hemi Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Inkább butaság volt 2.0-ra átépíteni.Elég lett volna síma C14SE, és még le is papírozható lett volna...... :lol: (amúgy ilyesmi a kövi terv) No én valami hasonló miatt hagytam fel az 1.8i -vel. Nekem is hasnló tervem van. 45LE-75LE is nagyon durva lehet vigyorogni a csőgázas kanyarokban:) Hajrá tessék vanni Corsát :huh: Én sem adtam, adom el!
Stefan Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 tetszik az "új" név:) Maradjon is szvsz. Sokkal univerzálisabb az biztos :huh:
warwolf Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Hajrá tessék vanni Corsát :lol: Én sem adtam, adom el! Igyekszem! :D Amúgy nem te voltál az első, aki nehezményezte az új usernevet, aztán írtam is az adminnak, hogy uninstall! :D Jéé, ki ez az új srác? :P :D Há' én vagyok! :huh:
hemi Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Mondjuk a "Wolfi" se lenne rossz, mert mindenki így hív.... Én az indexen anno hemicuda426 voltam, abból lettem hemi.
warwolf Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Mondjuk a "Wolfi" se lenne rossz, mert mindenki így hív.... Farkaska?Ááááá! :huh: Ebként írtam a használtautón egy hölgyeménynek, aki 91'-es, 1.4-es Corsa A-t árul 3 ajtóval, lejárt műszakival, és festésre váró dolgokkal, hogy hogyért adja a portékáját, de egyelőre 200e.ft-ot jelölt meg eladási árnak, szal írtam néki vissza, hogy minden tiszteletem az övé, de az autója jelenleg éppen a felét éri.......... :lol: Kivi vok, mit ír vissza......
Demó Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Esetleg lenne egy nagyon jó 1.6-os hengerenkénti injektoros GSI motorom A Corsához. :huh: Az 1.4-nél sokkal jobb és ugyanúgy papírozható A Corsába.
warwolf Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Esetleg lenne egy nagyon jó 1.6-os hengerenkénti injektoros GSI motorom A Corsához. :D Az 1.4-nél sokkal jobb és ugyanúgy papírozható A Corsába. Távozz tőlem gonosz egynégysokszelepes! :huh: :lol: :D Gondolom nem azt, hogy 90ezeré az Öné:D Igen, én is gondoltam már erre, hogy gyakorlatilag erre a legkisebb az esély! :P
Stefan Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Farkaska?Ááááá! :huh: Ebként írtam a használtautón egy hölgyeménynek, aki 91'-es, 1.4-es Corsa A-t árul 3 ajtóval, lejárt műszakival, és festésre váró dolgokkal, hogy hogyért adja a portékáját, de egyelőre 200e.ft-ot jelölt meg eladási árnak, szal írtam néki vissza, hogy minden tiszteletem az övé, de az autója jelenleg éppen a felét éri.......... :lol: Kivi vok, mit ír vissza...... Lejárt műszakival meg pláne. Ha intéz rá műszakit, akkor már meggondolandó lenne ez az összeg, ha tényleg egyben van.
Stefan Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Wolfi! Veki után ezt könnyebben megszoknád :huh:
warwolf Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Lejárt műszakival meg pláne. Ha intéz rá műszakit, akkor már meggondolandó lenne ez az összeg, ha tényleg egyben van. A műszaki nem lenne gond, az irányár annál inkább............De 2K-ért, már elég korekt példányokat lehet kapni.....Akár némi alku árán ish...
Stefan Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 A műszaki nem lenne gond, az irányár annál inkább............De 2K-ért, már elég korekt példányokat lehet kapni.....Akár némi alku árán ish... Hát igen. De egyből megvan a kísértés is: Demó már építené is át neked egyből :huh:
warwolf Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Hát igen. De egyből megvan a kísértés is: Demó már építené is át neked egyből :huh: C14NZ/SE-ben segíthet! :D De gyanítom, hogy csak 120LE feletti átalakításhoz adná a nevét! :lol:
Demó Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 C14NZ/SE-ben segíthet! :lol: De gyanítom, hogy csak 120LE feletti átalakításhoz adná a nevét! :huh: játékmotor... :D
Stefan Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 C14NZ/SE-ben segíthet! :D De gyanítom, hogy csak 120LE feletti átalakításhoz adná a nevét! :huh: A fűnyíró turbójával lehet, hogy megoldaná :D :lol:
Demó Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 A fűnyíró turbó..... Hmm, épp eszembe jutott valami, nagy hülyeség, de ki tudja mi lesz... :huh:
warwolf Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 játékmotor... :P De legalább nem veszik el tőlem......... :huh: :P :P A fűnyíró turbójával lehet, hogy megoldaná :P :D Megfertőződtél........Game Over! :D :lol: :D
Demó Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Az 1.4 turbó hülyeség, mint ahogy az épp az 1m-ért eladó fekete Corsáról is tudjuk... :huh:
warwolf Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Az 1.4 turbó hülyeség, mint ahogy az épp az 1m-ért eladó fekete Corsáról is tudjuk... :huh: Az biztos, hogy többe kerül a hús, mint maga a leves.........De én pl 100, hogy nem akarnék turbót a gépembe.Nem vagyok annyira pénztárcám ellensége....... (mostmár)
J0hnny Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Mondjuk a "Wolfi" se lenne rossz, mert mindenki így hív.... Én az indexen anno hemicuda426 voltam, abból lettem hemi. Nekem a Losi jobban tetszene!Mármint név gyanánt! :huh:
Colin Elküldve Január4, 2008 Elküldve Január4, 2008 Hali Nem tudom hányan láttátok, én a mai nap találtam..... A Corsa reklám: http://www.youtube.com/watch?v=qhgPXRw0SHY...feature=related
Stefan Elküldve Január7, 2008 Elküldve Január7, 2008 Hali Nem tudom hányan láttátok, én a mai nap találtam..... A Corsa reklám: http://www.youtube.com/watch?v=qhgPXRw0SHY...feature=related Én pl. már láttam, de nagyon jó. Jerry unda nója opakóza... :huh: A Vauxhall Nova reklámokból van még 1-2 nagyon jó, nekem a kedvencem.
Recommended Posts