Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Jolvan, de gyárilag nincs 2 litere tudtommal, szóval ott is motorcsere kellene, nemde?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Dede! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Jolvan, de gyárilag nincs 2 litere tudtommal, szóval ott is motorcsere kellene, nemde?! Ne foglalkozz Demóval, lükeségeket beszél! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 hmmm.. ez aranyos. Csak én azt vettem le az egészből h nem egyszerű egy motorcsere.. és mikor találok én egy 2 es corsát? ami gyári. sztem soha, de ha igen akkor győzzetek meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Szeretnélek meggyőzni, de nem fog menni. Gyárilag tényleg nem találsz olyat. Viszont a hasznaltauto.hu-n épp hírdetnek egy 2.0 8V-s Corsát, pöpec állapotban. Ismerem az autót, jó az, és gondos tulaja volt előtte. Ugye, Losi? :( Nomeg talán még Kiskasza 2.0 16V-je is meglelhető ott, ami szintén egy etalon jármű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Köszönöm! De nem veszek tuningolt sufnituning autót, jobb ha inkább "én" csinálom. és amúgy nem is az lenne a lényeg h egy 2.0 motorral szántsak mert elszállnék a rakparton vele egyenesen a tiszába, és akkor már maximum tutajnak használhatnám majd... szóval megelégszem a sportos külsővel meg egy két aprósággal: dob, fékek, lengéscsillapító, kuplung stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Köszönöm! De nem veszek tuningolt sufnituning autót, jobb ha inkább "én" csinálom. és amúgy nem is az lenne a lényeg h egy 2.0 motorral szántsak mert elszállnék a rakparton vele egyenesen a tiszába, és akkor már maximum tutajnak használhatnám majd... szóval megelégszem a sportos külsővel meg egy két aprósággal: dob, fékek, lengéscsillapító, kuplung stb Nos, a sufnituning dolgot picit azért kikérném magam és Kiskasza nevében is....... :( Elég konkrétan össze lettek rakva azok a gépek.Mi sem vagyunk lükék...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 :( Rendben! igaz, elnéést kérek, de akkor is... kitudja h milyen stb, én jobban szeretem ha saját project -et indítok :P azt akkor tudom h az jól meg van csinálva(nem én csinálnám persze hanem segítséggel :cry: ) persze ellenőrzött minőséggel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Akkor remélem, van egy kis homo beütésed, mert sz*pni fogsz rendesen! :( Mondjuk, ha nem ilyen "dúrva" beavatkozást csináltok, akkor lehet, hogy egyszerűben megoldjátok a felmerülő problémákat. Hátulra hogyha tárcsán gondolkodtál, akkor előbb konzultálj Demóval mindenképp!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 :( na és ezt honnan veszed tündérvirág?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 :( na és ezt honnan veszed tündérvirág?? Eddig még csak hallomásból. :P De nagyon figyelek a különböző buktatókra, mert én is szeretnék egy 2.0-ás Corsát. Igaz, annak már megvannak a mesteremberei, akik igazán rutinosak az efféle műveletekben, szívjanak hát ők vele! :cry: Nekem elég a küszködés a két Mantával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Értem! de talán nekem is sikerülhet taláni olyan valakit egyszer(ha sokr kerül erre) aki tud nekem ebben segíteni. és akkor szépen apránként meglesz az "álmom" :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Úgy legyen! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Értem! de talán nekem is sikerülhet taláni olyan valakit egyszer(ha sokr kerül erre) aki tud nekem ebben segíteni. és akkor szépen apránként meglesz az "álmom" :( Sztem jó helyen jársz.......... :P Amúgy a középső eladó...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Sztem jó helyen jársz.......... :P Osztom a véleményt! Itt nem csak arról szokott szólni a csevegés, hogy hogyan tapossunk bele egy 2.0-t, hanem futóműhangolásról, lakatolásról, váltóról, fékekről, műszerfalról egyaránt. Csakhát először általában mindenki a motoron agyal. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 :( tán valaki túl szeretni adni rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 :P tán valaki túl szeretni adni rajta? Lakásprojekt Rlz..... :( Ha kell kontakt, szólj...... Amúgy mind3 autóban az a közös, hogy Demó keze munkáját dícséri........ :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Amúgy a középső eladó...... A jobb oldali pedig emlékeinkben él tovább... :P In Memoriam Matchbox... Ui: De a féltengelyei megvannak! Még van remény! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Mert mi lett vele??? amúgy nem hiszem h most szükség lene kontakt ra, mert nem... de azért mindenképp dicséret Demó-nak, nem helytelenek, csak így ránézésre sem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 A jobb oldali pedig emlékeinkben él tovább... :cry: In Memoriam Matchbox... Nos,igen.Kicsit elkerülte a szerencse.De most éppen v.mi Kadet GSi projekt körvonalazódik ha jól tudom....... :( A bódé már megvan, motor meg van hozzá! :D Hajóson ne lenne? :P Mert mi lett vele??? A hátsó tárcsafék bekapott kanyarban fékezéskor, aztán indult a körhinta............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 hmmm ez nagyon sejtelmes... jah értem, hát az nem egyszerű... elképzelni is rossz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Hajóson minden van! :( Ahogy a muszlimok Mekka, úgy a hithű Opelosok Hajós felé imátkoznak! :P Mi Atyánk, ki vagy Hajóson, szenteltessék meg a te neved; Jőjjön el a te kasztnid; legyen meg a te motorod, mint a műhelyben, úgy az aszfalton is. A mi mindennapi C20XE-nket add meg nékünk ma. És bocsásd meg a mi gyorsulásainkat, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk gyorsulnak; És ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg minket a Golfoktól. Mert tiéd a Corsa és az Astra és a Manta mind örökké. Ámen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 :( :cry: Nah ezt dícséretet érdemel!!! csak engedj meg egy aprócska javítást: de ne vígy minket kisértetbe helyett. ne vígy minket kísértésbe :D így már ezentúl én is ezt fogom imádkozni misék alatt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Hajóson minden van! :P Ahogy a muszlimok Mekka, úgy a hithű Opelosok Hajós felé imátkoznak! :cry: Mi Atyánk, ki vagy Hajóson, szenteltessék meg a te neved; Jőjjön el a te kasztnid; legyen meg a te motorod, mint a műhelyben, úgy az aszfalton is. A mi mindennapi C20XE-nket add meg nékünk ma. És bocsásd meg a mi gyorsulásainkat, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk gyorsulnak; És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a Golfoktól. Mert tiéd a Corsa és az Astra és a Manta mind örökké. Ámen! Ámen! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 :( :P csak engedj meg egy aprócska javítást: de ne vígy minket kisértetbe helyett. ne vígy minket kísértésbe :P így már ezentúl én is ezt fogom imádkozni misék alatt :D Google-ban kerstem rá, ez a fordítás így van leírva. De Ok, átírom. :P :P :P így már ezentúl én is ezt fogom imádkozni misék alatt ;) Akkor ne túl hangosan mormold, mert gyanús lesz! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts