a szárat. Szerintem a napokban megcsinálom, de most épp valami vírusos nyavasám van és így még nincs kedven szerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts