warwolf Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Ezt én csináltam! Sok szép kis masina volt benne.Azok a turbósak nem rosszak........ :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Tök j hogy mindenkinek tetszik!Csináljak még???Csinálhatok nektek ugy hogy e-mail-ba elkülditek a zene címét+képeket akár videót én megcsinálom nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Szerintetek érdemes C20LET-es motort venni 170.000Ft-ért??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Eteket is én csináltam:http://videa.hu/play.php?v=usHFnkr58Pftwun6 http://videa.hu/play.php?v=UBcbo74bZCO3V8Rv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Szerintetek érdemes C20LET-es motort venni 170.000Ft-ért??? Hol találtál 170e-ért C20LET-et? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 tegnap beszéltem az autókereskedéssel, ahol a Corsa áll, és a következőket tudtam meg, szóval: - Az autó nem volt törve, - a foltok a karosszérián: pereg a lakk, mert öreg - 185 ekm van benne (bár sztem ezt tekerték) - műszaki 2009. 8., zöld kártya 2008. 10. A jövő héten csütörtökön megyek próbálni, szóval a többi infóm akkor jön. Ha valaki letud még vonni valami infót a fentiek alapján, akkor azt megköszönöm. Üdv: Colin Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Szerintetek érdemes C20LET-es motort venni 170.000Ft-ért??? Ha annyiért az összes kacatát (köteg,vezérlő, önindító, generátor, AC) adják, akkor erősen!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Ha valaki letud még vonni valami infót a fentiek alapján, akkor azt megköszönöm. Üdv: Colin Én le tudnék, de akkor az asszony megölne! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Hy! Egészen jól nézne ki a kis corsán :( http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 tegnap beszéltem az autókereskedéssel, ahol a Corsa áll, és a következőket tudtam meg, szóval: - Az autó nem volt törve, - a foltok a karosszérián: pereg a lakk, mert öreg sztem a gyári lakk nem pereg le mert öreg...na meg nem volt törve ? :( viccesen hangzik -tudom rosszindulatú vagyok...ennyi idős kocsinál majdnem mindegy volt-e törve...sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Én le tudnék, de akkor az asszony megölne! Úgy érzem, ezt most értem. A felni nekem nem tetszik, de a tiéden neked kell tetszenie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Hy! Egészen jól nézne ki a kis corsán :P http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Jól nézne ki, de ennél olcsóbban is kapsz kereket ami szépen áll a kisgépsason! :cry: Úgy érzem, ezt most értem. Ha az orrod elől venném meg......... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 sztem a gyári lakk nem pereg le mert öreg...na meg nem volt törve ? :P viccesen hangzik -tudom rosszindulatú vagyok... nem vagy rosszindulatú. ...ennyi idős kocsinál majdnem mindegy volt-e törve...sztem. Talán nem mindegy. Nem tudhatom, hogy mennyire volt törve és ebből még lehet baj. Haverom kinn volt megnézte, és mondta, hogy belülről egész jól néz ki az autó. Csomitartóban nincs rohadva, meg a motortér is úgy néz ki, mintha használták volna. De a moci tető, ott alkudni kell, azt mondta. Húú de várom már a csütörtököt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Ha az orrod elől venném meg......... :( Vedd meg, azt viszel majd egy körre, hogy miről maradtam le. De remélem fordítva lesz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 De remélem fordítva lesz :( Ez 100%. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Igaz! De ez a felni azért csak egy OZ... bár lehet h csak a nevet kell megfizetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Na, erre majd rákérdezek ma éjszaka, hogy miért került fel ide... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Na, erre majd rákérdezek ma éjszaka, hogy miért került fel ide... :( Ennyi volt a mókázás?? :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Ennyi volt a mókázás?? :( :P Nem tudom, éjjel már nem találkoztam vele. Ha látom, rákérdezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Nem tudom, éjjel már nem találkoztam vele. Ha látom, rákérdezek. Remélem azzal tisztában lesz, hogy max. annyiért fog elmenni, mint amennyiért megvette tőlem.....(max. 450e.)Ha egyáltalán jön rá majd vevő..... Ettől függetlenül szép kis ótó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 http://racing-bazar.hu/BazarList.aspx?find...alkatr%C3%A9sek itt néztem a motort,de nem C20Let hanem xe Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 17:28']C20XE itt néztem a motort,de nem C20Let hanem xe XE-ért irreálisan sok a 170e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 XE-ért irreálisan sok a 170e. már 150, de oda van írva, hogy "tudunk alkudni" :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 már 150, de oda van írva, hogy "tudunk alkudni" :P Lehet olvassa a fórumot az eladó ? :( :cry: 150 is sok ám érte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Lehet olvassa a fórumot az eladó ? :( :P 150 is sok ám érte :cry: 70? NA? Hátha tényleg olvassa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts