Pajti Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 Corsa golf örök ellentét vagy mi??? amúgy télleg mit a véleményetek egy golfról??? vr6??
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 Á, ezeknek a Corsáknak egy Golf nem ellenfél! Ezek nagyvadra mennek! :( VR6? hmmm.... Elgondolkodtató... De akkor már egy MV6 Astra. (Amit szintén nem gyártottak, de van! :P)
Pajti Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 jah hát bocs, csak merek szerénykedni h szoktam miésre járni úgy hetente egyszer és azthiszem belejöttem már az évek során :(
Pajti Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 Aha értem :( de amúgy ha minden gyári akkor már másabb a helyzet... vagy nem?
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 jah hát bocs, csak merek szerénykedni h szoktam miésre járni úgy hetente egyszer és azthiszem belejöttem már az évek során :( Ugyan már! :P Szép dolog a rendszeresség! :cry:
Pajti Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 Nah! nem kinevetni, vallásos családban nőttem
warwolf Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 Á, ezeknek a Corsáknak egy Golf nem ellenfél! Ezek nagyvadra mennek! :D Egyszer volt szerencsém Demó szekerét próbálni.Szépen csorogtunk olyan 140km/h körüli tempóval az 54-es Hajós környéki szakaszán, mikor az unalmas tötymörgést Demó hangja szakította féle: Nyomjad neki!Ott egy 7-es BMW!!!!!! Na akkor kifeküdtem..... :( :P :cry:
Pajti Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 mennyi a vége azoknak a Demó-s autókank? én autópályán előztem egyszer 160 valamennyivel... kicsit "fújt már" :( de tartottam neki és érdekes volt.
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 Nah! nem kinevetni, vallásos családban nőttem Eszembe se jutott. ;) Sokmindenből poént csinálok, de ezzel a témával nagyon óvatosan bánok. Nyomjad neki!Ott egy 7-es BMW!!!!!! Na akkor kifeküdtem..... :( :P :cry: Hát igen, efféle nagyvadakra gondoltam. :D
Pajti Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 7-es??? szerintem az egy nagy lomha fos6millió cm3 vel! a kicsi autó a jó, viszonyleg erősebb motorral, felfüggesztés és városba, sőt, a legcélszerűbb, könnyű parkolás, fürge, viszonylag kis fogyasztás! minek egy BMW???? :(
warwolf Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 mennyi a vége azoknak a Demó-s autókank? én autópályán előztem egyszer 160 valamennyivel... kicsit "fújt már" :( de tartottam neki és érdekes volt. De ezt qva gyorsan eléri! :P
Pajti Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 Szép!!! gyárival nehéz lenne iet produkálni, talán egy opc corsával igen
warwolf Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 Szép!!! gyárival nehéz lenne iet produkálni, talán egy opc corsával igen Gyárival max. szakadék+hátszél..... :( Mondjuk ehhez a sebességhez kell egy betonbiztos futómű, meg egy adag elvetemültség, mert ha repülarepüla van, akkor bizony ebből a kisgépből hírmondó sem marad....
Gelko Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 7-es??? szerintem az egy nagy lomha fos6millió cm3 vel! a kicsi autó a jó, viszonyleg erősebb motorral, felfüggesztés és városba, sőt, a legcélszerűbb, könnyű parkolás, fürge, viszonylag kis fogyasztás! minek egy BMW???? :( azért jó érzés nagy dögben ülni azzal a tudattal hogy alattad van 6millió ccm...és rohadtul nem érdekel ha elhúz melletted egy corsa mert te bent nyújtózol a fűtött ülésedben... :cry: -nem a corsák ellen szóltam :D Sanyi ! hát nem emlékszel ? mindennapi Sperrdifinket add meg nekünk ma :P
warwolf Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 azért jó érzés nagy dögben ülni azzal a tudattal hogy alattad van 6millió ccm...és rohadtul nem érdekel ha elhúz melletted egy corsa mert te bent nyújtózol a fűtött ülésedben... Jaja.Király érzés.........aztán mikor behal benne v.mi, és az orrod alá dugják a nemkicsi szervízszámlát.......Na az mekkora királyság! :( :D :P :cry:
Gelko Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 Jaja.Király érzés.........aztán mikor behal benne v.mi, és az orrod alá dugják a nemkicsi szervízszámlát.......Na az mekkora királyság! :P ;) :cry: :D pontosan...olyankor derül ki ki az aki csak megvette a nagy autót hogy műmájer legyen :(
warwolf Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 pontosan...olyankor derül ki ki az aki csak megvette a nagy autót hogy műmájer legyen :( Pontosan! :cry: De ilyen verdákkal televan az internet, és a bankok telephelyei ish...... Szal nagy a választék, és csodásan bele lehet futni egy "megkímélt" példányba...... :P
Pajti Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 Sok a duma... soha nem vennék magamnak 7es BMW-t! Nem is lenne sztem soha rá pénzem mondjuk, de ha lenne akkor se kellene... egy evo X-t azt már inkább! na de egyelőre maradjunk meg a jó öreg pajtásál :(
warwolf Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 na de egyelőre maradjunk meg a jó öreg pajtásál :P Ezeknek az autóknak legalább még autó formája van.Nézegettem sok verdát, de azok v.hogy nem fogtak meg.Már a Corsa B sem.Túl kerek.....v. mittomén. :(
warwolf Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 És akkor a vectra b????? Családi retroautó! :(
J0hnny Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 Családi retroautó! :P Andersen meghalt már! :(
warwolf Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 Andersen meghalt már! :( Mert lelőtted........ a poénját! :P
Gelko Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 Sok a duma... soha nem vennék magamnak 7es BMW-t! Nem is lenne sztem soha rá pénzem mondjuk, de ha lenne akkor se kellene... egy evo X-t azt már inkább! na de egyelőre maradjunk meg a jó öreg pajtásál :cry: ne haragudj hogy sok a duma...igazán nem akartunk zavarni.... bár a nagy autó leírás illik a senatorra is :P de hogy témánál maradjunk : halálközeli élményem autóban elöször eg Corsában volt....Demó mellett...nem kellett volna másnaposan beülni mellé :(
warwolf Elküldve November17, 2007 Elküldve November17, 2007 de hogy témánál maradjunk : halálközeli élményem autóban elöször eg Corsában volt....Demó mellett...nem kellett volna másnaposan beülni mellé :( Józanul és tisztán is működik a dolog! :P
Recommended Posts