Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hmmm... Na igen. Ezt az Ebay-es linkelést még szokni kell sokmindenkinek... (többek között nekem sem sikerül soha)

Annyi a trükk, hogy mikor elneveznéd a linket, akkor az Ebayes linket kell beszúrni.....Ha jól gondolom.

Elküldve

Köszi mindenkinek! Igen, valami ilyesmire gondoltam, csak nem szeretném lesötétíteni. Rendesen fehéren akarom hagyni, mint például az első indexbúránál. Nézegettem az ebay.de-n, de most nem láttam olyat.

Elküldve
Köszi mindenkinek! Igen, valami ilyesmire gondoltam, csak nem szeretném lesötétíteni. Rendesen fehéren akarom hagyni, mint például az első indexbúránál. Nézegettem az ebay.de-n, de most nem láttam olyat.

Akkor várni kell, mert lehet később lesz majd.....

Elküldve
Meg a P.K. is szinte ingyé.... :)

:lol: :lol: :lol: Hát ehhez képest tényleg fillér a postaköltség... Majdnem az egész autó ára :D :) :) :D

Elküldve
Féltengelycsuklót sikerült már kicserézni?

Még nem. De remélem mostmár közeleg a jó idő (bár most épp meg lehet fagyni), meg végre lesz egy kicsit több időm is rá.

Elküldve
Még nem. De remélem mostmár közeleg a jó idő (bár most épp meg lehet fagyni), meg végre lesz egy kicsit több időm is rá.

Ha külső csuklót kell cserélned, akkor lehet jobban jársz, ha mielött bevásárolsz megszámolod a féltengelyszáron kívül a bordákat. Létezett 22-es és 27-es is. Belsőnél elég valószínű, hogy 22-es, ha a gyári GSI tengelyek vannak benne.

Elküldve
Ha külső csuklót kell cserélned, akkor lehet jobban jársz, ha mielött bevásárolsz megszámolod a féltengelyszáron kívül a bordákat. Létezett 22-es és 27-es is. Belsőnél elég valószínű, hogy 22-es, ha a gyári GSI tengelyek vannak benne.

Hmm... Az elég valószínű lehet, köszi, megnézem. Csak idáig még lelkierőm sem volt nagyon alámászni, pedig kéne több dolog miatt is, de úgy meg van ültetve, hogy mindenképp emelni kell, hogy a nagy búrám beférjen alá :) :)

Elküldve

Elvileg Corsa A-nál csak a GSi és a Diesel verziók külső féltengelyecsuklói különböztek.A többi 1forma volt.... :)

Elküldve
Elvileg Corsa A-nál csak a GSi és a Diesel verziók külső féltengelyecsuklói különböztek.A többi 1forma volt.... :)

Ezért nem jó most a gumiharangom...hogy kapná be aki ezt kitalálta. :)

Elküldve

Elég hülye megoldás az biztos, bár hálistennek én még nem botlottam ebbe a problémába.

Ha jól tudom, akkoriban még nem volt az Opelnek diesel motorja és Isuzu motorokat használtak. Valószínűleg ezért nem stimmel a féltengely sem. De lehet, hogy rosszul tudom.

Elküldve
Inkább a nagyobb nyomaték miatt erősebb cucc ment a GSi-be, meg a dízelbe. Szerintem.

Az oké, de pont az a probléma, hogy a GSi-be meg a Dieselekbe is különböző kell.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.