nyunyi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 ezlesz,de nagyobb ültetés szinte biztos,hogy nem lesz. szeretnék közlekedni ezzel az autoval :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 ... http://kepfeltoltes.hu/060306/IMG_0314_www...ltoltes.hu_.jpg Hoppá! Ez az új projekt, vagy csak donor volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Itt van egy szép A Corsa, itt szintén 7x13-as felnik vannak alatta 175/50R13-as gumikkal. ET-számot nem tudom már, pedig a felnik az enyémek voltak... :huh: Mindegy, majd Losi megírja. :) ET15 volt! :) Hoppá! Ez az új projekt, vagy csak donor volt? Ez Demónál az "A" terv volt..... :D Még árulja, nem tudom mennyire gondolja komolyan... 350e.-be visszaveszem, xenon nélkül! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 ET15 volt! :) Ez Demónál az "A" terv volt..... :) 350e.-be visszaveszem, xenon nélkül! :lol: Megtoldom egy 100-assal,de megveszed! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Megtoldom egy 100-assal,de megveszed! :huh: Éppen alkudok, de szójá' má' bele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Éppen alkudok, de szójá' má' bele! :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Sziasztok úgy látom még van aki nem adta fel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Sziasztok úgy látom még van aki nem adta fel :huh: Az elveszett bárán! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Sziasztok úgy látom még van aki nem adta fel :lol: Nahát, rólad is lehet még hallani? :) Mesélj, mi újság a gépeddel? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 mára befejeztem a linkelgetést :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 mára befejeztem a linkelgetést :lol: Tök ilyen hangja van az enyémnek is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 mára befejeztem a linkelgetést :lol: Valszeg lüke kérdés, de nem hangosak kisit a hidrotőkéi ennek a mocinak?Nem így kellene szólnia sztem.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 én hang nélkül néztem :huh: a vizuális élményre koncentráltam de az én tőkéimnél amúgy tuti nem hangosabb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 alacsony fordulaton 'hideg Dízel" hangja van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 digitműszerfal Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 digitműszerfal Ennyiért sok.Itthon 15e.ft-ból megvan csatistól, jeladóstól.Demó pedig be is köti.....Mert van vagy 4db nála...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Valszeg lüke kérdés, de nem hangosak kisit a hidrotőkéi ennek a mocinak?Nem így kellene szólnia sztem.... :huh: Milyen tőkéi? :lol: Ebben a motorban egy darab hidrotőke nincs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Milyen tőkéi? :lol: Ebben a motorban egy darab hidrotőke nincs. :) Hanem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Hanem? :huh: Ebben mehanikus tőkék vannak, azért csattog ennyire. Örülnék, ha az enyém is ilyen okból csattogna ennyire. :) Persze a hozzá tartozó cuccokkal, mint pl. a nagy tengelyek, a mart dugók, Karbi, stb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Ebben mehanikus tőkék vannak, azért csattog ennyire. Örülnék, ha az enyém is ilyen okból csattogna ennyire. :lol: Persze a hozzá tartozó cuccokkal, mint pl. a nagy tengelyek, a mart dugók, Karbi, stb... :huh: Értem.Tehát ez már okosított XE.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Értem.Tehát ez már okosított XE.......... Weber-karbikkal és 230 LE-vel ez elég valószínű, nem? :huh: Mikor akarsz jönni, mert ma el kell mennem Vadkertre a BMW-sekhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Weber-karbikkal és 230 LE-vel ez elég valószínű, nem? :huh: Mikor akarsz jönni, mert ma el kell mennem Vadkertre a BMW-sekhez. Mohamed végül eljött a hegyhez! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 A hétvégén kicsit körbefotóztam a gépet. Gondoltam, ha már klubtag lettem, csináltam is egy galériát :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 A hétvégén kicsit körbefotóztam a gépet. Gondoltam, ha már klubtag lettem, csináltam is egy galériát :) Jó képek! :) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Laaci fórumozó barátomat megtörték oldalról. Köllene neki ajtó. Corsa "A"-ra, majd beírja ide remélem melyik oldali. Segítségeteket előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts